Günaydın buraya aslında derdimi anlatmak istiyorum 6 yıldır evliyim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz paramız olmasına rağmen eşim ev almıyo eşyada aldık ama gelmiyo annesiyle kız kardeşi tek diye gelmek istemiyor dün gece eşimle kavga ettik hamileyim 3 aylık beni dövdü açıkçası çokta dövdü kız kardeşi zorla elinden çıkardı dövmesindeki sebep 5 yaşında kızım var sürekli ona 18 yaşındaymış gibi muamele yapıyo ruj sürme oje sürme kısa giyinme telefonla oynama kaç kere uyarmama rağmen diyorum ki o daha bebektir çocuğa yüklenme yani 5 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsun gidip geliyo diyo telefonunu kırarım kırarım bende kimsin telefonumu kırıyorsun dediğim gibi yüzüme vurdu ne yapayım Bilmiyorum sadece derdimi anlatmak istedim :(:(:(
Ailen arkandaysa bas git. Bugün vuran yarın bıçak çeker hiç şaşmaz.
Bugün sana vuran yarın evladına vurur bu da asla şaşmaz.
Şiddet eğilimi bir hastalıktır ve tedavi edilmezse dozu artarak devam eder.
Aileniz arkanızda mı
Evet ailem arkamda
Size şiddet uygulayan biriyle aynı evde yaşıyorsunuz farkında mısınız üstelik daha bu yaşta çocugunuza bunu yapan ilerde eşek sudan gelinceye kadar paramparça eder dayaktan lütfen darp raporu alıp karakola gidip şikayetçi olun ve çocuklarınızı alıp ailenizin yanına gidin
ozaman bu adami niye cekiyorsun ki. dovmesinden once annesinin memesine yapissin birakmassin annesini. seni el ustunde bile tutsa ayri ev kuramayan bir pisirik herifin teki . annesinden ayrilamiosa ozaman karisini koynuna almasin annesine sarilsin yatsin. annesini kardesini yanliz brakmak istemio olabilir ozaman altli ustlu iki daire kiralar yada dubleks ev kiralar ayri girisli. gozu onunde durur anasi kardes. ama normal insanlar gibi ev -le-nip yani ev sahibi olup ev acar evlenmek demek imza atmak demek degilki. ev sahibi olmak ev acmak ev kurmak anan baba evinden gidip kendi evini kurup ev len mek demektir
İnsana vurulmaz hele hamile insana hiç vurulmaz ben bunu bilirimki o el bir kere kalktımı devamı geliyor yarın öbür gün evladınada yapar aynısını bırak anasına bacısına yaşasınlar
Bak bacım şiddetin arkası geliyor bu ilk mi bilmiyorum ama son olmasını sağla ister boşan ister pişman ettir sana kalmış . 2 gün ağlayıp içine sinip geçti gitti yapma karnındaki çocuğa yazık ya ona bişey olsaydı nolcaktı . belliki geri kafalı 5 yaşındaki çocuğun yaptıkları zoruna gidiyor .
Ya 5 yaşındaki çocuğun elinde sizin aranızda kırarım ve tartışmaya şiddete dönecek kadar telefon olması benim için de bir sorun açıkçası niye çocuğuna telefon veriyorsun ki
Eşin hayvanmış zaten onu hiç yorum yapmıyorum
Öncelikle sen kadından önce insansın dayak atmak nedir ya burdan böyle konuşmamız kolay elbette ama o kadar dayağı yiyip o evde hala duruyorsan şuna emin ol bu devam edecek çünkü sen ses çıkarmadın kendinj degersizlestirip 2 gun sonra ona yine yemek yapıp aynı yastığa baş koyacaksn olmaz olmamalı kadın bu kadar ayaklar altına alınmamali lütfen ne kendine ne o 5 yaşındaki çocuğa bunu yapma karnında cocuk var onu düşünüyor olabilirsin ama eğer bugün gitmezsen cok şeyini kaybedersin ailen arkandaymis biz eslerimizin kölesi degiliz tartışma olur ama şiddet asla olmamalı buna dur de kalk hazırlan ve dayak yedin diye sen utanma...
Ailen arkandaysa al çocuklarını darp raporu çıkararak ailenin yanina dön o köpekten baba olmaz kades uygulaması ni mutlaka indir seninle her karşılaştiginda kades uygulamasını kullan seni tehdit ettiginde bağır çağır haykır asla susma bağıra bağıra ağlq komsularinin duyacağı kadar çığlık at deliyle deli ol susarsa da cocuklarin da sende mahvolursun gerçeği soylim sen mezarda çocuğun o pisligin yaninda çürür adalette yok kocan 3,4 ay yatar sonra parayla çıkar mapustan demedin deme
Açıkçası bekara boşanmak kolay derler ben de seni yakından tanımadığım için boşan diyemicem aslında yapılması gereken boşanmak ama, sen o adamla aynı çatı altında ailenin arkanda olmasına rağmen duruyorsan galiba kocanı sevdiğin için duruyorsun ya da çocuğun için duruyorsun. Herkesin kendi aklı fikri iradesi var sen de burdaki insanların söylemesiyle darp raporu alacak veya şikayetçi olacak değilsin yapsan zaten buraya sormadan yapardın. Bence bir yakınınızla konuş eşine akıl vermesini söyle eşinle bu durumları düzeltmeye bakın bir dene bakalım sana davranışları değişiyor mu. Eğer hala dayak yemeye devam edersen polise gitmen gerekiyor ayrılman gerekiyor her gün üzüleceğine 2 gün üzülürsün çocuk için de en iyisi bu olacak. Lütfen kendini ve çocuklarını düşün ben açıkçası şiddet uygulayan birinin düzeleceğini düşünmüyorum yarın bir gün seni de haberlerde kocası eşini ve çocuklarını öldürdü diye görmek istemeyiz , kendin için en iyi kararı verirsin umarım🌸
Şiddet uygulayan birinden imkanım varsa on çocuğumda olsa boşanırım benim ve çocuklarım için kurtuluş olur boşanma git darp raporu al hamile olman ekstra kusur sayılır eşine çocukların yüzüne hasret kalsın
Eşinin baska bi derdi var gibi size patlamış insanca cocukla konuşsa otursa iş böyle buraya gelmezdi
Kaç gündür doluydu ama bilmiyorum
Şimdi linç yiyeceğim ama söyleyeceğim gene de. Eğer silah zoruyla ,zorla evlendirilmediysen bu dediklerim. İnsanlar hep yaptığı tercihlerin sonuçlarını yaşar. Yanlış tercih yapıp doğru hayat yaşamak istiyorsunuz ve bu yanlış tercihi ısrarla artırarak devam ettiriyorsunuz. Aynı şeyleri yapıp yapıp farklı sonuçlar bekliyorsunuz. 1 kere yapılan yanlış tercih hatadır diğerleri ise bile isteye yaptığın tercihlerdir. Kendinizi yakmanız yetmiyormuş gibi çocukları da buna ortak ediyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
hamile halinle dayak yediğin için bunun cezası 1 değil 5tir. hamile insan dokunulmazdır. küçücük bebeğin de canı kıymetli. gidip darp raporu alıyorsun ve o herifi boşuyorsun. hamile halinde sana acımayan yarın kimbilir neler yapar. azıcık canınızın kıymetini bilin kendinizi ve çocuklarınızı böyle erkek müsveddelernden koruyun
1,496,040 soru
24,439,424 cevap
353,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın