0 oy
146 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (743 puan) tarafından

Kizlar kurutma makinası gereklimi ben çok istiyorum ama araştırıyorum ablamın var Arçelik kıyafetleri yırtıyor delik delik ediyor görümce min var o memnun kararsız kaldım sizin olupda memnun olduğunuz marka söyler misiniz 

8 Cevaplar

+1 oy
(8,778 puan) tarafından

Nasıl yırtıyor delik delik yapıyor? Bende arçelik kullanıyorum gayet memnunum. Hiç yırtılan delik deşik olan kıyafetim olmadı 

(743 puan) tarafından

Valla bilmiyorum kızımın kiyafetlerini attık çıktı penyedi delik delikti benim keten pantolon vardı o çekmişti 

-Reklam-
0 oy
(1,986 puan) tarafından

image

o arceliklten mi oluo ya acaba benimde yirtilio . ben sey dusunmustum kotlar la

penyeleri bir atiyorum kot dugmeleri yirtio diye dusunuoydm

image

(1,986 puan) tarafından

bi sure kotlari tek atayim demistim metal dugmeli. fermuarli seyleri.

ama kurtma makinasi sart bir haftadir kusma ishal

iglum. gun icinde yorgan yastik mastik komple kav kere yikadim  koyafet zaten haddi hesabi yok iki aylik calistirdim resmen kurutma ve camasir makinasini son bes gundur iki aylik calisti reemen

0 oy
(13,687 puan) tarafından

Benimkide Arçelik çok memnunum valla 2 senedir kullanıyorum. Kiradayken almadım bilerek kendi evime taşınınca aldım ama keşke daha önce alsaymışım diyorum. Hele çocuk varsa ve ev küçükse kesin şart. Diğer evim çok büyüktü ekstra oda vardı kocaman kapalı balkonlarım vardı oralara sererdim kurutmalıkla. Ama şimdi evim 2+1 ve 2 küçük çocuk var. Kesinlikle çok büyük kolaylık ya çamaşır beklemiyorsun 2 3 gün. Yıkanıp kuruyo hemen 4 5 saat içinde işi bitmiş oluyor valla

image

(743 puan) tarafından

Yoğuşmalı mi sizinki yoksa pompalı mi

(13,687 puan) tarafından

Isı pompalı benimki 900 kms modeli

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Bosch kullanıyorum memnunum günde en az iki kere çalışıyor, yırtılma çekme vb. sorun hiç olmadı

(743 puan) tarafından

Yoğuşmalı ve pompalı varmış hangisi sizin

(1,012 puan) tarafından

Benimki ısı pompalı

0 oy
(5,515 puan) tarafından

Simens var ne varsa atıyorum 

(743 puan) tarafından

Yoğuşmalı ve pompalı varmış hangisi sizin yoğuşmalı olan yırtıyormus 

(5,515 puan) tarafından

İşi pompalı benimki

0 oy
(2,193 puan) tarafından

Kurutma makinesi almamak pişmanlıktır çekme yırtılma yapan makinede mutlaka arıza vardır yada yanlış programda kullanılıyordur

(743 puan) tarafından

Yoğuşmalılar yırtıyormus öyle dediler bilmiyorum 

0 oy
(3,738 puan) tarafından

Alan bir almayan bin pişman 😅

(743 puan) tarafından

Alan neden pişman 😄 erkenden almadığınami

(3,738 puan) tarafından

Evet 😅

0 oy
(316 puan) tarafından

Valla o banada lazım 4 çocukla Bursa'nın neminde kışın kurumuyor hele hasta olduklarinda hiç kurumuyor bende bu ara arastirma içindeyim 

(743 puan) tarafından

Yoğuşmalı ve pompalı varmış yoğuşmalı olan yırtma ve çekme yapıyormuş öyle öğrendim sizde iyice sorun komşum hower aldı 15 bin TL'ye 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 574 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
10 cevap 404 göst.
+1 oy
13 cevap 604 göst.

Kategoriler

1,489,073 soru

24,339,198 cevap