...
Bunlar ürünler
The purest setını kullanıyorum pelingide almayı dusunuyorum aşırı memnunum
Yaa bak kimisine iyi gelmiş kimisine kötü
Ben su sabun kullaniyorum hic boyle seyler kullanmiyorum hrp ozenmisimdir soyle seylere ama yapamadim gerci surup napcam gozeneklerim genis degil siyah nokta sivilce derdim hic olmuyo elhamdülillah
Makyaj yapmayınca tamamen azalıyor..
Adet döneminde cildim alt üst oluyor benmde
Ben makyaj yapmiyorum cok nadir kullaniyorum ama kullandigim donemde de olmadi benim bi gebeligimde cok sivilcelenmistim hatta babam aradi bu ne hal demisti
Bende hiç makyaj yapmıyorum hormon lardan dolayı iniş çıkış günlerinde oluyor sivilcelenme
The purest temizleyici tonik c vitamini serumuarbutin serumu kullanıyorum yani işte düzenli kullanmak lazım kullanınca iyi hissediyorsun tabi olağanüstü bi değişim yaşatmiyo ilk aldığımda kokuları ağır geldi kimyasal kokuyordu bildiğin kullandıkça alıştım kokuya ama daha uygun olarak Voop var. Voop leke serumu kullanıyorum
Teşekkür ederim tavsiyeler için
Valla boş geliuo bana bunlar artık cildi yordugunu düşünüyorum
Bende Bi rutin olsun cildim toparlansın diye ilk defa alayım dedim de kararsızım
The purestin toniğini kullandım sivilce yaptı kremi var nemlendirici dıye bende işe yaramadı diğer markaları ilk defa gördüm
AA şaşırdım bu markaya iyi gelmemiş gerçi her cilt bir değil benmki de baya hassas
The purest ürünleri bana iyi gelmedi, cildimde pek sorun yok ama kullanmaya başlayınca sivilce yaptı yüzümü hassaslaştırdı eşim kullandı ona da iyi gelmedi diğer markaları bilmiyorum
Known var Trendyolda, instagramda ilkyaz.salih var ben onu takip ediyorum eşi kimyager direkt eşi yapıyor ve kullanan herkes çok memnun bende öyle set olanlardan alacağım kendimi topladığım gibi temizlik ürünleri de var ekstra başka bir marka ve yerde yani aynı yerde üretmiyorlar onu demek istedim temizlik ürünlerinden bile çok memnun kaldım o ara başka ürün kullandığım için almamıştım ama şuan paramı ayarlayıp alacağım setlerinden
1,487,899 soru
24,322,520 cevap
345,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın