Günaydın hanımlar benim akşam saat 7'de uyuyan bebelerim sabahın 7'sinde de uyandığı için günüm erken başlıyor haliyle :) haftada kaç kez kek pişiriyorsunuz ben bu ara kek kolik gibi oldum evde çikolata hazır bisküvi gibi hiçbir abur cubur yok almıyorum sanırım bu yüzden çocuklar keke sardı her gün çeşit çeşit kek pişiriyorum ya İçim dışım kek oldu vallahi 2-3 ayda bir ödül niyetine cips ve çikolataya izin veriyorum yani tamamen de izole etti gibi sayılmaz ama eve almadığım için galiba bilmiyorum sabahn köründe yine havuçlu cevizli tahinli kek yaptım
İnsanlar yarın ne pişireceğim diye düşünür ben keki neyle yapacağım diye düşünüyorum :D
10 günde bir pişiriyorum oda cupcake, beslenmesine koymak için 😀 kendim ağzıma suremem ev kekini . Pop kek olursa yerim ,ev keki sevmiyorum
Biz de hazır kek çok yemiyoruz aslında çok sakınmıyor mu çocuklara dışarı çıkardığım zaman tatlı yemek istediklerinde ya da bir şey almak istediklerini de alırım ama eve sokmuyorum ambalajlı ürünleri çocuklar da sanırım bunu kullanıyorlar bilmiyorum benimkiler değişik galiba 😄
Kendin yapman daha iyi. Bende yapıyorum kurabiye poğaça pasta . Sürekli yapmıyorum yemek yesinler diye
Kurabiye de yapıyorum ama kurabiye sanki bana biraz daha yağlıymış gibi geliyor bir de oğlum çok sevmiyor kurabiye kurabiye de kek kadar çeşitlendirme yapamıyorum mesela keke ıspanaklı yapıyorum cevizli havuçlu yapıyorum Pancarlı yapıyorum ya her gün değişik bir şekilde yapmaya çalışıyorum bu şekilde yemedikleri şeyleri de yiyorlar aslında
Güzel fikir 😊😊
Hafta da bir kez yapıyorum bizde pek kimse yemez kızın beslenmesi için yapıyorum onuda bizde en coook hatta hergun tatlı yapılır
Sütlü tatlı yapıyorum onu da haftada bir iki kere yapıyorum
Kocam çok sever haftada bir piserrdi ben yemem eşim yer kızımla
Benim eşim çok sevmez o daha çok ıslak kek ve yaptığım sütlü tatlıları sever de tabii Antepli olunca bir de şerbetliler var ama doktor geçenki tansiyon mevzusundan sonra kesinlikle diyet yapacaksın diye şart koştu çünkü böbreğinde sorun çıkmış artık yiyebileceğine pek sanmıyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤️
Allah razı olsun canim
Günaydın canım bizde gene kek hic yapmıyorum pek yenmiyor canımız isteyince yaparız :))
Ne güzel 😄
Ama ila olcak tatlı bişeyler evde hamileyken de öyleydi 😂😂
Günaydınlar bugün benim büyükte havuçlu tarçınlı kek istedi bir keki seven kendisi onun için yapıyorum
Ya benimkiler bilmiyorum niye böyle oldu 😄
Çok iyi yapıyorsun hazır keklerden çok daha sağlıklı afiyet olsun🌸
Ben haftada 1 kere kek yaparım çok kek kolik değil benimkiler
Hazır kek evet canım ya almıyorum paketli ürünlerden pek hoşlanmıyorum ya çocukları çok daha sakınmıyorum hani bazen alıyorum tadını bilsinler falan diye
Seninkiler iyi mi haftada bir benim için de kabul ama her gün yapmak sıktı biraz 😄
Günaydın.bende havuçlu tarçınlı üstüne muhallebi yapacam.benim bebeler küçük olduğundan daha istemiyorlar.
Büyüyünce isterler minnoslar
Günaydın 💓
Haftada belki 10 günde 1 kere yaparım onu da 2 günde bitiririz 😁
Kız iki günde bitse gene iyi bir şey az önce yaptım küçük borcamda 2 dilim kaldı 😄 ıspanaklı ve havuçlu cevizli olunca hiç dayanmıyor
Kurabiye canavarı vardı ya 😁 sizinkiler de kek canavarı galiba 🤫
Ahaha evet 😄
Bundan 1 yıl öncesine kadar neredeyse her hafta hatta bazen haftada iki kere yapardım. Ama artık eskisi gibi yapmıyorum. Sıkıldım sanırım kekten. Sadece okul beslenmesi için yaparım buzluğa atarım. Ayda 1 2 kere falan revani, bisküvi pasta ya da ağlayan pasta yaparım bazen elmali kurabiye vs o kadar.
Umarım ben de o kadar azaltırım :)
Günaydınn🌸 Bizim evde her gün tatlı olur. İlla kek olmak zorunda değil ama. Kek, kurabiye, sütlü-şerbetli vs. Buranın kültüründe var bu. Tatlısız olmuyor.
Ve benim avantajım, Türk mutfağı bitince Fransız mutfağını denemem 😊 Mutlaka yapacak bir şey buluyor insan.
Ay bunlar sevdiğimiz şeyler ben de trileçe ve sufle sözde spor yapıyorum ama günde 2 defa sufle yapmayı da ihmal etmiyorum maşallah 😂
İsimler aynı ama tarif ve gtamajları farklı oluyor. O yüzden tatlarda da faklılık oluyıor haliyle
Ya kesinlikle katılıyorum sana mesela orijinal medovik çok seviyorum ve bunun en güzelini Ruslar yapıyor trileçe de öyle mesela üzerine krem şanti kullanan var ben krem şantili tarifi sevmiyorum orijinalinde de zaten 3 farklı süt ve krema ile yapılıp üzerine sos ekleniyor tarifler değiştirildiğinde bence de lezzet değişiyor
Tabiki. Ve doğrusunu söylemek gerekirse, Fransız tatlıları gerçekten çok güzel ve çok çeşitli.
Bizim misafir neyim geleceğinde pişer kız bizimkiler mubtela değil şuan 😄
Oh oh ne güzel :)
Diyete başlamadan önce her gün için bir tatlı yapiyodum 10 gün oldu daha yapmıyorum. O yüzden benimkiler de abur cubura sardı bugün yapıyım da bari yesin minnoslar 😀 günaydın bu arada şekerim eşin nasıl oldu tansiyon filan
Maalesef eşimin böbreğinde sorun çıktı şu anda da vücudu çok yüksek tansiyona uzun vadede alışkın olduğu için tansiyonu düşmeye başladığında dengesi biraz bozuldu mide bulantıları baş ağrıları falan var umarım düzelir bir an önce
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım..
Bende bi aralar tatlı yapıyordum devamlı dışarıdan bişey almayayım diye çocuk doğduktan sonra daha adam akıllı tatlı yaptığım olmadı 😂😂
Benim tam tersi oldu kız :)
Sızın gıbı hergun yapmam cunkı bebeyım dis donemınde yemek yapmayı zor yetısdırıyorum. Ama vakıt buldukca haftada burgun yapıyorum kek, porca, pasta.Evde yıyorlar severek
Ellerine sağlık
Bizim evde tatlı yapılmaz evlendiğimden beri bir elin parmaklarını geçmemiştir 😅 eşim de ben de baklava künefe gibi tatlıları seviyoruz evde de pek yapılacak şeyler olmadığı için dışarda yiyoruz. Onun dışında ki tatlıları da eşim sevmiyor kek yapıyım diyorum asla bitmiyor Hergün yesem bile bir haftada zor bitiyor 🥲
Bizde günlük bitiyor 😂
Hergün kek yapmıyorum
Bisküvi hazır kek gofret vb hiç vermiyorum
Çocuklarınızın yaşları kaç
19 aylık ve üç buçuk yaşında
Haftada iki üç kez kek pasta yaparım ben
Sende bendensin
Eşim çok seviyor ıslak kek çikolatalı pasta triliçe falan yapmasam hazır alıp geliyor kendim yapınca hem ucuz hem güvenilir oluyor
8 bucukta uyandik biz cocukla ilac icti kalksada kahvalti yapamayacak o telefon oynadi bende yaninda yattim zaten yataktan cikasim gelmiyo 9 da esim geldi kalktik mecbur sular kesilecekmis dedi mutfakta bulasik kalmisti aksamdan heryeri topladim bulasiklafi da hallettim salon kaldi ama ben bittim o yuzden kahve iciyorum sonra toplarim salonu da emaaan 🤭🤭 bizimkiler kek yemiyo pek bayadir hic bisey yapmiyorum hazir yiyolar
Ben akşam oldu posta geri girmeyi anca akıl etmişim diğer bildirimlerden kafa mı kaldı ki ben de çocuklardan 😂
Ben genelde misafir gelince yapiyorum özel çok yapmamaya calisiyorum zaten benim.cocuk küçük yemiyor abur cunur bizde kocam yer ben şişman olmama rağmen çok aevmem en son çerez cips ne zaman yedim çok hatirlamiyorum
Ben de 2-3 ayda bir ödül niyetine alıyorum cips eve yani senede iki üç kere anca giriyor 😂
Çok küçük bir borcamım var böyle anlık yapıyorum tek yumurtadan ama fırınım iyi pişirmiyor ya ondan hevesim kaçtı yapasım gelmiyor bu aralar bende evde ne bulduysam koyarım 😂
Ben de öyleyim ya 😂
Anlık daha güzel oluyor o tat özendiğinde olmuyor
1,490,134 soru
24,353,770 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın