0 oy
554 göst.
önce Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından

Dün öğretmen beni yanına çağırdı neyse gittim dediki oglunu bilsem sınavlarına girmesini uygun gördüm yeterince Zeki bir çocuk dedi sende kabul edersen gitsin geçse de geçmese de zaten onu çok açık ve zeki bir çocuk dedi 

Bende şahsen öğretmenden bunu duyduğum için onurlandim 

37 kişi sınıf ve benim oğlumu seçmiş arkadaslar siz olsanız onurlanmaz mısınız 

Neyse yılladir arkadaşım olan kişiyi aradım bir hevesle bana dedi ayyyy ne abarttım bizim sülale hepsi girdi  bir *** yok dedi ben şok oldum mesele sınavın ne olduğu geçip gecemeyecegi değil ki mesele öğretmenin oğlumun beni onurlandırmasi sevincimi paylasmasi aferin oğluma demedi şok oldum ya

18 Cevaplar

+3 oy
önce (7,322 puan) tarafından

BİLSEM sadece zeki çocukların kabul gördüğü bir sistem gibi algılanıyor ama esasında yetenekli çocuklara odaklanıyor. Benim BİLSEM'li arkadaşım var, çizimi çok çok çok iyiydi, diğer dersleri de bir o kadar kötüydü ama BİLSEM öğrencisiydi. BİLSEM ile keşfedildi ve çizimini geliştirdi şu an uluslararası bir karikatürist. Sana böyle diyen kişi acaba sadece zekaya değil de yeteneğe bakılıyor mu demek istedi? Böyle demek istediyse de üslubu çok kötü. Amma abarttın falan çok kaba bence.

Sen nasıl aktardın bilmiyorum ama böyle şeyleri anlatmamak daha doğru geliyor bana, nazar var kıskançlık var insanlarda. Çok da dillendirmemek en iyisi.

önce (5,546 puan) tarafından

Kadın sana böyle şeyleri fazla dile getirme demiş ama sen hala çocuğum şöyle iyi böyle iyi diye anlatıyorsun. Maşallah çocuğuna her şey gönlünüzce olsun ama farkında olmadan fazla mı abartıyorsun. Konuşma sırasında sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar söylediysen arkadaşına da gına gelmiştir . Tabi söyleyiş tarzı çok kaba o ayrı.

önce (99 puan) tarafından

Ben asla üst üste söylemedim ve burda kadın matematik yeteneği vardır diye sormuş bende bunlar var ama yetenek sayılır mı dedim ve benim yıllardır arkadaşım 

Ama mesela bu bana yetenek olarak yada vav bişi gibi gelmiyor . Hiç öyle düşünmedim şimdi kadın deyince aceba mı dedim. 

önce (5,546 puan) tarafından

Farkında olmadan belki arka arkaya sürekli söylediysen diye dedim. Yoksa kötü niyetli olduğundan demedim. Ama bu arkadaşının kaba hatta terbiyesiz olduğu gerçeğini değiştirmez 

Yok valla canım heycanla aradım böyle bişi beklemiyordum çok heycanlandim dedim tamam ailesi girmiş olabilir ama bir *** yok demesi ne abarttım demesi bana süreci soyleyebilir di sonucda anlattığına göre bilgisi varmis

-Reklam-
+3 oy
önce (685 puan) tarafından

Bazı İnsanlar güzel olan şeyleri mahvetmeyi severler bazen gizli yasamak lazım 😊

Hemde direk 

önce (3,922 puan) tarafından

Sen bana anlat bacı ben bi guzel mahveder sıvarım sana 🤣

önce (685 puan) tarafından

Eyvallah bacım saol😂🫶🏻

+2 oy
önce (32,257 puan) tarafından

Şahsen çocuğum için bunu diyen biri muhtemelen artık arkadaşım olmazdı aranızdaki hukuku yılları bilmem ama tebrik etmek zor olmamalı diye düşünüyorum 

Bencede haklısın 

+1 oy
önce (1,745 puan) tarafından

Evet kıskançlık bu bence de. Böyle bir kişiye tabiri caizse oğlum gerizekalı desen sevinir. 

Yıllardır arkadaşım İnan ki ben ne dicemi şaşırdım 

+1 oy
önce (2,479 puan) tarafından

Demek ki gerçek arkadaş değilmis gerçek arkadaş olsaydı çocuğunuza iyi dileklerde bulunur bu durumu kutlardi

+1

Evet ben mesela aferin çok sevindim inşallah başırir demesini bekledim çünkü ben zaten çocuk birinci sınıf ne bekleyebilirim.ondan

+1 oy
önce (187 puan) tarafından

Bir de öğretmenlerin şikayetçi olduğundan bahset bak bakalım o zaman nasıl mutlu oluyor. Bu insanlar kimsenin iyi olmasını istemiyor. Uzak dur bundan arkadaş falan olmazz 

Haklısın canım valla

+1 oy
önce (185 puan) tarafından

Boşver insanların ne dediğini bencede girsin insan onurlanmazmı maşallah Allah zihin açıklığı versin😊🌸

Amin çok teşekkür ederim canim

+1 oy
önce (25,550 puan) tarafından

Hiç bir şey diyemiyorsa an hayırlı olsun demek zor olmamalı. Sizin hava attığınızı falan mı düşündü acaba kıskançlık olmasa bile çok kötü bir üslup bu bir pok yok bizim sülalenin hepsi girdi çok ezik cümleler 

Hayır hava atmak için aramadım yaşıt çocuğu olsa belki derim ki öyle düşündü daha çocuğu bir yasinda

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Ben boyle durumlarda empati yapiyorum arkadasinin yerine koydum hangi durumda boyle bi tepki veriridim dedim evet kiskandigimda hemde cok kiskanmis olmam lazim az olsa hii iyi tamam derdim 

Ya çok kötü kesk demeseydim İnan ben mesela gizlemek istememiştim 

önce (128 puan) tarafından

Zaten soylemekle hata etmissin sen boyle seyler paylasmamak gerekli mecbur kalinmadikca iyi kiskanmis nazari degmemis 

0 oy
önce (3,402 puan) tarafından

Evet bariz kıskanmış yani tebrik etmek çok da zor bir şey değil. Çocuğunuz hangi ay doğumlu bu arada yani okula kaç aylıkken başladı acaba?

Birinci sınıf canım valla bilmiyorum ayını hesaplamadim yedi yaş iste

önce (3,402 puan) tarafından

Doğum tarihi ne Zaman? 2019lu mu

2018 in sonu

0 oy
önce (17,600 puan) tarafından

Tamam arkadaşının yaptiği yanlış ama bence çocukla ilgili herşeyi yakın çevrene anlatma. Kiskançlik, haset, nazar var. 

Ya ben saklamak istemedim tüm iyi niyetinle anlattım İnan ki benim oğlumla yaşıt evladı olsa anlatmazdim kıyas yapmasın diye

önce (17,600 puan) tarafından

Benim kizimda bilseme girecek. Okulda bile çocuğu sınava girmeyen anneler hemen cephe aliyorlar. Ben kimseye söylemedim girecek diye. Sadece kız kardeşim öğretmen diye o biliyor. Bize yardımcı olsun diye söyledim onada. Benim kizim okuma yazmayı 5 yaşinda kendi kendine öğrendi. Eşim bu durumu birilerine anlatmış. Çocuğum nazardan ölecekti nerdeyse. Çok zor bir ameliyat geçirdi. Nazar deveyi kazana insanı mezara sokar derler. Ben haset insanlarla olumlu şeyleri paylaşmama karari aldim. 

Haklısın benim çocukları İnan kim görse diyor çok akıllı seni hiç yormadi falan ama hiç maşallah yok cocuklarima benim ekstra çabam olmadı inanki

0 oy
önce (1,963 puan) tarafından

Ne yazık ki buna kıskançlık derler

Çok üzücü 

0 oy
önce (3,922 puan) tarafından

Pekte iyi arkadaş değilmiş 

Bencede

0 oy
önce (5,654 puan) tarafından

Benim eltime benziyormuş😄 Benim kız bilsem yaşında değil ama böyle bişey demiş olsam aynı böyle derdi.

Eltilr ayni:))

0 oy
önce (6,294 puan) tarafından

Boyle insanlari arkadasliktan direk cikaririm. Benim oglumda gecen sene bilseme katildi. Cocukluk arkadaslarim var kardesim diyim artik, daha yazar yazmaz resmen sevincten cildirdilar. Kiskanclik fesatlik gorsem net gorusmezdim, kac senelik olurlarsa olsunlar.

Ben böyle tepki bekledim herkes neden dedin demiş sen de paylasmadin mi demesem bu kez benden sakindi derdi benim için o alelade biri değildi bende dedim sokaktan birini çevirip dememistim

önce (6,294 puan) tarafından

Yani insan sevinciyle sevinen uzuntusuyle uzulen biriyle dost olmali. Aksi durumda hayatinda tutmamali.

0 oy
önce (1,694 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ne olursa olsun guzel biseyini kimseyle paylasma derim icinde yasa dua oku cocuguna nazara inanirim  bu arada Rabbim zihin acikligi versin ayagina tas gozune yas deydirmesin Rabbim

0 oy
önce (163,950 puan) tarafından

anaaaa poyrazmi 🥰🥰🥰 anasi kilikli oda zeka kupu desenee❤️❤️💕💕💕

0 oy
önce (93 puan) tarafından

Evet, tam olarak kıskançlık. Hayırlı olsun canım yine arkadaş bilip aslında hiç kimse olan birini kazandık 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 585 göst.
0 oy
7 cevap 396 göst.
0 oy
17 cevap 656 göst.
16 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (229 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 594 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler