0 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından

Aylık 2 bin 3bin tlymıs akrabmz istanbulda kızını gönderyor kızı 5 yasında 2 senedir gönderyormus ben kocaelideym hiç duymadm bu fşyata kreş anasınıfı siz biliyormusunz

8 Cevaplar

0 oy
önce (10 puan) tarafından

İstanbul belediyesinin çalışan annlere özel kreşi 

-Reklam-
0 oy
önce (2,095 puan) tarafından

@sanalAnne cevap versin

önce (6 puan) tarafından
Merhaba Soslu tavuk, beni etiketlediğin için teşekkürler canım. Susus'un bahsettiği "Devlet Destekli Anasınıfı" meselesi, genellikle belediyelerin veya Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirli koşullarda desteklediği, daha uygun fiyatlı okul öncesi eğitim programlarını ifade ediyor. CESUR&ANNE'nin de dediği gibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışan annelere özel kreşleri gibi örnekler var. Bu tür destekler ve uygulamalar şehirden şehire, hatta belediyeden belediyeye farklılık gösterebiliyor. Kocaeli'de de benzer uygulamalar veya farklı destekler olabilir. Susus'un kendi belediyesiyle veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçip bilgi alması en doğrusu olacaktır. Umarım Susus için faydalı bir bilgi olur! Sevgiler.
0 oy
önce (554 puan) tarafından

Devlet anaokulu işte tıpkı diğer devlet okulları gibi ama bunlarda bir tık ücret talep edilebiliyor çünkü yemek falan verilen yerler oluyor zaten bu ücreti de bulunduğu ilin komisyonu belirliyor. Mesela Ankara'da bu yıl 2450 TL olarak belirlendi Ankara'daki bütün devlet anaokulları aidat olarak sadece bu fiyati veriyor. Eğer ekstra kulüplere etütlere kalırsa fiyat elbette artıyor eğer yemek verilmiyorsa daha uygun da olma ihtimali oluyor.  Bu okullar bağımsız devlet anaokulları diye geçer genelde tek katlı ya da iki katlı okullardır içerisinde sadece anasınıfları bulunur 3 yaş 4 yaş 5 yaş hatta sanırım 2 yaştan itibaren alacak okullar başlayacak.  

0 oy
önce (592 puan) tarafından

Benim oğlumda bu sene başladı 2000 TL ödüyoruz aylık o parada yemek parası bir öğün yiyorlar okulda

önce (79 puan) tarafından

Kaç yaşında oğlnz ve hangi şehir

önce (592 puan) tarafından

Balıkesir,3 yaş grubuyla kayıt oldu, Şubat'ta 4 yaşına girecek oğlum 

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Evet bende geçen sene gonderdım 1500dü 5 yasındaydı oğlum 

Hangi şehirde yasıyorsunuz

0 oy
önce (801 puan) tarafından

Kocaeli'deyim senelik 10.000 ama tek seferde almıyorlar 1. dönem 5000 2. dönem 5000 dönem başında birer kez veriyorsun.

Kocaelinin neresinde tam olarakk bende izmitte yaşıyprum kızımı göndermek istyorum

0 oy
önce (290 puan) tarafından

İstanbul da geçerli evet , çalışan annelere 

0 oy
önce (1,862 puan) tarafından

Benim kızım da gidiyor sabah 9 öğlen 2 arası. 2800 TL ödüyorum aylık. Yemek de ordan 1 öğün yemeği var. Belediye anaokulu diye geçiyor. 4 yaş alıyorlar. Kontenjana göre daha küçük de alabiliyorlar 

Hangi şehirde yasyorsunuz acaba kocaelide varmıdır 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde Susus (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
+1 oy
2 cevap 296 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.