Kızlar merhaba ben 23 yaşında ve evliyim. Üni okuyorum ve üniversitem sağlık sorunlarından ve bazı psikolojik sorunlardan uzadı en iyi ihtimal 25 ya da 26 yaşında mezun olacağım. Kendimi çok geç kalmış ve başarısız hissediyorum bu durumu kafama çok takıyorum. Sürekli bunun yetersizliği içindeyim sizce bu durumu nasıl aşabilirim hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum
Ablam 41 yaşında ilkokul 5 terkti sonra evlendi 2 çocuğu oldu açıktan orta okul liseyi bitirdi açıktan 2 yıl ilahiyat bitirdi sonra örgün 4 yıla tamamladı okudu üniversite mezunu oldu kpss ye girdi birkaç defa ve bu yıl 380.oldu şuan din kültürü öğretmenliği için akademi için hangi şehir gelecek onu bekliyor ☺️
35 yaşındayım, iç mimarlık okuyorum. teşekkürler 😂
Benim de iç mimarlık işte :(
25 yaş geç değil. önemli olan sonrasında mutlu olman.
ben ne yapayım. sadece projelerim kaldı o da 1.5-2 sene kadar sürecek.
nerde okuyorsun
35 yaşında ikinci üniversiteme başladım ve 39 yaşında hamile halimle bitirdim😃
ne alakaki. yetisecegin biryer yok sonucta . 1 sene iki sene uzasin nolcak yani sonuc olarak okadar takilacak bir dert degilki gec kalsan nolcak:)
Geç mezun olmak hiç mezun olmamaktan daha iyi değil mi?
Canım sen buna geç mi diyorsun gerçekten
Önemli olan sağlığın ve hiçte geç değil
36 yaşındayım sıfırdan psikoloji okuyacagım hiçbir zaman geç değildir
Ne güzel ya maşallah bende bu yıl ilk defa hazırlanmaya karar verdim lise biteli 10 yıl oldu dün denemeler aldım fasikul kendimi test etmek için nasıl nerden başlayacam bilmiyorum
Ben başka ülkede oldugum için ana dilimde eğitim almayacam araştırma aşamasındayım henüz netlik kazanmadı
Sizin önce güncel müfredatı öğrenmeniz gerekiyor 10 yılda 10 kere eğitim sistemi içerik değişti
Bir çocuğum varken ikinci universite mi okudum 34 yaşında bitti sonra formasyon aldım 35 yaşında bitti oda şimdi sınava hazırlanıyorum nisan da 36 olacağım hiçbir şey için geç değildir üzülme 😊😊
O sırada 21 yaşında üniye başlayıp 26 yaşında mezun olan ben 29 yaşında da atandım okul arkadaşlarımın bir kısmı başka mesleklere yöneldi bir kısmı benden daha sonra çalışmaya başladı hiçte geç değil bence
28 yasindayim geçen büyük kızımın ogretmeninin yanına gittim halbuki tartismaya ki fevri de gittim atistik orda öğretmen olacak tıp var dedi sonra geçen de küçük kizimjn öğretmeni bize geldi Veli toplantısına oda bana ev hanimiym okumak konusu geçti benden geçti deyince yaş 30 geliyor kadın kıskaca bir kahkaha attı daha 30 olmamış geçti diyor hoca da benden büyüktü ..
Ben senin gibi 24 yaşından beri üne hazirlancm sen ne güzel kazanmissinda keşke ertelemeseydim senin geç dediğin yasa ben hazırlanmaya karar verdim dün kırtasiye attim.okumak meslek edinmek benim içimde ukteydi ailemden dolayı
Universiteyi 3. Sınıfta bıraktım, hazırlık bile okumuştum . En büyük pişmanlığım.. fakat vazgeçmedim su an 24 yaşındayım açıköğretim fakultelerinden hem lisans hem önlisans aynı anda yürütüyorum. Hiçbir şey için geç değil.
Benimde üni uzayacaktı hırs yaptım yaz okuluna kaldım üstten ders aldım derken göbeğim çatladı ama başardım sizinde varsa üstten kredi alma şansınınız vs o şekilde değerlendirebilirsnz yaşınız da geç değil ben 19 yaşında başlayıp 24 de mezun oldum kimler kaç yaşinda okuyor bir bilsen
1,488,368 soru
24,329,221 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın