0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,992 puan) tarafından

Merhaba kızlar dün de yazmıştım 4.5 yaşındaki kızımın çok güçlü dirençli bir ateşi vardı. Bugün düştü çok şükür şimdi de 4 aylık kardeşinin ateşi 39 seviyelerinde. Duşa soktum soydum calpol verdim. Birazdan acile gidicem başka ne yapabilirim acilde de ateşini düşürüp yolluyorlar  🥹

5 Cevaplar

0 oy
(715 puan) tarafından

Bol bol emzir kendin sarımsaklı şeyler ye canım daha çok küçük sık sık emzirebilirsin sadece bizde öyle oglumdan kızıma kızımdan bana sonra tekrar başa sardı hepimiz hastayız dökülüyoruz Geçmiş olsun canım

(1,992 puan) tarafından

Size de geçmiş olsun canım. Yedim sarımsak birkaç gündür yiyorum. İştahı yoktu şimdi ateşi düşünce emdi çok şükür 

-Reklam-
0 oy
(3,980 puan) tarafından

Kasıkları ve bilekleri iç kısmı en önemli yer oralara bez ıslat koy hızlı düşrür

0 oy
(235 puan) tarafından

Canım cocugun coraplarını sirke ile yıka tekrar giydir atesi dusecek ve bir de ayran içir biberonla oda hafifletir geçmiş olsun.

(1,992 puan) tarafından

4  aylık ablam

(235 puan) tarafından

Cok küçük ya.gecmiş olsun 

(1,992 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(42 puan) tarafından

Sirke ateşi dindirir daha sonra daha fazla yükseltir ayran 4 aylık çocuğa verilmez . Neden yanlış bilgiler veriyorsunuz insanlara anlamış değilim. Surdan bilmeyen biri görse dediğinizi yapsa al başına sıkıntı. Sirkeyle ateş dusurulur mu ? Hangi çağda yaşıyorsunuz siz ya 

(235 puan) tarafından

Bacım benim oğlum ateşlendiğinde görümcem benim yanımdaydı ve kendisinin 15 yasında kızı var.

Oğlun yine ateşlenirse bu uygulamayı yaparsın dedi ve yaptım da ateşi düştü ve bir daha da ateşi cıkmadı.

Ben kendi kafama göre bisey yapmadım yapmam da yanımda ki görümcem de 50 yasında görmüş geçirmiş tecrübeli bir anneydi.

0 oy
(4,137 puan) tarafından

İnce gıydır bol bol emzir çoraplarını limon ile ıslat o cok işe yarıyor kol altına başina ıslak bez koy durmadan değiş çok gecmıs olsın

(1,992 puan) tarafından

Düştü çok şükür takip ediyorum suan 

0 oy
(973 puan) tarafından

Doktor dedi bebek bezini açın zıbınla kalsın şurup veriyorlar gönderiyorlar

(1,992 puan) tarafından

Düştü çok şükür ama takip ediyorum 

(973 puan) tarafından

Enfeksiyon vardır ondan yükseliyor belkş6

(1,992 puan) tarafından

Büyük kızımda yoktu virüs kaptılar sanırım 

(973 puan) tarafından

Allah şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 280 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 339 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 482 göst.
3 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Busra606 (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 497 göst.
25 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,756 soru

24,435,184 cevap

352,798 kullanıcı

...