Kizlar kurutma makinası gereklimi ben çok istiyorum ama araştırıyorum ablamın var Arçelik kıyafetleri yırtıyor delik delik ediyor görümce min var o memnun kararsız kaldım sizin olupda memnun olduğunuz marka söyler misiniz
Nasıl yırtıyor delik delik yapıyor? Bende arçelik kullanıyorum gayet memnunum. Hiç yırtılan delik deşik olan kıyafetim olmadı
Valla bilmiyorum kızımın kiyafetlerini attık çıktı penyedi delik delikti benim keten pantolon vardı o çekmişti
penyeleri bir atiyorum kot dugmeleri yirtio diye dusunuoydm
bi sure kotlari tek atayim demistim metal dugmeli. fermuarli seyleri.
ama kurtma makinasi sart bir haftadir kusma ishal
iglum. gun icinde yorgan yastik mastik komple kav kere yikadim koyafet zaten haddi hesabi yok iki aylik calistirdim resmen kurutma ve camasir makinasini son bes gundur iki aylik calisti reemen
Benimkide Arçelik çok memnunum valla 2 senedir kullanıyorum. Kiradayken almadım bilerek kendi evime taşınınca aldım ama keşke daha önce alsaymışım diyorum. Hele çocuk varsa ve ev küçükse kesin şart. Diğer evim çok büyüktü ekstra oda vardı kocaman kapalı balkonlarım vardı oralara sererdim kurutmalıkla. Ama şimdi evim 2+1 ve 2 küçük çocuk var. Kesinlikle çok büyük kolaylık ya çamaşır beklemiyorsun 2 3 gün. Yıkanıp kuruyo hemen 4 5 saat içinde işi bitmiş oluyor valla
Yoğuşmalı mi sizinki yoksa pompalı mi
Isı pompalı benimki 900 kms modeli
Bosch kullanıyorum memnunum günde en az iki kere çalışıyor, yırtılma çekme vb. sorun hiç olmadı
Yoğuşmalı ve pompalı varmış hangisi sizin
Benimki ısı pompalı
Simens var ne varsa atıyorum
Yoğuşmalı ve pompalı varmış hangisi sizin yoğuşmalı olan yırtıyormus
İşi pompalı benimki
Kurutma makinesi almamak pişmanlıktır çekme yırtılma yapan makinede mutlaka arıza vardır yada yanlış programda kullanılıyordur
Yoğuşmalılar yırtıyormus öyle dediler bilmiyorum
Alan bir almayan bin pişman 😅
Alan neden pişman 😄 erkenden almadığınami
Evet 😅
Valla o banada lazım 4 çocukla Bursa'nın neminde kışın kurumuyor hele hasta olduklarinda hiç kurumuyor bende bu ara arastirma içindeyim
Yoğuşmalı ve pompalı varmış yoğuşmalı olan yırtma ve çekme yapıyormuş öyle öğrendim sizde iyice sorun komşum hower aldı 15 bin TL'ye
1,489,073 soru
24,339,198 cevap
345,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın