0 oy
78 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından

Kızlar çok kötüyüm gerçekten 3 gündür berbat haldeyim ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum aranızda bunu yaşayan var mı bende kaç ayda bir hep aft çıkar dilimde ne yapacağım ne iyi gelir en ufak ağzımı açsam illa acıdan ağlayacağım 3 gündür konuşmiyorum bebeğim var ilgilenemiyorum doğru dürüst konuşmiyorum ki var mı bildiğiniz yöntemler karbonatlı su gargara yapıyorum ama boş 🤢

4 Cevaplar

+1 oy
önce (5,622 puan) tarafından

İlacı yok. Çaresi de yok. Genel de vitamin eksikliğinden oluyor diyorlar ama yıllar boyunca tekrarlayan aft genetik oluyor. Şuanda ağzımın içinde 4 tane var. 25 yıldır benimle. Biri iyilerşir diğer yerden hemen tekrar çıkar. Çok zor ama acısına alışıyorsun artık. Bir sürü doktora gittim ve bir sürü ilaç denedim , bir sürü koca karı ilacı da denedim hiç bir faydasını göremedim. Genel de iyileşme süresi iki hafta. Yaranın büyüklüğü ve derinliğine göre daha kısa yada uzun sürebiliyor. 

önce (987 puan) tarafından

Aynen öyle 

önce (110 puan) tarafından

Benimki küçük 1 hafta sürer ilk defa iki tane ve büyük çıkıyor diyorum ya kesin 1 ayımı alır 😫

-Reklam-
0 oy
önce (3,549 puan) tarafından

Doğruluk derecesini bilmemekle birlikte annem bize hep karadutlu şeyler verirdi. Reçeli,  özü, kendisi ne varsa. Vitamin eksikliği ve bağışıklık düşüklüğünden olabiliyor

Zaten vitamin demir eksikliği herşey var gerçekten kafayı yicem ya tarifsiz acı güldürmüyor bi hele bide sanki bilerek ucunda çıkıyor dilimin 😭😭😭

önce (3,549 puan) tarafından

Ara ara bendede çıkıyor sonra hemen geçiyor. Çok acı veren birşey geçmiş olsun

Sağol canım bıktım artık rabbim affetsin ama napim bıktım hep mi ya

0 oy

Aynı ben de öyle olmuştum arada böyle ağzımda çıkar da dedim şimdi bula bula dilimi mi buldun gerçekten çok kötü aynı senin gibi ne yemek yiyebiliyordum ne konuşabiliyordum işaretle söylüyordum bu afta bişey fayda etmiyor galiba.  Benimki bi hafta sürüyor kendi kendine küçülüp geçiyor ama burdan bi arkadaş kenacort mu öyle bi ilaç varmış o iyi geliyor demişti 

Yarabbim nasıl bir acı 3 gündür sürüyor Allah'ım geçmiyor sol tarafım kessinlikle felç olmuş durumda uyuşmuş yüzüm biliyormusun dişlerim bile ağrıyor birde hep oluyor ama bu seferki ikili ama büyük 😭😭

Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim o acıyı 😔 benim çocukluktan beri var. çorba falan iç biraz daha sabret kendi kendine geçiyor işte 😔

Benim de hep hep inşallah ama hep 1 hafta sürer oda küçük olanlar bu kocaman sanmıyorum heralde 1 ayımı alır şuan yazarken bile sanki bıçak saplanıyor😫

Yok canım yine bi hafta sürer sen o ilacı al inşallah faydası olur dua edecem sana geçsin bi an önce 

İnşallah hep olduğu için muhakkak gidicem Alicam bu ilacı allah razı olsun senden canım 

+1

Amin canım senden de 🥰 

0 oy

Bak canım buymuş ilaç 

image

Tamam canım ben yarın kessin gidicem eczaneye 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
0 oy
10 cevap 534 göst.
0 oy
5 cevap 333 göst.
22 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,138 soru

24,340,067 cevap

345,997 kullanıcı

...