0 oy
266 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,476 puan) tarafından

image

Kızlar 6 yılık evliyim bekarken hep calisrdim annem.bma doğru düzgün çeyiz yapmadı sokaklar da dolaşan zucaciyeci kamyonda satılıyor ya. Hani ondan aldı bunlar hep yapsityor Granit tencerem hiç yok pilavlık tencerem hiç yok dibi tutuyor iki tane a 101 de aldım tavayı terndyoldan aldım.a 101 de aldın granit olan hepsi dibi kalkti hep yapisyor okdr dikkatli kulanmama rağmen kendime evdizden taksitli tencere tava düdüklü tencerem bile yok annem iki kişilik almıştı bozuldu gtti kemik bile kaynatamiyorum içinde hepsini Alaçam dyorum ama hangi marka granit hangisi iyi hangisi aldysak elimde kaldi hep 

14 Cevaplar

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Korkmazdan alındi tüm çeyiz setim hepsinden çok memnunum granit tencerelerimde çok kullanisli çelik olanlarda tavsiye ederim

önce (6,476 puan) tarafından

Çelik yapisyor. Yaa 

önce (2,486 puan) tarafından

Ben granit daha çok seviyorum ama Çelik konusunda hangisi olsa o yapışıyor bence 

önce (5,955 puan) tarafından
+1

Çelikte her yemek yapılmaz sulu yemek yapılır sadece . 

önce (1,747 puan) tarafından

Çeliği kullanmayı bilmek gerekir. Pilav tencerem bile çelik benim. Hiç de yapıştırmam. 

Evet pilav pişirdiğimde olmuştur hiç yapışmaz 

Belkide kalitesi önemlidir . Ben yıllar önce A101 den almıştım set olarak gayet te güzel pişirir

önce (1,747 puan) tarafından

Tencerenin ve kullanılacak yağın iyice kızdığından sonra malzeme koyunca yapışmıyo. Sahanlarım da çelik yumurtalar bile yapışmıyor

-Reklam-
0 oy
önce (188 puan) tarafından

Korkmazdan aldım granitleri

0 oy

Döküm tencere 1 tane muhakkak al derim yemekleri lezzetli oluyor

Pilav için seramik kullanıyorum silikon kaşıkla hiç çizilmedi 

0 oy
önce (311 puan) tarafından

Ben her şeyimi karaca'dan aldım memnunum. Bana da annem almadı, niye o alsın ki zaten. Biz eşimle eşyalarımızı alırken onları da aldık. 

Çeyiz yaparken anne tarafı mutfak eysalari alıyor ya hani bizde adet öyle sizde nasıl blmiyorum 

0 oy
önce (1,527 puan) tarafından

Çelik tencereyi de önden güzel ısıtırsanız yapıştırmaz aslında , ben çelikte pilav falan yapıyorum yapışmıyor. Çelik kalitesine göre değişir mi bilmiyorum tabi 

0 oy
önce (2,647 puan) tarafından

Bütün tencerelerim Korkmaz memnunum çelikler daha iyi ama iyi Çelik olursa inceleri yapistirir benim başıma hiç yapıştırma gibi bir olay gelmedi

0 oy
önce (9,714 puan) tarafından

Granit hiç yapıstırmıyor celikler emsanın benşm dieride trendyoldan almıştım karaca asla alma da graniti

0 oy
önce (7,331 puan) tarafından

Granitler Karaca, çelikler Schafer. Çeliklerden memnunum ama sapı da çelik tek kullanışsız kısmı sapları. 

Granit Karacalar tırt bence, bir daha alacak olsam Karaca almam gibi.

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Granit takımımı jumbodan almıştım. Çok kaliteli asla yapışma yapmıyor. Çelik takımı da karacanın çeyiz takımını almıştım onun içimden çıktı. 

0 oy
önce (534 puan) tarafından

Benimkide bitane buna benzer var ve altı yemekleri siyahlastiriyor ben hiç çeyiz almadım benimde ihtiyacı m var

He yaa benim pas tutmis resmen sertleştyor pilavı falan

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Benim celik emsan duduklusu cok iyi tencereler de kaliteli fakat kulplari da celik ve isiniyor. Granitte oyle marka bi sey degildi kotu oldu bende bakiyorum.

0 oy
önce (10,679 puan) tarafından

Emsan ve perottiden aldım iki takımı açtım diğerlerini evde açma niyetim inşallah 

Resim yüklenmiyor

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Bende harçlığımla çeyzimi aldım babam harçlık verirdi  hemen koşup çeyzim için birseyler alırdım elektirikli süpürge ütü arnicanın elektirkli pizza tavası yemek seti yemek setimi schaferdan aldım çeliklerde dahildi 11 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim. 

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Çelik tencere de en iyisi Korkmaz bence granit tencere kullanmıyorum tavam Schafer oda eh işte eskiyince Tefal almayı düşünüyorum yada taç

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 781 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 999 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 727 göst.
24 Eylül 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Cahillesohbetikestim (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 995 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,594 soru

24,318,173 cevap

345,178 kullanıcı

...