Günaydın kızlar nasılsınız?iyimisiniz?ben girmeyeli cok uzun bir zaman oldu.
Günleriniz nasıl geçiyor?hep aklım burda sizlerleydi.
Ben oğlumu okula gönderdim eşimide derneğe gönderdim
🤭hop bütün ev bana kaldı😂🤣çektim pijamaları oturdum şimdi.cay içiyorum.
Dün karnabahar yemeği yapmıştım şimdi et kaynatıyorum
Yanına pilav cacık yaparım bugün allah ne verdiyse öyle geçiştiririz işte..
eLyeMLe
Afiyet olsun canım benim
Diyet yapıyon mu bebeğim
Ayy nuraay yok canım ya valla bu sabah bi tartılayım dedim 62.85 geldim. Buna bi el atmamız lazım valla 🤓
Kız su yeşilli kaydirakli oyuncak neymiş çok güzel duruyor cikartamadim resim puslu 😄
Hosgeldin ablacim ♥️gozum seni cok aradi
Ben bildigin gibi devam sabahtan saglik ocagina gidip geldim cocukla gelirken simit pogaca aldim cocuk kahvalti yapiyo bende sicak cikolata buldum onu iciyorum daha kahvalti yapacak kadar hazir hissetmiyorum kendimi ev aldi basini gidiyo bugun temizlik tapmam sart
Hos buldum gülüm.ev işi hic bitmiyor ki ya.
Abla bi hayirli duaya ihtiyacim var
Canım namaza durucam inşallah dua ederim tabiki
Hay Allah razı olsun qblacim
Ispanak yıkıyorum bır kahve ıcım dedım kolay gelsın canım
Kolay gelsin eline sağlık
Eşim ve oğlan bahçede ılık bahar havasının tadını çıkarırken bahçeyi savaş alanına çeviriyorlar uyku öncesi açık hava çok iyi geliyor onlara bende koltuga uzandım günün yorgunluğunu atıyorum
Kolay gelsin canım
Herifi işe gonderdım gece temızlık yaptım sksks borek sardım şimdi kalkıp pişircem kızın beslenmesıne sonra hazırlanıp çıkıcaz yemegımde hazır marıne edıp dolaba attım çökertme yapıcam kurstan gelince dolma sardım onu yicem aksamada çökertme aşırı keyifliyim bügün
Eline koluna sağlık canım
Kahve öncesi kahvemi içiyorum işlerim bitti kızımada pankek yaptım onu okula bırakıp markete geçicem sonra akşam yemeği derdi
Eline sağlık simdi bende kahve yapıyorum
Eşimin işi vardı onu halletti geldi bizde kahvaltı yaptık dün evi temizledim yemeğinde var bugün benden rahatı yok
Evde yemek olunca rahat oluyor
Biz kızımla Halk eğitim kursuna gidiyoruz bugün sınıf taşıdık çok yorulmuşum uzaniyorum
Hoşgeldin tekrar neden sildin nikini merak ettim yazayım dedim hesap silinmiş diyordu
Canım ben oğlumu çocuk psikiyatriye götürmüştüm doktor sırası beklerken dedim ki oğluma sen burda otur telefonla oyna ben burda sıra bekliyorum.o arada gitmiş merdiven boşluğuna benim telefonu 2 kat assa atmış ve insanların cok geçtiği yer.allahtan kimsenin kafasına gelmemiş.o yaşadığım korkuyu anlatamam.
Benim telefon tuz buz olmus sımkart kırılmış telefon kasası gitmiş yaptırayım dedim telefonu.eşim gitmiş 2 el telefon aldı geldi.ne resimlerim kaldı.ne rehber.ne bilgiler.
Bu niki actım işte.
1,490,132 soru
24,353,741 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın