0 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar 9 aylık hamileyim eşim yaklasmayinca ben yaklaşıyorum dün öpmeye çalıştım kendini geri çekti sabah yine öpmek istedim yine aynısı yaptı hamile olduğum için diş etlerim iltahaplandi düzenli fırçalıyorum dedim niye böyle yapıyorsun dün dudakların çatlamıştı garip hissettim bugünde ağzın kokuyor dedi o kadar üzüldüm ki zaten kalkıp dişlerimi fırçalayıp öyle yatağa girmiştim üzüldüm kırıldım diyince bunda bişey yok doğruları söylüyorum yalan mı soyliyim diyo sizce haklı mı 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (43 puan) tarafından

Bence haklı benim eşiminde ağzı kokar ve hayatta öpmesine izin vermem açık açıkta söylerim ağzın kokuyor midem bulanıyor derim , gerçekten ağız kokusu çekilecek dert değil bence 

-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından

Yemin ediyorum en sonunda okuyup prf olup erkekleri hamile bırakmanin yolunu  bulmaya caliscam ozaman anlayacaklar iki canla nasıl 9 ay yaşadığımızı sonra doğum sonrasi neler çektiğimizi Allah'ın odunları 

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Yaklasma bacim sende kurban olsun agzinin kokusuna 

0 oy
önce (1,880 puan) tarafından

ya cok sacma yani direk bahane uydurmus . biyle bile olsa hicbir erkek bu sekilde deme. sanki kendisi cok dehset bakimlimi. hicbir turk erkeginin bukadar bakimli oldugunu dusunmuyirum. benim esi

temizdir pimpiriklidir ama dehset derecede bakimli degildir yani. i yizden hicte oyle bahanlere siginamaz sen din de kendine bak derim bana bu tarz saygisizlik etse. 

muhtemelen hamilesin diye adam degisik hissediyor. psikjik olarak cocugu ezecekmis gibi yada birlesme olurken cocuga degecekmis gibi hissedio zannedio sacmalik otesi ama erkekler genelde boyle dusunuyor😀 o yuzden de sana *** atmis soylesin boylesin diye. 

önce (28 puan) tarafından

Hayır cinsel isteği olduğu zaman asla bebeği düşünmez yalvarır yakarir birlikte olur kendininnde çoğu zaman ağzı kokar iliskide bile asla belli etttirmem ona kırılmasın diye ama ben hamileyken istek dışı olan biseyi bana soylemesi beni çok kırdı doğruyu söylüyor diye üste çıktı bide

önce (187 puan) tarafından

Var ya bakımlı erkekler kardeşim mesela her gün iki defa dişini fırçalar gargarasını yapar kışta olsa günlük duş sonra mutlaka deodorant parfüm artı erkekler için olan vücut losyonu her kız arkadaşıyla buluşmadan önce sürer akşamdan hatta ağız kokutacak pişmiş soğanı bile yemez

Sigara içmez mesela kilodan göbekten yağdan nefret eder ter sigara ağız kokusu birinden alsın midesi bulanır 

önce (1,880 puan) tarafından

illaki vardir da binde bir . bide yani okadar kendine ozen gosteren bir erkek bukadar hödukce karisina agzin kokuo falan demez yani . 

önce (187 puan) tarafından

Diyo lavin bile bazen ister istemez süt kokuyo severken bi anda bırakıyo yada gidip siliyo yani 😂 babama bile diyo tütün fabrikası vs kırıcı konuşuyo yani 

0 oy
önce (2,055 puan) tarafından

Belki gerçekten ağız kokunuz vardır hamilelikte vücutta hormonlarda değişir bu gayet normaldir ama bunu kırıcı şekilde söylemek hele ki hamile bi kadını üzmek çok ayıp

0 oy
önce (3,156 puan) tarafından

Nasıl anlar bliyormusun.zaman geçsin.unutmus.gibi yap ve sende ona aynısını şöyle öpmeye geldiği an ay ağzım kokuyor yapamam de.bide buna bir hafta trip atar eminim

0 oy
önce (859 puan) tarafından

Ağız kokusu bende de var benim dişlerimin çoğu kaplama dolgu iltihap olduğu için kokuyo ama elimizde değil ki ben naneli losyonla ağzımı calkalayip öyle gidiyorum oda Allah var ağzın kokuyo demedi hiç ben kendim biliyorum zaten ona göre davraniyorum  kokuyu bastirsin diye ağız kokusu gerçekten çok sıkıntılı bi süreç hamile olduğunuz için bu şekilde denmez orda ayıp etmiş 

0 oy
önce (6,575 puan) tarafından

Koku hassasiyeti olan insanlara kötü koku işkence gibi lütfen bunu anlayın. Söz konusu kötü koku olunca ben de aşk sevgi tutku kalmıyor maalesef.  Kızımı uyarırım her daim lütfen mis gibi kokmaya özen göster diye. Hijyeninize dikkat ettiğiniz halde biyolojik bir sorun varsa Dr a gidilmeli bence. 

Ha kırıcı şekilde söylemesi hoş değil. 

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Yani bunu tatlı dille de diyebilirdi benim de bu son zamanlarda ağzım kokuyor du eşim açık açık söyledi ama bu konuda çok hassas oldugumu bildiği için acaba miden de sorun mu var bu son zamanlarda ağzın kokuyor dedi normalde benim eşim açık sözlü senin kocan gibi yapar söyler ona işte bu konularda hassasim doğru söylüyorsun ama üslubun doğru değil dedigim günden beri naifce uyarır sende çok takılma ağız kokusu kadar normal bisey yok aynalama yap bir kaç hafta yaklasma o yaklasincada aynisini ona yap agzin kokuyor falan de 

önce (28 puan) tarafından

Kendi agiz kokusu odayı sarar ilişkide bile ses etmem kalbi kirilmasin diye iltahap olunca geçmiyor çünkü 

önce (51 puan) tarafından

Sigara içiyorsa erkeklerde kokusu yapar

önce (327 puan) tarafından

O böyle düşünmuyorsa sende düşünmeden söyle 

0 oy
önce (4,843 puan) tarafından

Erkekler cok konuyu anlamadıkları icin korkuyorlar genelde hos karşılamak lazim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
+1 oy
14 cevap 762 göst.
+1 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
10 cevap 243 göst.

Kategoriler

1,487,899 soru

24,322,520 cevap