Kızlar 9 haftalık gebeyim önceden de enfeksiyon vardı hatta gebe olduğumu bilmeden 2 3 haftalikken ilaç da kullanmıştım. Bu sonuçlara bakar mısınız enfeksiyon görünüyor dimi hala pazartesi gideceğim ancak doktoruma risk olur mu bebeğim için
9
Bende de enfeksiyon vardı ama türü nasıldı bilmiyorum 3 gün hastanede yattım
Ya inşallah gerek kalmaz benim hastanede yatmama 2 yaşında kızım var normalde yarın giderdim de şeker ve tansiyonlarımı pazartesiye kadar yazmam lazım
Ah canım inşallah kalmazsın benim doğumumda zarar görecek kadar vardı bir şey pozitif çıkmıştı çok geçmiş olsun
Çok sağol canım
bakteri üremiş, doktor tekrar antibiyotik verir endişe etme
Enfeksiyon düşüğe neden oluyor diye biliyorum
Sagolun kızlar düşük olmaz umarım çok korkuyorum ya
Su ic bol bol doktor ilaç verir korkma
Olur canım içerim
Benim enfeksiyon doğuma kadar sürdü her türlü fitil ilaç kullandım geçmedi bebeğe hiç bir zararı olmadı,bebeğin kesesinde güvende korkma bol bol su iç
Benim bebeğime doğumda geçti göbek bağı enfeksiyon oldu. 6 gün yoğun bakımda kaldı
Teşekkür ederim canım enfeksiyon bende hep var aslında da bebege geçmez dimi
Benimde hiç geçmeyen enfeksiyonum oldu fitil verdiler suya atmalı verdiler enfeksiyon hastalıklarına bile gittim hiç biri antibiyotik yazmadı. Doğumdan iki gün sonra kontrole götürdük bebeğimi ve göbek bağı enfeksiyonu olmuştu. Ben benim enfeksiyonuma bağladım. Çünkü göbek bağı başka nereden enfeksiyon kapacak ki
Korkma inş geçer benim kız spiral ile doğdu spiral enfeksiyon yapıyordu doğuma kadar kaldığı için enfeksiyon bitmedi ama şükür bebeğe de geçmedi
İnşallah canım
Bendede enfeksiyon vardı halada var yani bebeğim dogdugunda bendeki enfeksiyon yüzünden 6 gün yoğun bakımda yattı bende 10 gün hastanede yattım doğum sonrasında ama ben de çok fazlaymış inşallah sendeki azdır gecer geçmiş olsun
Ay inşallah bebege geçmez zaten erken doğum riskim var ilk kızım 6 aylık doğmuştu
İnşallah canım Allah kimseye yaşatmasın öyle bir durum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Eğer idrarda varsa enfeksiyon çok sıkıntı değil ama kanda varsa (crp) oda yüksekse yatış gerekebiliyor geçmiş olsun
Sağol canım crp istemedi galiba doktorum yazmıyor
Ozamn idrardir bol su iç bide çamaşırını sık sık değiştir 🤫
@sanalAnne bakar mısın
@sanalAnne teşekkür ederim peki ben daha önce gebelik zehirlenmesi gecirdim ve kızım 6 aylık doğdu bu tekrar eder mi
1,508,119 soru
24,614,942 cevap
364,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın