Ne sıklıkla kıyafet alırsınız ben cok severim imkanım dahilinde sürekli almak istiyorum belki de en kotu alışkanlığım budur çantaya esarba şala kıyafete çok ilgim var siz bu konuda nasılsınız?
Sürekli kıyafet ( çanta , şal eşarp , Kıyafet) almayı sever alır misiniz ?
Valla severim alisveris insani rahatlatiyor cicegim
Demi demi 🥳keşke imkanımız çok fazla olsa sürekli kendimizi mutlu etsek ama hayat çok pahalı alışkanlıklarımızda bitmek zorunda gibi:(
eskiden alırdım ama şimdi bakıyorum bakıyorum yok alasım yok. alırsam da benzer tarzda alıyorum. hiç kalmadı kıyafetmiş, çantaymış😂 ama en çok ayakkabı alıyordum, hala giyilmemiş bir sürü ayakkabım var topuklusundan sporuna kadar😅
Heves mi kalmadı geçici bir durum mu😄
bence heves kalmadı
Olabilir 😅
Ben kendime değil de kızıma eşime alışveriş yapmaya bayılıyorum 😅 özellikle kızıma dünyaları alsam doymam
Kızım konusunda ben de öyleyim😄
Az ve öz alıyorum.
Böylelikle ne fazla kalabalığım oluyor ne de gereksiz parçalar.
Evet bunu basarabilmek çok kıymetli
Son bir kaç yıldır borçlardan dolayı pek almıyordum, kendimi geri plana attım. Ama artık şu kafadayım alacaksam kaliteli alayım, az olsun. Naylona para vermek istemiyorum artık.
Evet en mantıklı olan bu ben de öyle yapıyorum
Ayda bi sefer ihtiyacım kadar alırım limit sorun değil
Çok güzel
3 yıldır kendime sadece doğum için bi pijama takımı iç çamaşırı aldım başkada gerek yok imkan olsada almak istedigim bı iki elbise iyi olurdu
İnşallah en güzel şeyler nasip olsun
Saol canım çok hevesli değilimdir olsada olur olmasada
Bende çok severim kıyafet alışverişi bugün hatta bir kac kargom geldi 2 Kazak 1 gömlek 1 şal aldım 🤭🤭 kazaklar ve gömlek iade malesef şalla yola devam. Genelde gidip deneyip alma taraftarıyim ama indirim varken bazen böyle online da alırım
Netden ne aldıysam memnun kalmadım hala giymedim onca şey var çok üzgünüm keşke netden almasaydim onlari
Bu ayki cart curt alışverişlerim rahat bı 50 bin olmuştur o derece yani
😄😄 Sizin baya iyiymis
😂😂
Ben cok severim alisveris yapmayi 3 gunde yada haftada 1 mutlaka avmye giderim ve mutlaka birşey alırım.
Kizlar anketteki cevaplari biz görmüyoruz sadece post sahibimi goruyor.
Kolay kolay zevkime uygun olanı bulamam. Ondan az alırım . Nezamn kendime almak için çıksam 4 çocuğuma alıp geri geliyom 😅bakıyom çorap bile almamışım
Genelde netten alıyom kendime ondada her gördüğümü almam . Çok beğenmem lazım
4 çocuk olunca sıra gelmesi zor olur gerçekten 😅😅
bekarken hemen hemen hergub alirdim cocuk olup kilo alinca zayiflarim umidiyle cok almamaya calisiyorum
Ben kilo konusunda hep ayniydim o yüzden almaya devam😅😅
Kızıma daha çok alıyorum kendime alacam diye gidiyorum bi bakıyorum kendime hiç birşey almamışım şimdi de hamile olduğum için almıyorum nasıl olsa doğumdan sonra giyemeyeceğim diye düşünüyorum
Doğumdan sonra devam o zaman 😅
Hahah sıra bana zor gelir gibi artık çocuklar söz konusu olunca dayanamıyorum ya eşim diyor hani kendine alacaktin sonra kıyafetim yok diyorsun o kadar güzel çocuk kıyafetleri oluyor ki insan dayanamıyor 🤣
Gerçekten öyle şaka gibi birde sürekli çocuğun ihtiyacı çıkıyor sürekli 😅😅
Hiç bitmiyor ki 🤣
😅😅
Seviyorum ya en cok kiyafet giyim kusam ayakkabi bu tarz seylere para harciyorum evimde bardak canak yok dogru duzgun boyle suslu ev esyalari yok ama kendime iyi bakarim cildime giyimime harcarim oldugu kadar.
En iyisi önce kendimiz sonrası sonra 😅
1,495,772 soru
24,435,463 cevap
352,829 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın