0 oy
442 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,655 puan) tarafından

Ne sıklıkla kıyafet alırsınız ben cok severim imkanım dahilinde sürekli almak istiyorum belki de en kotu alışkanlığım budur çantaya esarba şala kıyafete çok ilgim var siz bu konuda nasılsınız? 

Sürekli kıyafet ( çanta , şal eşarp , Kıyafet) almayı sever alır  misiniz ?

📊 Evet / Hayır Sona Erdi
Evet
49% (24 oy)
Hayır
51% (25 oy)

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Valla severim alisveris insani rahatlatiyor cicegim

(2,655 puan) tarafından

Demi demi 🥳keşke imkanımız çok fazla olsa sürekli kendimizi mutlu etsek ama hayat çok pahalı alışkanlıklarımızda bitmek zorunda gibi:( 

-Reklam-
0 oy
(9,464 puan) tarafından

eskiden alırdım ama şimdi bakıyorum bakıyorum yok alasım yok. alırsam da benzer tarzda alıyorum. hiç kalmadı kıyafetmiş, çantaymış😂 ama en çok ayakkabı alıyordum, hala giyilmemiş bir sürü ayakkabım var topuklusundan sporuna kadar😅

(2,655 puan) tarafından

Heves mi kalmadı geçici bir durum mu😄

(9,464 puan) tarafından

bence heves kalmadı 

(2,655 puan) tarafından

Olabilir 😅

0 oy
(1,375 puan) tarafından

Ben kendime değil de kızıma eşime alışveriş yapmaya bayılıyorum 😅 özellikle kızıma dünyaları alsam doymam 

(2,655 puan) tarafından

Kızım konusunda ben de öyleyim😄

0 oy
tarafından

Az ve öz alıyorum. 

Böylelikle ne fazla kalabalığım oluyor ne de gereksiz parçalar. 

(2,655 puan) tarafından

Evet bunu basarabilmek çok kıymetli 

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Son bir kaç yıldır borçlardan dolayı pek almıyordum, kendimi geri plana attım. Ama artık şu kafadayım alacaksam kaliteli alayım, az olsun. Naylona para vermek istemiyorum artık. 

(2,655 puan) tarafından

Evet en mantıklı olan bu ben de öyle yapıyorum 

0 oy
(2,541 puan) tarafından

Ayda bi sefer ihtiyacım kadar alırım limit sorun değil

(2,655 puan) tarafından

Çok güzel 

0 oy
(1,460 puan) tarafından

3 yıldır kendime sadece doğum için bi pijama takımı iç çamaşırı aldım başkada gerek yok imkan olsada almak istedigim bı iki elbise iyi olurdu 

(2,655 puan) tarafından

İnşallah en güzel şeyler nasip olsun 

(1,460 puan) tarafından

Saol canım çok hevesli değilimdir olsada olur olmasada

0 oy
(12,421 puan) tarafından

Bende çok severim kıyafet alışverişi bugün hatta bir kac kargom geldi 2 Kazak 1 gömlek 1 şal aldım 🤭🤭 kazaklar ve gömlek iade malesef şalla yola devam. Genelde gidip deneyip alma taraftarıyim ama indirim varken bazen böyle online da alırım 

(2,655 puan) tarafından

Netden ne aldıysam memnun kalmadım hala giymedim onca şey var çok üzgünüm keşke netden almasaydim onlari

0 oy
tarafından

Bu ayki cart curt alışverişlerim rahat bı 50 bin olmuştur o derece yani 

(2,655 puan) tarafından

😄😄  Sizin baya iyiymis

tarafından

😂😂

0 oy
(26,565 puan) tarafından

Ben cok severim alisveris yapmayi 3 gunde yada haftada 1 mutlaka avmye giderim ve mutlaka birşey alırım. 

Kizlar anketteki cevaplari biz görmüyoruz sadece post sahibimi goruyor. 

0 oy
(6,463 puan) tarafından

Kolay kolay zevkime uygun olanı bulamam. Ondan az alırım . Nezamn kendime almak için çıksam 4 çocuğuma alıp geri geliyom 😅bakıyom çorap bile almamışım 

Genelde netten alıyom kendime ondada her gördüğümü almam . Çok beğenmem lazım

(2,655 puan) tarafından

4 çocuk olunca sıra gelmesi zor olur gerçekten 😅😅

0 oy
(54,529 puan) tarafından

bekarken hemen hemen hergub alirdim cocuk olup kilo alinca zayiflarim umidiyle cok almamaya calisiyorum

(2,655 puan) tarafından

Ben kilo konusunda hep ayniydim o yüzden almaya devam😅😅

0 oy
(2,157 puan) tarafından

Kızıma daha çok alıyorum kendime alacam diye gidiyorum bi bakıyorum kendime hiç birşey almamışım şimdi de hamile olduğum için almıyorum nasıl olsa doğumdan sonra giyemeyeceğim diye düşünüyorum 

(2,655 puan) tarafından

Doğumdan sonra devam o zaman 😅

(2,157 puan) tarafından

Hahah sıra bana zor gelir gibi artık çocuklar söz konusu olunca dayanamıyorum ya eşim diyor hani kendine alacaktin sonra kıyafetim yok diyorsun o kadar güzel çocuk kıyafetleri oluyor ki insan dayanamıyor 🤣

(2,655 puan) tarafından

Gerçekten öyle şaka gibi birde sürekli çocuğun ihtiyacı çıkıyor sürekli 😅😅

(2,157 puan) tarafından

Hiç bitmiyor ki 🤣

(2,655 puan) tarafından

😅😅

0 oy
(279 puan) tarafından

Seviyorum ya en cok kiyafet giyim kusam ayakkabi bu tarz seylere para harciyorum evimde bardak canak yok dogru duzgun boyle suslu ev esyalari yok ama kendime iyi bakarim cildime giyimime harcarim oldugu kadar.

(2,655 puan) tarafından

En iyisi önce kendimiz sonrası sonra 😅

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,772 soru

24,435,463 cevap

352,829 kullanıcı

...