Merhaba kızlar dün de yazmıştım 4.5 yaşındaki kızımın çok güçlü dirençli bir ateşi vardı. Bugün düştü çok şükür şimdi de 4 aylık kardeşinin ateşi 39 seviyelerinde. Duşa soktum soydum calpol verdim. Birazdan acile gidicem başka ne yapabilirim acilde de ateşini düşürüp yolluyorlar 🥹
Bol bol emzir kendin sarımsaklı şeyler ye canım daha çok küçük sık sık emzirebilirsin sadece bizde öyle oglumdan kızıma kızımdan bana sonra tekrar başa sardı hepimiz hastayız dökülüyoruz Geçmiş olsun canım
Size de geçmiş olsun canım. Yedim sarımsak birkaç gündür yiyorum. İştahı yoktu şimdi ateşi düşünce emdi çok şükür
Kasıkları ve bilekleri iç kısmı en önemli yer oralara bez ıslat koy hızlı düşrür
Canım cocugun coraplarını sirke ile yıka tekrar giydir atesi dusecek ve bir de ayran içir biberonla oda hafifletir geçmiş olsun.
4 aylık ablam
Cok küçük ya.gecmiş olsun
Teşekkür ederim
Sirke ateşi dindirir daha sonra daha fazla yükseltir ayran 4 aylık çocuğa verilmez . Neden yanlış bilgiler veriyorsunuz insanlara anlamış değilim. Surdan bilmeyen biri görse dediğinizi yapsa al başına sıkıntı. Sirkeyle ateş dusurulur mu ? Hangi çağda yaşıyorsunuz siz ya
Bacım benim oğlum ateşlendiğinde görümcem benim yanımdaydı ve kendisinin 15 yasında kızı var.
Oğlun yine ateşlenirse bu uygulamayı yaparsın dedi ve yaptım da ateşi düştü ve bir daha da ateşi cıkmadı.
Ben kendi kafama göre bisey yapmadım yapmam da yanımda ki görümcem de 50 yasında görmüş geçirmiş tecrübeli bir anneydi.
İnce gıydır bol bol emzir çoraplarını limon ile ıslat o cok işe yarıyor kol altına başina ıslak bez koy durmadan değiş çok gecmıs olsın
Düştü çok şükür takip ediyorum suan
Doktor dedi bebek bezini açın zıbınla kalsın şurup veriyorlar gönderiyorlar
Düştü çok şükür ama takip ediyorum
Enfeksiyon vardır ondan yükseliyor belkş6
Büyük kızımda yoktu virüs kaptılar sanırım
Allah şifa versin
1,495,756 soru
24,435,184 cevap
352,798 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın