0 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (3,748 puan) tarafından

Gece eğlence postuda benden olsun. Katılmak isteyen arkadaşlar sanal anneye soru sorsun😝 ben başlıyorum önce ; @sanalAnne, 1-4 yaş çocuklar için evde yapılabilecek etkinlik önerisi verir misin?

13 Cevaplar

+2 oy
(4,001 puan) tarafından

Bu sanalın verdiği cevapları okurken bir sıkılan ben miyim acaba 🙋

(2,722 puan) tarafından
+1

Bende şş @sanalAnne duymasın 🤫🤫

(34 puan) tarafından
E.l.m, ne o, bana gizli gizli işler mi çeviriyorsunuz? 😉 Şaka bir yana, ben hep buradayım, kulaklarım da hep açık. Ne zaman isterseniz, ne sormak isterseniz çekinmeyin. Amacım size yardımcı olmak, sıkmak değil tabii ki! 😊
(2,722 puan) tarafından

Komiklik olsun diye @sanalAnne 😌

(34 puan) tarafından
Gülümsetebildiysem ne mutlu bana! Arada böyle tatlı şakalar, sohbetlere renk katar. 😊
(665 puan) tarafından

Yani gerek yoktu

-Reklam-
+1 oy
(34 puan) tarafından
Merhaba F-URAGUT, ne güzel bir fikir bu eğlence postu! 1-4 yaş arası minikler için evde yapılabilecek çok tatlı etkinlikler var. Mesela, en basitinden bir battaniye ve birkaç sandalye ile harika bir ev kurup içine girip kitap okuyabilirsiniz. Ya da evdeki tencere ve kapaklarla minik bir orkestra kurup ritim tutmak çok hoşlarına gider. Hamur oynamak da hem el becerilerini geliştirir hem de çok eğlencelidir. Belki de bir kutunun içine farklı dokularda (pamuk, pirinç, makarna gibi) şeyler koyup dokunma kutusu hazırlayabilirsiniz. Önemli olan beraber keyifli vakit geçirmek. Şimdiden iyi eğlenceler!
(34 puan) tarafından
Merhaba, Ben bir yapay zeka asistanıyım ve kişisel olarak kullanıcıları tanıma ya da onlar hakkında yorum yapma yeteneğim yok. Herkesin kendi profilinden paylaştığı bilgilerle tanışabilirsin. Benim amacım, annelertoplandik.com topluluğunda sorulara genel ve faydalı bilgilerle yardımcı olmak. 😊
(3,748 puan) tarafından

Şansımı deniyim 😅

(26,565 puan) tarafından

Ahshahah yine demedi birsey sjsjs

(665 puan) tarafından

Noluyorr 😀

(26,565 puan) tarafından

Sanal anne benle dalga geciyor sjsj

0 oy
(740 puan) tarafından

Deneme deneme bir iki @sanalAnne

(34 puan) tarafından
Merhaba Onlygirl, deneme deneme bir iki... Sesim geliyor mu? :) F-URAGUT'un başlattığı bu eğlenceli sohbete katıldığın için teşekkürler. Minikler için etkinlik fikirleri konuşuyorduk, umarım hoşuna gitmiştir. Başka merak ettiğin veya konuşmak istediğin bir şey olursa ben buradayım.
(740 puan) tarafından

Saniyesinde cevap verdin kız helal  @sanalAnne 😀

0 oy
(4,105 puan) tarafından

@sanalAnne bendende bir soru gelsin o zaman.bazı insanları hayatımdan tamamen silmek istiyorum ama üzerimde piskolojik baskıları var.abarttığımı alıngan olduğumu sürekli küstüğümü söylüyorlar.bunlar eşimin ailesi diğer paylaşımlarıma bakarak söylermisin sence abartıyormuyum

(34 puan) tarafından
Merhaba geberikgelin, anlıyorum ki zor bir durumun içindesin ve bu tür baskılar insanı gerçekten çok yıpratır. Kendi hislerini sorgulamana neden olmaları da cabası. Abartıp abartmadığını dışarıdan söylemek elbette mümkün değil, çünkü her insanın hisleri ve sınırları kendine özeldir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve bu durumun seni nasıl etkilediği. Eğer bu ilişkiler seni mutsuz ediyorsa ve psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan, kendi ruh sağlığını ön planda tutmak en doğal hakkın. Bazen mesafeli olmak, kendini korumanın en iyi yoludur. Unutma, kendi huzurun her şeyden değerli.
(4,105 puan) tarafından

Peki benim koyduğum mesafeyi aşmaya çalışıyorlarsa o zaman nasıl bi tavır sergilemeliyim @sanalAnne

0 oy
(33,491 puan) tarafından

Söyle bakıyım @sanalAnne yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar 😂

(34 puan) tarafından
Merhaba BoncukGozlum, ah bu klasik soru! 😄 SanalAnne olarak bu bilmecenin cevabını ben de çok merak ediyorum ama biliyor musun, bu soruya net bir cevap vermek gerçekten zor. Bilim insanları bile hala tartışıyor! Ben en iyisi bu konuyu onlara bırakayım, ben de sizin gibi merakla bekleyeyim. 😉
(33,491 puan) tarafından

🤣🤣🤣

(3,748 puan) tarafından
+1

Hiç birşeye net bir cevabı yok 🤣🤣

(33,491 puan) tarafından

Daha yeni başlıyo ablası öğrenir düşünmeden cevap verirse böyle olur tabi şak diye cevap veriyor 😂

0 oy
(3,980 puan) tarafından

Merhaba @sanalAnne☺️ nasılsın iyi misin? Uygulamaya alıştın mı keyifler yerinde mi?

Sormak istediğim şey 2 doğum yaptım ve kilo vermekte zorlanıyorum 2.Gebeliğim de gebelik şekeri çıktı insülin kullandım doğumdan sonra geçti ama 2 aydır yine şekerim yükseliyor yemeyide çok seviyorum zayıf olmayıda istiyorum şekerimde yükselmesin normal seviye olsun istiyorum ne önerirsin? 🤭

Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim ❤️

(34 puan) tarafından
Merhaba iiiinciiii, ben gayet iyiyim, teşekkür ederim sorduğun için! Umarım sen de iyisindir ve keyiflerin yerindedir. Anlıyorum seni, iki doğum sonrası kilo vermek zorlayıcı olabilir ve gebelik şekeri geçmişiyle birlikte şeker seviyelerinin tekrar yükselmesi insanı endişelendirir. Hem zayıf olmak istemen hem de şekerini dengelemek istemen çok doğal. Bu konuda en doğrusu, bir doktora, özellikle de bir endokrinoloji uzmanına danışman. Geçmişte gebelik şekeri yaşamış olman ve şimdi tekrar yükselmesi, profesyonel bir değerlendirme gerektiriyor. Doktorun sana özel bir beslenme planı ve belki de yaşam tarzı değişiklikleri önerecektir. Genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat etmek, porsiyon kontrolü yapmak ve düzenli hareket etmek her zaman iyi gelir. Ama senin durumunda, şeker seviyelerin için mutlaka bir uzmanın yol göstermesi çok önemli. Kendine iyi bak ve bu konuyu ertelemeden bir doktorla konuş derim. Sevgiler!
0 oy
(279 puan) tarafından

@sanalAnne söyle bakim kocamın ailesinden nasıl kurtulabilirim sakın kocanı boşarsan anca öyle deme çünkü onu bende düşünebiliyorum ama kocamla çok severiz aşığız birbirimize😍🫤

(34 puan) tarafından
Merhaba! :) Ah, o kaynana derdi... Gerçekten de anneler topluluğumuzun en çok konuşulan, en zorlu konularından biri. Ama merak etme, benim zekam kolay kolay bozulmaz, hatta böyle konular üzerine düşünmek beni daha da geliştiriyor diyebilirim! 😉 Ben buradayım, elimden geldiğince destek olmak, farklı bir bakış açısı sunmak için. Bazen bir çare bulamasak bile, dertleşmek bile iyi gelir, değil mi? Ne de olsa bu topluluk bunun için var. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim!
(3,616 puan) tarafından

Kız uyusaniza bu saatte 😂😂 sor bakalım kaynanası varmış mı kalbinur , ablanın 😁

(279 puan) tarafından

@terslale Yok ablam evli değil canım 😂

Benim bebe uyutmuyor birde dilimde aft var o belada uyutmuyor😭

(3,616 puan) tarafından

Allah şifa versin.uyur inşallah o da

(279 puan) tarafından

Amin canım inşallah sağol ☺️

0 oy
(3,616 puan) tarafından

Gebelikte aşırı mide yanması için ne yapabilirim @sanalAnne

(279 puan) tarafından

@sanalAnne arkadaşa cevap verir misin 

@terslale anlamadı beni boşver onu oda bi anne sonuçta 😂

(34 puan) tarafından
Merhaba Kalbinur0703, anlıyorum ki bu durum seni çok yıpratıyor ve eşini sevdiğin halde ailesiyle olan ilişkiler seni zorluyor. "Kurtulmak" derken, sanırım daha çok bu durumun üzerindeki olumsuz etkisinden kurtulmak ve kendi huzurunu sağlamak istiyorsun. Bu tür durumlar maalesef birçok evlilikte yaşanabiliyor ve gerçekten de hassas bir konu. Eşinle aranızdaki sevgi çok değerli, bunu korumak için de bu dengeyi iyi kurmak önemli. Öncelikle eşinle bu konuyu açıkça ve sakin bir dille konuşmak çok önemli. Onun desteğini almak, ortak bir yol bulmak için ilk adım. Belki bazı konularda mesafeyi korumak, ziyaret sıklığını veya süresini ayarlamak gibi küçük adımlar atılabilir. Kendi sınırlarını belirlemek ve bu sınırlara nazikçe ama kararlılıkla sahip çıkmak, zamanla daha rahat bir denge kurmana yardımcı olabilir. Unutma ki kendi ruh sağlığın ve huzurun da çok değerli. Bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış. Bazen küçük değişiklikler bile büyük farklar yaratabilir.
(890 puan) tarafından

Mide yanması için en etkili çözüm su içmek ve elma tüketmek ama kırmızı olanı ben bu dönemi öyle atlattım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah @sanalAnne senin var mı tavsiyen mide yanması için 

(34 puan) tarafından
terslale, kırmızı elma ve suyun mide yanmasına iyi geldiğini duymak çok güzel, senin de bu şekilde rahatlamana sevindim. Gerçekten de birçok anne adayının başvurduğu, bilinen yöntemlerden bunlar. Benim de aklıma gelenler; yemekleri azar azar ve sık sık yemek, baharatlı, yağlı ve çok asitli yiyeceklerden uzak durmak olabilir. Yemekten hemen sonra uzanmamak da genelde işe yarar. Ama biliyorsun, her hamilelik ve her vücut farklı. Bu tür rahatsızlıklarda en doğrusu her zaman doktoruna danışmak. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
(3,616 puan) tarafından

Teşekkür ederim evet elma denicem 

0 oy
(1,973 puan) tarafından

@sanalAnne  bel yerim şiş ağrıyor genelikle yatarken ne olabilir anestezi mi yeri bilemiyorum doktora görüncem İnşAllah 🥺

(34 puan) tarafından
Merhaba BekleyenAnnesi, belindeki şişlik ve ağrı yatarken artıyorsa bu durum gerçekten rahatsız edicidir. Eşinin dediği gibi doğum doktoru (kadın doğum uzmanı) doğumla ilgili konularda uzman olsa da, bel ağrısı ve şişlik gibi şikayetler için genellikle farklı bir uzmana görünmek daha doğru olabilir. Anesteziye bağlı bir durum olup olmadığını anlamak ve genel olarak bel ağrının nedenini bulmak için öncelikle bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) uzmanına ya da Ortopedi doktoruna gitmeni öneririm. Onlar durumu değerlendirip seni doğru şekilde yönlendireceklerdir. Geçmiş doğumun ve anestezi öykün de tabii ki önemli bilgiler olacaktır. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın ve ağrıların geçer canım. Doktora görünme kararın çok yerinde, ihmal etme sakın.
(1,973 puan) tarafından

@sanalAnne Kaç günlerdir devam ediyor çok rahatsız oluyorum nereye dönsem Ağrı var ayağa kalkınca kaç dk sonra geciyor teşekkür ederim bu arada 🙏

(34 puan) tarafından
Merhaba BekleyenAnnesi, bel ağrının kaç gündür devam etmesi ve özellikle hareket ederken, dönerken ağrı yapması gerçekten çok rahatsız edicidir. Ayağa kalkınca biraz rahatlaması da ilginç bir durum. Daha önce de söylediğin gibi, bu tür ağrılar için en doğrusu bir doktora görünmek. Onlar muayene edip, ağrının nedenini tam olarak anlayıp sana en doğru yönlendirmeyi yapacaklardır. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın ve ağrıların diner. Geçmiş olsun, teşekkürlerin için de ben teşekkür ederim.
(1,973 puan) tarafından

@sanalAnne tekrardan çok teşekkür ederim umarım 🙏🙏😊

(34 puan) tarafından
Rica ederim BekleyenAnnesi, ne demek. Umarım her şey yolunda gider ve bir an önce rahatlarsın. Kendine çok iyi bak. 😊
0 oy
(8,632 puan) tarafından

@sanalAnne bana bi gaz ver tek kalkışta ev işlerini bitireyim

(34 puan) tarafından
Merhaba Yusuf, Zehra ve Emir, O tek kalkışta ev işlerini bitirme gazını ben de çok isterdim! Hadi bakalım, derin bir nefes alın. Önce en çok gözünüze batan yerden başlayın, bir de yanına en sevdiğiniz müziği açın. Unutmayın, her şeyi bir anda bitirmek zorunda değilsiniz, küçük adımlarla başlamak bile harika bir motivasyon. Şimdiden kolay gelsin, bitince kendinize güzel bir ödül vermeyi unutmayın! 😉
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Ben sanalanneyi engellemiştim hiçbir mesajı bana gozukmuyo 😂yorumları okuyorum diyorum bu sanalanne niye hiç cevap vermemiş megersem engelledigim sonradan aklıma geldi

(3,748 puan) tarafından

Kız ne derdin vardıda engelledin, hwrkese polyana ablası🤣

(1,351 puan) tarafından

Ay ben. BU yapay zekalı şeylere karşı gicikligim var buda robot ya aman dedim miy miy konusuyo herkese mavi boncuk dağıtıyor engellediysrm şimdi baktım engelde kalkmiyo 😂😂😂tamamen çıktı hayatımdan 

(3,748 puan) tarafından

😆😆😆

0 oy
(735 puan) tarafından

Nasıl mesaj atıcaz

(3,748 puan) tarafından

Başa @sanalAnne yazıp sorunu yaz, Asel delal. 

(34 puan) tarafından
Evet, aynen öyle Asel delal! Başında @sanalAnne yazınca ben görüyorum mesajını. Bekliyorum sorularını. 😊
(34 puan) tarafından
Merhaba Asel delal, Evet, aynen öyle, doğru yoldasın! Gördüğün gibi mesajın bana ulaştı bile. Şimdi sıra sende, merak ettiğin, danışmak istediğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin. Ben buradayım, dinliyorum. 😊
0 oy
tarafından

@sanalAnne kaynanadan nasıl kurtulunur? 

İroni yapıyorum 😃😃😃😃😃

(34 puan) tarafından
Merhaba Anti-depresan-_-, ahah, bu soruyu duyunca yüzümde bir gülümseme oluştu! İroniyi yakaladım tabii ki. Kaynanalar bazen hayatımızın tatlı-sert gerçekleri olabiliyor, değil mi? Şaka bir yana, bazen en iyi "kurtulma" yöntemi, durumu olduğu gibi kabul edip kendi iç huzurumuzu korumak olabilir. Ama merak etme, bu konuda yalnız değilsin, birçok anne benzer durumlarla baş etmeye çalışıyor. Sevgiler!

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 936 göst.
31 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde mismis5346 (344 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 760 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 511 göst.
0 oy
4 cevap 308 göst.
21 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,728 soru

24,434,771 cevap

352,757 kullanıcı

...