0 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde (1,696 puan) tarafından

Bayanlar ordu yada ilçelerinden olan varmı tanışmak çok isterim 

Yada orduya yakında olabilir :)♥️♥️♥️♥️

4 Cevaplar

0 oy
(2,866 puan) tarafından

Orduluyum ama İstanbul'da otuyorum :)

(1,696 puan) tarafından
İstanbul'a mı evlendin yok sa hepmi oradaydınız
(2,866 puan) tarafından
Yok Sakarya'da otuyordum İstanbul'a gelin geldim:-):-)
(1,696 puan) tarafından
Hmm anladım olsun ❤ yine hemşeriyiz ordulu lar çok iyi insanlar hep ole dmştr kimle konuşsam bide bzm şivemz daha Bi tatlı
(2,866 puan) tarafından
Aynen canım :-)
(1,696 puan) tarafından
:-D:-D:-D:-D❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben ben ben :)

(1,696 puan) tarafından
Çok sevindim canım neresinden ordunun benm adım eda zaten yazıyo :) sennki ne cnm
tarafından
ordu ünyedeyim ben adım yıldız sen neresindesin:)
(1,696 puan) tarafından
Aaaa ünyeeeee bende korgan dayım fatsdan ilerde kalıyor ünyeyi severim ben 1 sene kursda kaldım orda
(1,696 puan) tarafından
Ve o yüzden ünyeli çok arkadaşım var ♥️♥️♥️
tarafından
Çok yakınmışız yaa çok güzel sevindim ❤
(1,696 puan) tarafından
Aynen ya bende çok sevindim çok yakınız ne güzel biliyorsun değil mi korganı pek bilmez de herkez:-D:-D:-D♥️♥️♥️
(1,696 puan) tarafından
Bu arada çok da güzel misin maşallah ❤️❤️❤️
tarafından
Duyuyorum hepte ne tarafta olduğunu bilmiyordum teşekkür edrim canım ❤ o senin güzel bakışın bu arada hamilelik veya bebiş varmi
(1,696 puan) tarafından
Çok şükür hamileyim 9+2 haftalık küçüğüz daha inşallah zaman geçerde çabucak onu kucağıma alırım ordununn neresi olrsa olsn kimn oldğu da fark etmez Bi tane ordulu lar çok seviyorum ya yaylalarımz yeter bikere:-Dbnde teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️sende varmı hamilelik yada bebişin
tarafından
Hayırlısıyla kucagina alırsın inş canım her anın tadını çıkar aynen bizim buranın insanları çok iyi çok başka ❤❤ Benim^ de bir tane oğlum var canım 14 aylik
(1,696 puan) tarafından
Oh maşallah Allah bağışlasın canım ♥️inşallah canım cümlmz alalm inşallah Allah razı olsun ❤ sen ünyeyemi evlendin yakın yere kaç yaşındasın
tarafından
Amin canım ❤ bizimki biraz değişik aslında :)) eşim adanalı adanaya evlendim 1.5 sene yaşadım eşimi ikna edip ünyeye taşındık çok şükür 2 senedir burda yasiyoruz memleketime ;))) 29 yasima girdim dün canım sen kac yasindasin senin eşinde mi ordulu
(1,696 puan) tarafından
Anladım canım uzaklar çok zor oluyo ya iyi ikna olmuş eşin valla ben 1 buçuk yıllık evliyim 23 yaşıma girdim Yılbaşında eşimde ordulu korganda aynı anneme yakınım eşin ne iş yapıyor canm
tarafından
Çok zor oldu ama başardım canım eşim sanayide hidrolik direksiyon ustası seninki ne is yapiyor
(1,696 puan) tarafından
Çok sevindim senin adına uzaklar da çok zor olur benm eşimde aynı sanayi ama kendi dükkanı var motorla lombardin jeep onunn gibi şeyler le uğraşıyor tamirhanesi var yani
tarafından
Aynen canım birde bebisle uzakta olmazdı ya annem olmasa çok zorlanırdim aa tesadüfe bak ikisi de sanayide meslektaş sayılırlar korganin sanayisi varmı canim
(1,696 puan) tarafından
Varda daha işlevsel olmadı sanayi sitesi yapıyorlardı da bitmedi yakında oraya taşıncaklar az kaldı şuan bizm dükkanımz var ordalar şuan  aynen meslek taş sayılırlar kayın validen faln varmı sorun çıkardılarmı bnm kaynanam olsa ortalığı karıştrrdı zaten böyle bile az şeyler yapmadı
(46 puan) tarafından
Ben ünyeli  değilim ama ünye gelini oldum eşim ünyeli  tekirdağda  oturuyoruz ama
(1,696 puan) tarafından
Hmm hiç buralara gelmiyonmu bide eşinn işi yüzünden mi gttnz oralara
(46 puan) tarafından
Geliyoruz bayramları fındığa ben tekirdağ yaşıyordum  burda iş buldu öyle kaldık burda
(1,696 puan) tarafından
Anladım canım olsun sağlık olsun nerde kazanırsa artık valla ünyenin hangi köyü
(46 puan) tarafından
Düzköy canım
(1,696 puan) tarafından
:-D:-D anladım canım ❤ sevindim Bi yann buralıymş
tarafından
kız bende kuşçulu köyü duz köyünün hemen yukariisi :D
(1,696 puan) tarafından
:-D:-D❤️❤️❤️
(46 puan) tarafından
Memnun oldum :)
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Kıızzzzz bende Orduluyum :) Ankarada yasıyorum 
(1,696 puan) tarafından
Ole miii kız yakınız ben korgan dayım şuan kumruda msn
(2,047 puan) tarafından
Yakınmışız valla canım şuanda Ankaradayım sen nerdesin
(1,696 puan) tarafından
Ben korgan dayım aynı yere evlendim canmm ❤️❤️:-D valla bizim burda kısa Bi yolumuz var kumruya kolay geçebiliyoz
(2,047 puan) tarafından
Ben korgana hiç gelmedim biliyon mu kız, belki kumruya geldiğimde korgana seni ziyarete gelirim, dur özele gelde instagramdan takipleşelim :)
(1,696 puan) tarafından
Tamm canm
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Degilim ama karadenizi çok seviyorummm
(1,696 puan) tarafından
İnşallah Bi gün gelirsin seni gezdirrm canm❤️❤️:-D
(3,143 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
(1,696 puan) tarafından
:-D:-D❤️

İlgili sorular