Merhaba kizlar ben tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama bi çok kişi tüp bebek de otizm olur diyor burda yapan var mı çocuklarda bi değişiklik var mı yoksa normal mı kafam da bir sürü soru var beni aydınlatır mısınız.
Nedense banada tüp bebekle doğan çocuklar daha zeki geliyo kaç tane örneğini gördüm bir komşum var tüp bebekle olmuş tam bir velet sanki büyümüş küçülmüş. Kuzenimin oğlu tüp bebek aşırı zeki. Kaç tane böyle örnek gördüm bende diyordum sanki tüp bebekle doğanlar daha zeki
Ne demişler etme cahille sohbet diye atasözünü bana söyletme..
Çevrenin algısı kapalı..
Boyke birsey yok hatta tam tersi istersen gen bozukluğu olan ailelerde gen taramalı tup bebek yapiyorlar
Ayy bu arada otizm muhabbeti cidden moda oldu zaten tüp bebek otizm yok folik asit otizm sezeryan otizm zaten herşey otizm sağlıklı diyeni daha göremedik tıp ilerledi cinsiyet belirleyen ler var tüp bebekte otizmi es geçermi doktor hiç
Ne alakası var çok saçma tüp bebek yaptıracaksanız dış algilarinizi kapatıp önünüze bakın yoksa daha neler duyarsınız.denasi bozuk kişiler çocuğumuzda genetik hastalıklar olmasın diye gidip tüp bebek yaptıriyorlar.sonucta kötü hücreler ayristiriliyir en iyisi oluyor çocukların zeki olduğu %90 doğruluk payı var
Instagram da Bahçeli diye bir sayfaya denk geldim kız tekerlekli sandalyede kemik hastalığıymis gelişmiyor ve ayağa kalkamiyor kardeslerimde benim gibi olmasın diye size geldik çok şükür kardeşlerim sağlıklı diyordu tüp Bebek uzmanına
Kimin ne olacağını bilemeyiz herşey Allah dan sağlıkli bebek olur eğer kaderinde varsa yüksek ateş geçirir veya başka bir hastalık birsekilde onu yaşarsın Allah yavrularımızı korusun
Valla canım bende düşünüyorum yaza doğru inşallah ama direkt tüp bebek istiyorum diye mi gidicem başka bi tedavi yöntemi uygular mı bilmiyorum benimde kafamda çok soru var
Önce aşılama diyebilir sakın kabul etme parana yazık olur ben aşılama yaptım tutmadı boşu boşuna direk tüp Bebek iste
Bana aşılama dedi doktorum ondan sonra yumurtalarımın çok büyüdüğünü söyledi tüp bebek tedavisinde büyüdüğü karmış pcos var bende sonra tekrar gittiğimde aşılama iptal çatlatma iğnesi dedi oda tutmadı sınra gittiğimde tüp bebek dedi direkt bende çok yorulmuştum bıraktım tedaviyi bakalım yaza doğru tekrar başlamayı düşünüyorum hayırlısı ile 🩷
Rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bebişler
Amin inşallah tüm isteyenlere nasip olsun🩷🌸
Tüp bebeğin otizm olacagına dair rivayeti hangi ordinaryüs profesör doktor ortaya attı
Cevremde o kadar cok ki tup bebek yaptiran sagligindan dolayi allaha şükür cocuklarinda hicbir sey yok ki varsayalim ki oldu oda sizin imtihaniniz otizimli olacaksa normalde de oluyor onlari guzel egitirsen guzel yetisir oda bi can sonucta
1,487,920 soru
24,322,833 cevap
345,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın