0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (5,992 puan) tarafından

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız bana dua edin ya biraz ferahlıyım bu aralar hep içim dolu kendimi kötü hissediyorum belki birbirimizden habersiz edilen dua içimi feraha ulaştırır 

5 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından

İyiyim ama benimde biraz keyifsizliğim var böyle bir sıkıntılıyım

(5,992 puan) tarafından

Sorma ben de çok daraliyorum sıkılıyorum ya

-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından

Allah gönlüne ferahlık versin bende öyleydim geçenlerde halsiz mutsuz keyifsiz içim o kadar doluydu ki anlatamam inşirah suresi dinledim bol bol normalde namaz kılmıyorum ama çocuğu uyutunca namaz kıldım 2 rekat eğer müsait zamanındaysan sende kıl Allah feraha çıkarsın

(5,992 puan) tarafından

Rabbim hepimize ferahlık versin inşallah kuzum adetim bitsin kılacağım inşallah

0 oy
(426 puan) tarafından

150 insirah hediyem olsun insaAllah ferahlarsin

(5,992 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım çok teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Canım neyin var hayırdır 

(5,992 puan) tarafından

Offff kuzum ya şimdi oğlumun böbrek sıkıntısı var senede bir izmire götürüyorum kontrol amaçlı 

Bu ay bilet vs kestik kiraya para kalmadı hesabımız uymadı kira eksik☹️ sözde ben çocuklara üst baş alacaktım ona hiç para kalmadı 

Dün dolaptan uygun çocuk montu buldum alacaktım eşimi bekledim kredi kartı versin de onla alayım diye sabah baktım mont yok çek hasıl hepsi üst üste geldi ağlıyacak gibiyim moralim alt üst oldu 

tarafından

Üzülme Allah hayırlı bir kapı açar kış aylarında bazen maelesef oluyor daralmalar rizkiniz biran önce genişler inşallah 

(5,992 puan) tarafından

Âmin inşallah kuzum Allah razı olsun Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin inşallah

0 oy
(13 puan) tarafından

Rabim içine ferahlık versin inşallah bol dua et Allah büyüktür 

(5,992 puan) tarafından

İnşallah canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 391 göst.
20 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Strong_mother (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 856 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminekarakas (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 666 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,637 soru

24,448,395 cevap

353,824 kullanıcı

...