Bir abim.var bekar çok üzülüyorum valaha annem dedi makat çatlağı var sürekli kan geliyormus bisiru krem kullanyor geçmiyor kanama oluyormuş kabiziligida var doktora ozele bile gtmis krem yazmış gecmiyormus acaba ne iyi gelir demiş kataron yağı geçmemiş falan bildiğin bişey varsa buraya sorayım dedim makat çatlağı için
Kayısı çayı içsin sürekli kabız olduğu için geçmez
He yaa kullanyor inşallah geçer valaha
Kısa sürede geçecek birşey değil, uzun süren beslenme degişikligi ve stress azaltmaya yönelik şeyler yapması lazım, ilaç olarak daflon tablet vermişti doktor kanama durdurucu bide herkese verdigi proctolog krem, en önemlisi kabız olmamaya bakacak çay kahve kesecek karbonhidrat azalacak sebze yiyecek armut kuru kayısı böyle böyle düzelecek öyle mucize bişey aramasın maalesef, dediklerime dkkat ederse çatlak geçer ve tekrarlamaz
Proctolok krem var onu kullanyor kayısı çayı falan yapay zekaya soruyor hani kabız olmayan şeyler işyerindeki menüye gore valaha baya kan geliyor dyor bekar stres de ypyor bı yandan
Kayısı çayı zararlı içinde sinameki var bagırsak bozuyor tembelleştiriyor düzenli hayata geçmesi lazım, kremi kullansın hapda yazdırsın kanama icin sonra sağlıklı probioticler kullansın, sana doktor tavsiyeleri veriyorum yorumları okuyup geçmeyin, hem yaşadım hemde saglıkcıyım
Çay ve kahvenin ne gibi bir zararı var
5 senedir var bnde cok zor acı verici gerçekten nasıl geçer bilmiyorum önce kabızlığın geçmesi lazım demişti doktor
Beslenme düzenini oluşturarak geçer kuzum . Sıvı tüket ve bol su iç . Mesela her yemekte muhakkak çorba olsun sindirimi kolay bir çorba
Bende olmuştu locafen Krem geçirmişti ama abimde geçmemiş
Esımde de var. Kanama falan oluyordu canı çok yanıyordu. Doktor bı krem verdı ameliyat olmadan önce kullanılan bı kremmıs bu. Hemen faydasını gördü.. Kremın ısmı ne bilmiyorum esım gelince sorar yazarım..
Eşimde. Oldu bir ara zamanla geçti kendiliğinden
Öncelikle klozet değil ,normal tuvalet kullanması lazım ve tuvalette uzun süre kalmayacak birde ben şey yapıyordum tuvaletimi yaparken çatlak kısmı peçete ile bastırarak açılmasını engelliyordum açıldıkça geçmiyor zamanla geçti sonra
Bendee doğumdan sonra oldu inanılmaz acılı bişey aylarca ağlamıştım . Baharatlı yemeyecek ve bi süre kabız olmayacak başka çözümü yok bol sıvı Tüketsin. kayısı vs yesin hamur işi yemesin. Bide kovada ılık suya otursun oda iyi geliyor
1,487,910 soru
24,322,641 cevap
345,370 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın