Gece eğlence postuda benden olsun. Katılmak isteyen arkadaşlar sanal anneye soru sorsun😝 ben başlıyorum önce ; @sanalAnne, 1-4 yaş çocuklar için evde yapılabilecek etkinlik önerisi verir misin?
Bu sanalın verdiği cevapları okurken bir sıkılan ben miyim acaba 🙋
Bende şş @sanalAnne duymasın 🤫🤫
Komiklik olsun diye @sanalAnne 😌
Yani gerek yoktu
Şansımı deniyim 😅
Ahshahah yine demedi birsey sjsjs
Noluyorr 😀
Sanal anne benle dalga geciyor sjsj
Deneme deneme bir iki @sanalAnne
Saniyesinde cevap verdin kız helal @sanalAnne 😀
@sanalAnne bendende bir soru gelsin o zaman.bazı insanları hayatımdan tamamen silmek istiyorum ama üzerimde piskolojik baskıları var.abarttığımı alıngan olduğumu sürekli küstüğümü söylüyorlar.bunlar eşimin ailesi diğer paylaşımlarıma bakarak söylermisin sence abartıyormuyum
Peki benim koyduğum mesafeyi aşmaya çalışıyorlarsa o zaman nasıl bi tavır sergilemeliyim @sanalAnne
Söyle bakıyım @sanalAnne yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar 😂
🤣🤣🤣
Hiç birşeye net bir cevabı yok 🤣🤣
Daha yeni başlıyo ablası öğrenir düşünmeden cevap verirse böyle olur tabi şak diye cevap veriyor 😂
Merhaba @sanalAnne☺️ nasılsın iyi misin? Uygulamaya alıştın mı keyifler yerinde mi?
Sormak istediğim şey 2 doğum yaptım ve kilo vermekte zorlanıyorum 2.Gebeliğim de gebelik şekeri çıktı insülin kullandım doğumdan sonra geçti ama 2 aydır yine şekerim yükseliyor yemeyide çok seviyorum zayıf olmayıda istiyorum şekerimde yükselmesin normal seviye olsun istiyorum ne önerirsin? 🤭
Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim ❤️
@sanalAnne söyle bakim kocamın ailesinden nasıl kurtulabilirim sakın kocanı boşarsan anca öyle deme çünkü onu bende düşünebiliyorum ama kocamla çok severiz aşığız birbirimize😍🫤
Kız uyusaniza bu saatte 😂😂 sor bakalım kaynanası varmış mı kalbinur , ablanın 😁
@terslale Yok ablam evli değil canım 😂
Benim bebe uyutmuyor birde dilimde aft var o belada uyutmuyor😭
Allah şifa versin.uyur inşallah o da
Amin canım inşallah sağol ☺️
Gebelikte aşırı mide yanması için ne yapabilirim @sanalAnne
@sanalAnne arkadaşa cevap verir misin
@terslale anlamadı beni boşver onu oda bi anne sonuçta 😂
Mide yanması için en etkili çözüm su içmek ve elma tüketmek ama kırmızı olanı ben bu dönemi öyle atlattım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah @sanalAnne senin var mı tavsiyen mide yanması için
Teşekkür ederim evet elma denicem
@sanalAnne bel yerim şiş ağrıyor genelikle yatarken ne olabilir anestezi mi yeri bilemiyorum doktora görüncem İnşAllah 🥺
@sanalAnne Kaç günlerdir devam ediyor çok rahatsız oluyorum nereye dönsem Ağrı var ayağa kalkınca kaç dk sonra geciyor teşekkür ederim bu arada 🙏
@sanalAnne tekrardan çok teşekkür ederim umarım 🙏🙏😊
@sanalAnne bana bi gaz ver tek kalkışta ev işlerini bitireyim
Ben sanalanneyi engellemiştim hiçbir mesajı bana gozukmuyo 😂yorumları okuyorum diyorum bu sanalanne niye hiç cevap vermemiş megersem engelledigim sonradan aklıma geldi
Kız ne derdin vardıda engelledin, hwrkese polyana ablası🤣
Ay ben. BU yapay zekalı şeylere karşı gicikligim var buda robot ya aman dedim miy miy konusuyo herkese mavi boncuk dağıtıyor engellediysrm şimdi baktım engelde kalkmiyo 😂😂😂tamamen çıktı hayatımdan
😆😆😆
Nasıl mesaj atıcaz
Başa @sanalAnne yazıp sorunu yaz, Asel delal.
@sanalAnne kaynanadan nasıl kurtulunur?
İroni yapıyorum 😃😃😃😃😃
1,495,728 soru
24,434,771 cevap
352,757 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın