Kızlar itiraf edelim çoğumuz evlendikten sonra kilo aldık ben 65 kilo civarında evlendim ki yapılı uzun boylu olmama rağmen 🥲
Şimdi üç çocuğum var en küçüğü 8 aylık 85 i gördüm gebelikten sonra şu an 77 yim hayatımda tek kolay olan şey kilo almak diğer şeyler için hep çok çabaladım😅🤷🏼♀️
Sürekli bir şeyler yemek istiyorum mutluyken yiyorum mutsuzken yiyorum biraz daha coğrafya kaderdir Antep'te yaşıyorum yemek için yaşıyoruz resmen basenlerim falan değildi göbek bölgem yine aşırı yağlandı sizde durumlar nasıl 😔
İdeal kilom boy yaşa göre 65 çıkıyor ama nerdee
Evlenmeden 56 idim. 2 gebelikten sonra 72 kilo ile dogum yaptım. 4 ay geçti şuan 65 im . Ama 56 olsam çok iyi. Hmn yüzümden kilo alıyorum yumurta gibi sevmiyorum öyle. Ama bogazımda durmuyor 😅 acıkmadıgım halde yiyorum çayı tatlısız içemiyorum. Vay benim halime
Ah ah ay benim gibi ben de çay şekersiz içiyorum ama yanına kendimi ufak bir tabak hazırlıyorum 😄😂
Dimi hiç tatlı bulamazsam kahvaltıdaki tahin helvasını getiriyorum çayın yanına eşim dalga geçiyor :D
😂😂😭😭
Evlenmeden önce 62 kilo civarıydım. Gebelikte maksimum 77 oldum. Boyum 1.70. Emzirme döneminde 59a kadar düştüm. Emzirmeyi bırakınca kilo aldım sonra geri verdim geri aldım derken şu an 65 kiloyum. 60-62 civarı olmak istiyorum ama bir çaba yok maalesef.
Yine de çok fazlan yokmuş 2-3 kilo
@Birbalannesi gel şurada ağlayalım biz 🤣
Ben çok ağlarım herkes yazmış evlenirken zayıftım doğumdan sonra kilo aldım diye çocuğun kilolu hâli benim zayıf halimden daha zayıf ben nerelere gidem üstelik ben pandemi de evlendim zaten evde idim kiloları aldım üzerine evlenip çocuk doğurdum bir ön kilo daha aldım şu an güncel kilom 88 mide botoksu veya balonu düşünüyorum doktor hangisini uygun görürse
Bende öyle ya. 75le evlendim. 110la doğum yaptım şuan 80 kgyim. Ama çok değişti vücudum . Alıştım gerçi
Kesinlikle doğal yolları vermeyi dene bence ya bilmiyorum mide balonunu ben de ölenleri gördüm ama maalesef ben de kendime artık kilolu kategorisinde görüyorum
3 Üç çocuk Annesiyim dördüncü yolda Allah nasip ederse 1:59 boyunda 56 kg😊 Çok kilo almıyorum Gebeliklerde aldıklarımı da doğum sonrasında hemen veriyorum
Aa ne güzel 4. Nasil bir duygu ben şu an asla düşünmüyorum dördüncüyü 🙈
Benim için çok güzel bir duygu canım ben hep 4 çocuğum olsun istiyordummkalabalık bir ailede buyudum ve ben kalabalık aile çok seviyorum❤️
Evlendiğimde 47 kiloydum şimdi 56 kgyum üç doğum yaptım çok değil gibi duruyor ama göbek kendinden geçmiş vaziyette 😂
Kız sus Allah aşkına 56 ile ne göbeği bizim yerimizde olsan ne yapardın 😆
Ama sizin boyunuz uzunmuş sanırım sizde ondan yana şanslısınız ☺️ valla öyle kendinden gecik 😂
Bekarken 69.9 u gördüm eşimle tanıştığım da sonra dedim. Büşra kendine gel bu ne 😂
Kilo verdim 57 evlendim ile 2 doğum yaptım 75 ile doğumlara gittim
2.doğumdan sonra oğlumu emzirdiğini süreçte kızım da ufak olduğu için 49.2 i gördüm eşimin halası görünce dedi çocuklar annesini yemiş 😂 O lafta sonra biraz kilo aldım şimdi 53 54 arası geziyorum
Ama hedef 52 ☺️
56 kiloyla evlendim. İlk doğumda 82 ,ikinci de 92 kiloyla gittim doğuma. 61 kiloya düştüm ilk ay dolmadan. İkiz bebeklerle nevrim dönmüştü. Şimdi 72 oldum ve hiç memnun değilim. Boy 1.67 en azından 65-67 arası olsam çok isterim. Pek dikkat edemiyorum yemek işine ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Bana gore de en zor şeylerden biri kilo almak ama kilomdan memnunum bikac kilo eksigim var sadece. yuzum tombiklessin diye uğraşıyorum tavsiyesi olan var midir
Ben de bu aralar kilomdan çok şikayetçiyim 47 olmuşum maalesef boyum 1.63 iki tane de çocuğum var.
Bende aynı sizin gibiyim 65 kiloyla evlendim 80 küsür kiloyla doğuma gittim şuan yine çok kiloluyum sezeryan göbeğim de var ayrıca emziriyorum nasıl kilo verecem bilmiyorum çok mutsuzum bu konuda. Varsa yöntem tavsiye alırım bende.
55 kiloydun ikinci bebeden sonra 70de takılı kaldım kız gitmiyo 1 hafta diyet yapıyorum geri 5 gün tıka basa yiyiorum dedigin gibi en cokta sitrese girince napalım saglık olsunn
Aynen öyle ama sende İnce cizgidesin dikkat et 70 den sonra insan daha da alıyor hemen
Şu an hiç memnun değilim kilomdan. Kilolu olmak gibi fazla zayıf olmak ta kötü ve kilo almak vermekten daha zor bence. Ben 168 boy 53 kiloyum şu an. Son üç dört ayda 5 kilo verdim. Can sikintisi stresten verdim almak istiyorum şimdi ama çok ta takmıyorum açıkçası. 58 kilo iken mutluydum bedenimden iki kilo daha alsam yeter diyordum inşallah geri o kiloya çıkarım
Aynı boydayiz 60 ideal gerçekten
Evlenirken 172boy 68 kiloydum. İki doğumdan sonra 1.70 boy 80 kiloyla kaldım. Şeker ve insülin direnci nden dolayı kilo veremiyorum neredeyse. Dört beş kilo çok ciddi diyenlerle veriyorum sonrasında geri alıyorum. Salmış durumdayım. Mide balonu düşünüyorum. Tüp mide ameliyatı çok istiyordum ama eşim aşırı korktuğu için olamıyorum maalesef.
Mide balonu nasıl bir şey acaba çevremde çok duydum da
Evlenmeden önce 45 idim aonra evlılık tekme atınca 43 oldum dahada yukarı vıkamadım bı hamılelıkte 55 oldum sonra dogum bıttıkten sonra direk 43 indi şuan zor bela alıyorum ve sukur 2 kilo almışım
Ya ne güzel kilo almaya çalışmak benle takıl sana haftada 5 kilo garanti alırsın 😁🤭
Ayy gel bacı takılalım valla cok istiyorum sende benle takılırsan alırsın sjsjjs ben almam aldırırım vunku 🤣
Benim 2.çocuk 14 aylık şu an. Ben 155im kilo 50. 53te falan sabitleneydim iyiydi. İnşallah 2 yaş sendromunu da atlatınca alırım:)
Memnun değilim aslında 😏😏
Fazla kilolarım var ama veremiyorum. Daha doğrusu cabalamiyorum. Eşim rahatsız değil, takıntısı yok . 66 kiloyum zaten
Eş de büyük faktör benimki de böyle iyi daha kilolu olsanda olur diyor ama ben mutlu değil im
Benm kilom 65
Bekarken 55 kiloydum 2 çocuk derken iyiki aldım bana suanki kilom iyi boyum 1.75 kötü durmuyor
Tek memnun olmadığım şey vücudumda bir duruş bozukluğundan dolayı kambur oldu sırtım ikincisi burnum
Yoksa diğer şekilde şükür bunada
Aynen kilon güzelmiş duruş içinde hiç korse takmayı denedinmi
Korse taktım almadigim kalmamıştı hatta da fayda etmedi şuan spor salonundaki fizyoterapist bana hareketler gösterdi onu yapıyorum bana korse taktiysan korsede daha kötü yapabiliyor tavsiye etmiyorum demişti
Benm sırt küçükken hep dik durmazdim yeni gogsum çıkmıştı çok utanirdim saklama çalışmak için kollarım hep öne getirirdim öyle böyle sırtım kambur kaldı düzenli çalışmayla azda olsa duzelirmiş doktor öyle dedi şuan umudum var inşallah düzelir çünkü herkesten duymak neyse ama eşimden bile duymak aşırı kalp kırıcı gelmişti
Yok hiç değilim kilo veriyorum şu anda Doğuma 6 ay önce 133 kg ile girdim 128 kg ile çıktım mevcut kilom 108.5
Oo bekarken kaç kiloydun canım
62 falan canım
Bu benim İlk doğum değil tabii ki 62 63 kilo ile hamile kaldım oğlunu doğum yaptığımda yine 120'lerdeydim sonra 75'lere geriledim tekrar hamile kaldım 104 kilo ile doğum yaptım doğum yaptıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım en sonunda 133 kilo ile doğum yaptım şimdi tekrar veriyorum yani arka arkaya bir gebelik ve sezeryan söz konusu son doğumu bebek iri olduğu için sezeryan yapıldı defalarca kez didikildim patladı ve dikildi tabii aylarca yerinden kımıldayamadığım için kilo da veremedim daha yeni başlıyorum işte vermeye
İnşallah istediğin gibi verebilirsin cnm herşeyden önemlisi sağlık
Amin canım inşallah ❤️
1,489,405 soru
24,343,533 cevap
346,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın