Merhaba,biraz uzun olacak ama afola🙏🏻evlendiğim ilk ay hamile kaldım daha sonra tek seferlik bir ilişkide 2.gebeliğim oldu ama dış gebelik kürtaj oldum, şimdi 4 aydır ovulasyon testiyle baraber olmadı bu ayda klomen ve Ovulasyon testi kullandım gene olmadı, dünden beri kahverengi kan geliyor ilk başta yerleşme kanaması zannettim ama aşırı bel ağrım karın ağrım var sökemiyorum klomenin etkisinden herhalde, normalde ilk ayda olan gebeliklerim şimdi ilaçlarla birlikte gene olmuyor, aklıma tüpler mi tıkandı acaba diyorum yarın doktora gidecem rahim filmine gerek varmı dicem, size asıl sormak istediğim soru rahim filminin zararı varmıdır
Niye zarari olsun ki saglik icin yapilmis basit bi islem
İnşallah canım 🙏🏻
Rahim filminin bir zararı yok. İlk zamanalar da hemen gebelik olması da, olmaması da normal bir durum. Mevcut sağlık durumunuz, hormonlarınız, stres durumunuz, sperm kalitesi, beslenme düzeniniz, varsa sigara/alkol tüketimi gibi onlarca etkeni olabilir. Ne yapılması gerektiğine doktor karar verir.
Normalde ilk ayda hamile kalırdım bu kürtajdan sonra olamıyorum kürtajın verdiği bir tıkanıklık olabilir diye düşünüyorum tabi doktora dicem olabilir mi diye
Canım bende rahim filmi çektirdim bi zararı yok faydası var tersine merak etme💖
İnşallah canım inşallah
İkinci eşinizin mü peki anlamadım çünkü. Birinci ayda oldu sonra olmuyır .acaba 2. Eşten olmuyırsa sizinle ilgili olmayabilir. Belki onun olmuyordur.
Yok canım ilk evliliğim bir kocam var benim toplam 2 gebeliğim oldu evlendim ilk ayda hamile kaldım kızım doğdu 2.gebelikte tek seferlik ilişkide oldu ama dış gebelikten kürtaj oldum, o zamandan beri korunmuyoruz ama olmuyor normalde ilk ayda olan gebeliklerim kürtajdan sonra ilaçlarla bile olmuyor, acaba kürtaj olurken tüpümü tıkandı, yarın doktora gidecem söylicem böyle bir şey olabilir mi diye olabilir derse rahim filmi çektirecem. gitmeden sormak istedim zararlı olabilir mi diye
1,488,152 soru
24,325,980 cevap
345,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın