0 oy
303 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar merhaba şansa veya sanssizliga inanır mısınız?

Şanslı biriyim her isim yolunda gidiyor insanlar hep iyi davranırlar heryerde yardım eden biri çıkar hep pozitif yaklaşırlar diyormusunuz.

Ya da şanssız biriyim hep ters aksiler bana denk gelir anlayışsız negatif insanlar yoluma çıkar mı diyorsunuz ?

Şansınız hayatınızı ne kadar etkiliyor ?

Eşten ya da aileden sandım güldü mü diyorsunuz yada hicbirindenmi ?

Şansa inanmıyorum diyenler şaka mı yapıyor :D kumar işimi bu ya da oyunu  ?

Şans Allah'tan gelen biseydir zaten doğumdan itibaren seninledir şansın varsa heryerde sevilirsin yoksa ağzınla kuş tutsan sevilmezsin örnek.

13 Cevaplar

+4 oy
önce (1,541 puan) tarafından

Nasipliliğe ya da nasipsizliğe inanıyorum 😄 bazı insanlar nasipli oluyor, belki yaptığı iyiliklerden belki kalbinin iyiliğinden. Bazı insanlar imtihanından nasipsiz oluyor. Elhamdülillah benim kendi ailemde eşimde eşimin ailesi de Allah nasip etti çok huzurlu mutluyum

önce (1,635 puan) tarafından

Bunu yazmaya geldim şans ve tesadüf diye bir sey yok kader nasip ve tevakkuk vardır 

önce (9 puan) tarafından

Şans ayrı nasip ayrı yalnız.

Şanşla nasip aynı şey nasibin adı olmuş şans

+1

Örn Allah sana çok güzel bir hayat nasip eder çok iyi bir eş çok iyi bir aile falankes derki ne şansı var ama ya hayır değil Allah tüm bu güzellijleri nasip etmiş şansınlı olduğu için değil 

-Reklam-
+1 oy
önce (26,307 puan) tarafından

Şansa inanmıyorum. 

Kısmete ve nasibe inanıyorum. 

Eşimdende razıyım ailemdende☺️

+1 oy
önce (4,847 puan) tarafından

image

😀😀😀 Haklı 

0 oy
önce (3,935 puan) tarafından

Ben ortasındayım bazen bi baktım çok şükür iyki oldu derim bazende kaderime aglarım direk ortasındayım 

0 oy
önce (334 puan) tarafından

Her şey nasip tabii ama ben şansa da inanıyorum. Aileden yana çok şanslıyım eşimden de öyle. 

Kalbimin ekmeğini yediğimi düşünüyorum, bunu da söylemeden edemeyeceğim :) Rabbime şükürler olsun hiç zor da bırakmadı beni, en çaresiz olduğumu hissettiğim an da bile kapılar art arda açıldı. 

0 oy
önce (316 puan) tarafından

Eşimden yana çok iyiyim elhamdülillah ama aılem ☹️☹️☹️☹️ var ama yok

0 oy
önce (3,453 puan) tarafından

İstediğim hiçbir şey benim istediğim şekilde olmadı hep farklı ve zorlu bir yaşamım oldu bakınca hayatiima gene iyi dayaniyorsun diyorum kendime

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Tüm şansımı eşim kayinvalidem ve çocuğumda harcadigima inanıyorum sonrasi b.o.k a sarıyor:) 

0 oy

Eşten yana gram şansım yok doğum haritama göre bile hayattaki en büyük sınavım eş, yine doğum haritama göre en büyük şansım da çocuktan yana olucakmış ve buna kızıma baktıkça inanıyorum hissediyorum 

Onun haricinde dışarda zor bi anımda yardım eden hep oldu.Anne baba kardeş yönünden de çok şanslıyım ama baba tarafı konusunda çokkkk şansızım ne sıkıntı çektiysem hep onlar yüzünden 

Artı olarak online alışveriş konusunda çok şanslıyım detaya giremicem nazar değmesin 😂

önce (8,316 puan) tarafından

Doğum haritamıza göre nasıl olduğunu nereden buluyoruz 🫣

Ücretsiz doğum haritası analizi yapan siteler var ordan yazıp chiron kaçıncı evinizdeyse hayattaki en büyük yaranız odur part of fortune de hangi evdeyse şans noktanız o oluyo.

Benim chiron 7.evde yani evlilik evi

Şans noktam da 5. Evde yani çocuk evi

önce (8,316 puan) tarafından

Ay biraz baktım ama anlayamadım chat gbt soram en iyisi 😂😂

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Anne babadan şanslıyim, kocamdan şanslıyim, kardeslerimden sansliyim, kayınvalidemden şanslıyım çok şükür. Ara ara maddi şansizlik oluyor sadece o kadar. Çok şükür herşeye 

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Şansa inanmıyorum çok şükür ne zaman zor durumda kalsam Rabbim bir cıkış yolu gösteriyor 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Ben şansa inanmıyorum.

0 oy
önce (5,457 puan) tarafından

Genelde şanslı biriyimdir  iş hayatımda şansli oldu evlilik hayatımda oyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
+1 oy
14 cevap 386 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 1,480 göst.
23 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,888 soru

24,322,426 cevap

345,361 kullanıcı

...