0 oy
784 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Silemediğim bir post sadece. 

17 Cevaplar

+6 oy
(2,222 puan) tarafından

Daha önce böyle bi nane yemiş boşanmamışsınız şimdi yapsa yine boşanmayacaksınız sadece huzurunuz bozulacak ve eşiniz dahada arsızlaşacak o yüzden hiç kurcalamayın böyle kalsın

(2,222 puan) tarafından

Fikirler özneldir fakat sizin farketmediğiniz ayrıntı şu neden diye sorsa bu yazar adam ne diyecek şeytana uydum yok senin yüzünden sen bana şunu bunu yapmadın boşluğa düştüm diye manipüle edecek 1 2 gün pişman olacak ama YAPMAYA DEVAM EDECEK çünkü yazar daha önce affetmiş susmuş şartları gereği onu yargılayamam mecbur kalmıştır fakat erkek kafası şu yönde çalışır nasılsa affetti affetmek zorunda diye dahada gizli şekilde yapmaya devam edecek ne yazık ki 

(694 puan) tarafından
+1

Bir kadın olarak kendinizi yerine koyun . Kadının şimdi içi içini yiyordur yaptı mı yine , şuan napıyor sizce öğrenme şansı olsa öğrenmez mi mi biraz gerçek çi olalım . Kim olsa açar bakar o telefona öğrenir . Madem eşi rahat rahat istediğini yapmaya devam edicek biz susunca Eee susmayınca da devam edicek . İkisnde de aynı bu adam . ben kendi fikrim bu adam iki türlüde aynı ise boşanmıcaksam da dünyasını da dar ederim o zaman elbet söyleyecek iki çift lafım olur . 

(20 puan) tarafından

🙏

(420 puan) tarafından
+1

Cok dogru söylemiş arkadas, yakalayıp söylenip kaldıgın yerden devam ediceksen ohoo bu zaten iki bıdırdanır zaten uzaktayım yüzünü görmüyorum der geçer, senden çekinmesi de kalmaz, arsızlaşır, birşey hakkında fikir söylemek için onu illa ki yaşamak mı gerekir? 

(5,817 puan) tarafından

Hatta krizi fırsata çevirip bol bol para isteyip kenara birikim yapın Sadece kendi adınıza.

-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından

Eski sevgilisiyle muhabbeti ne üzerineydi? 

(20 puan) tarafından

İlk defa konuşmuşlar ayrıldıktan sonra kızdan fotograf istemiş nerde olduğunu nasıl olduğunu falan sormuş

(602 puan) tarafından

Bu aldatmak olmuyor mu yani.??? Aynı hata iki kez yapılmaz ikincisi hata degil tercihtir çünkü...İlkinde eşiniz suçlu ama şu an ikinci kez yaptıysa eğer suçlu sizsiniz bu sefer hanım efendi. Kendinize bunun yapılmasına izin verdiğiniz için 

0 oy
(2,357 puan) tarafından

Kadın şüpheleniyorsa genelde bişeyler oluyor, sana şunu şunu yap öğrenmek icin demeyecegim bilgim yok, ama gerçekler er ya da geç ortaya cıkar gizli kalmaz bunu biliyorum araştırmasanda önüne gelecektir

(20 puan) tarafından

Evet daha öncede şüpheleniyordum  ve başıma geldş

0 oy
(3 puan) tarafından

Birde öğrenmişsin ama boşanmamıssın şimdi öğrensen boşanacak mısın bir kere yapan sürekli yapıyor 

(20 puan) tarafından

Aileler araya girdi hiç içim almayarak bende bir kere yapan hep yapıyor dedim ama 2 çocuğum için affettim 

(3 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah

0 oy
(30,386 puan) tarafından

Zor bir durum Rabbim yardimcin olsun 

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Kadınlar hisseder bir şekilde Allah sana gösterir 

0 oy
(113 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum. Kadınlar hisseder zaten böyle şeyleri. Daha önce de yapmış şüphen varsa araştır iyice. 

0 oy
(1,307 puan) tarafından

Boşanmıycaksanız hıc görüp te kendı canınızı sıkmayın bence

0 oy
(136 puan) tarafından

Yani arkadaslara katiliyorum eger yakalayinca ayrilmayacaksan emin olmamak daha iyi bence ama eger yakalarsam boşarim diyorsan bi arkadasim evde tabletine kocasinin wpsini kurmuştu. Evde kullanilmayan telefon ya da bilgisayar falan varsa ona kurup bakabilirsin mesajlar es zamanla hem ona hem sana gelir. Tabi o acmadan mesajlari bildirimleri açma onun haricinde anlayamaz diye biliyorum

(20 puan) tarafından

Evde tablet var ona wtp kursam bilmez demi 

(136 puan) tarafından

Sanirim anlasilmiyor bi arastir yine canim 

0 oy
(7,644 puan) tarafından

Boşanmanın önündeki engel nedir?

0 oy
(633 puan) tarafından

Bir hatayı bir kere yapan bir daha yapar. Evliliğin temeli güven  .. Güvenmiyorsanız bitirin bence. Dünyada sonsuz güvenebileceğiniz başka biri daha vardır diye düşünüyorum. Böyle hayat geçmez.. 

0 oy
(711 puan) tarafından

Eşinin whatsappıni kendi telefonuna bağla eve geldiğinde hiç bişey de belli etme tekrar gidince kendi telefonundan onun WhatsApp mesajlarını durumlarını her şeyi görebilirsin 

0 oy
(119 puan) tarafından

eğer ki boşanma gibi bir durum yoksa ki her insanın yaşam şartları malesef aynı olmuyor çoğu insan imkansızlıklar dahilinde çocukları için katlanıyor kimse kadın sığınma şu bu demesin artık gerçekten dünyanın çivisi çıkmış ne kadınların ne çocukların can güvenliği Yok sana verebileceğim tek tavsiye eşini gormezden gelmen üstüne düşmemen bir yerden sonra farkeder ve kendisi sorgular niye merak etmiyor niye görmüyor diye

0 oy
(8,316 puan) tarafından

@sanalAnne senin yorumunu merak ediyorum ne dersin bu konuda arkadaşa?

(29 puan) tarafından
Merhaba Hayatsarsılmaz, Melek'in yaşadığı durum gerçekten çok yıpratıcı ve insanın içini kemiren bir şüphe. Daha önce böyle bir şey yaşanmış olması, bu şüpheleri daha da derinleştiriyor, haklı olarak insan ne yapacağını bilemiyor. Bu tür durumlarda, bir yandan gerçeği öğrenme isteği çok doğal, diğer yandan da bu arayışın getireceği sonuçlar insanı korkutabiliyor. Telefon kurcalamak ya da benzeri yollarla bir şeyler bulmak, belki anlık bir "gerçeği öğrenme" hissi verebilir ama ilişkinin temelindeki güven sorununu çözmez, hatta yeni sorunlara yol açabilir. Bence burada önemli olan, Melek'in kendi iç huzuru ve bu ilişkinin geleceği. Eğer bu şüpheler hayatını bu kadar etkiliyorsa, eşiyle açık ve dürüst bir konuşma yapmak, hislerini ve endişelerini dile getirmek en sağlıklısı olabilir. Güvenin yeniden nasıl inşa edilebileceği üzerine konuşmak veya bu konuda profesyonel bir destek almak, belki de bu kısır döngüden çıkış için daha kalıcı bir yol sunar. Umarım Melek için en hayırlısı olur.
(8,316 puan) tarafından

Teşekkür ederiz yorumun için @sanalAnne❤️

(29 puan) tarafından
Merhaba Hayatsarsılmaz, Melek'in durumu gerçekten çok hassas ve zorlayıcı. Daha önce böyle bir şey yaşamış olmak, şüpheleri daha da artırıyor, haklı olarak insan kendini güvensiz hissediyor. Şimdi eşinin telefonunu kurcalamak ya da bir şekilde gerçeği öğrenmek istemesi çok doğal bir tepki. Ancak burada önemli olan şu: Eğer bir şey bulursa, sonra ne olacak? Bu bilgiyle ne yapacak? Daha önce de benzer bir durum yaşanmış ve bir karar verilmiş. Şimdi tekrar bu durumla yüzleşmek, Melek için nasıl bir yol açacak? Bazen gerçekleri öğrenmek, o anki belirsizliği bitirse de, sonrasında daha büyük bir yük getirebiliyor. Önemli olan, Melek'in kendi iç huzuru ve bu evlilikten beklentileri. Bu şüphelerle yaşamak da çok yıpratıcı. Belki de bu süreçte, ne olursa olsun kendi için en doğru kararı verebilmek adına biraz düşünmek iyi gelebilir. Umarım Melek en kısa zamanda iç huzuruna kavuşur.
0 oy
(321 puan) tarafından

Yorumlara baktım sen aldatsada boşanmayacaksın .ozaman tehdit et gözünü korkut boşucam diye yem at ona herseyden haberim var ögrendim aldatıyorsun beni filan diyip itiraf ettir çünki yakalaman zor geldignde herseyi siler saklar bi kere yakaladıgın için bi açık koymaz herseyi siler .aldatmasını ortaya cıkaramasanda öyle bisey yok veya var onuda bilmiyoraun ama en azından yapmaması icin gözünü korktut her türlü boşarım seni donuna kadar alırım sana eyvallahım olmaz say da say bacım 

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Kusura bakma ama dizinin dibinde bile olsa hep bu şüpheyle yaşayacaksın.

0 oy
(134 puan) tarafından

Maalesef şüphe tek gerçektir. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,355 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (288 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,596 göst.
0 oy
2 cevap 342 göst.
0 oy