2 cocugum var ikisinide emzirdim evet çok şükür kucugu sütten kestim ama göğüslerim çok kötü oldu gördükçe kendimi kötü hissediyorum evet normal ama moralim bozuluyor ilk halinden bile küçüldü sarktı büyüyüp küçüldüğü için çatlaklar oldu evet ilk haline döndürmem zor ama birazda olsa toparlmak için yapabilceğim şeyler var mı
bazı güzellik merkezlerş dikleştirme falan yapılıyor cihazlarla ne kadsr etkili bilemem ama göğsü düzeltmenin yolu estetiktem geçiyor
Arastırayım bi
Ben 1 aydır göğüs toparlama sporu yapıyorum evin içinde gerçekten de faydasını gördüm daha bu sabah duşa girerken farkettim hem dolgu olmus hemde az da olsa toparlanmis eskiden elleyince yumuşacık ti bu defa dolgu gibi sert ti sjsjwjjwwj şaşırdım hemen etkisine
Ayy benimde buna ihtiyacım var şimdi değil tabi bebeğimi sütten kesince
Nasıl oluyo o canım
Ne sporu ya cnm videosu falan var mı link atarmısın
Bulursam atarim gerçekten faydası oldu hem bacak hemde göğüs
Bulursam atarim canım
Ameliyatsız zor çatlaklar da geçmez fakat dikleştirme için göğüs yoğunluklu sporlar var onları deneyebilirsin. Ben de aynı şeyleri yaşadım İnan eskiden çok güzelleri iki çocuk ikisi de iki buçuk sene emdi tabiki deforme oldu. Bakalım ben de diyetteyim şuan biraz kilo vereyim spora da basliycam
Arastırayım
1,495,967 soru
24,438,398 cevap
353,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın