Aylık 2 bin 3bin tlymıs akrabmz istanbulda kızını gönderyor kızı 5 yasında 2 senedir gönderyormus ben kocaelideym hiç duymadm bu fşyata kreş anasınıfı siz biliyormusunz
İstanbul belediyesinin çalışan annlere özel kreşi
@sanalAnne cevap versin
Devlet anaokulu işte tıpkı diğer devlet okulları gibi ama bunlarda bir tık ücret talep edilebiliyor çünkü yemek falan verilen yerler oluyor zaten bu ücreti de bulunduğu ilin komisyonu belirliyor. Mesela Ankara'da bu yıl 2450 TL olarak belirlendi Ankara'daki bütün devlet anaokulları aidat olarak sadece bu fiyati veriyor. Eğer ekstra kulüplere etütlere kalırsa fiyat elbette artıyor eğer yemek verilmiyorsa daha uygun da olma ihtimali oluyor. Bu okullar bağımsız devlet anaokulları diye geçer genelde tek katlı ya da iki katlı okullardır içerisinde sadece anasınıfları bulunur 3 yaş 4 yaş 5 yaş hatta sanırım 2 yaştan itibaren alacak okullar başlayacak.
Benim oğlumda bu sene başladı 2000 TL ödüyoruz aylık o parada yemek parası bir öğün yiyorlar okulda
Kaç yaşında oğlnz ve hangi şehir
Balıkesir,3 yaş grubuyla kayıt oldu, Şubat'ta 4 yaşına girecek oğlum
Evet bende geçen sene gonderdım 1500dü 5 yasındaydı oğlum
Hangi şehirde yasıyorsunuz
Kocaeli'deyim senelik 10.000 ama tek seferde almıyorlar 1. dönem 5000 2. dönem 5000 dönem başında birer kez veriyorsun.
Kocaelinin neresinde tam olarakk bende izmitte yaşıyprum kızımı göndermek istyorum
İstanbul da geçerli evet , çalışan annelere
Benim kızım da gidiyor sabah 9 öğlen 2 arası. 2800 TL ödüyorum aylık. Yemek de ordan 1 öğün yemeği var. Belediye anaokulu diye geçiyor. 4 yaş alıyorlar. Kontenjana göre daha küçük de alabiliyorlar
Hangi şehirde yasyorsunuz acaba kocaelide varmıdır
1,488,152 soru
24,325,980 cevap
345,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın