Kızlar ya koltuklarımi değiştirmek istiyorum ama çok kararsızım hem kullanışlı hem şık olsun diyorum ama çok fazla kararsızım memnun kaldığınız modelleri önerirmisnz masa için bu yeni çıkan bir model var ya herkes onu alıyor bana çok rahat gelmedi moda olması çok önemli değil rahat ve kullanışlı olsun istiyorum
ne tarz istiyorsun ona karar ver önce. benim şimdiki aklım olsa evim de küçük olduğu için, takım almak yerine ikeada katlanır yemek masası var, spor şık ondan alırdım. seçtiğim koltuğa uygun da sandalyeler.
bi de moda dşye bir şeyi almak bence doğru değil.. çünkü moda geçiyor. İskandinav tarzı çok moda oldu, hayır güzel ben de beğeniyorum ama o kadar çok gördüm ki göre göre sıkıldım.
seveceğin sıkılmayacağın bir şey lazım. mobilya ha deyince alınan bir şey değil bu yüzden moda diye düşünme, bugüne kadar kullandığın mobilyalarda neyden şikayetçiydin onları düşün, o şikayetlerin olmadığı şeylere yönel
Herkes pinterest tarzı diye bembeyaz aynı mobilya ayni avize ev döşüyor 😂 bir mobilya firmalarının internet sitelerine bakarsan fikir olur belki
Evet kesinlikle herkesin evi aynı ya 😂😂 Baktım henüz daha model bulamadım
1,488,983 soru
24,338,065 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın