Üst dudağım.hic yok 05 cc dudak dolgunlaştırıcı pisman olur muyum.acaba
Niye olasın ki istiyorsan yap gayet güzel olur 👍 bide 05 cc çok az öyle aşırı fark edilcek kadar değil doğal durur yani
Gideceğin yeri araştır soruştur guvenilirse yap nasıl mutluysan öyle yap pişman olmazsin bence benimde durumum iyi olursa Allah'ın izniyle aklımda burun estetiği var eşim gerek yok çok güzel diyor ama ucunu az kaldirmak istiyorum 🥹
ay bir ara ben de düşündüm de korkuyorum açıkçası 😅her yerde yapılmaz ama bendeki korku beğenip daha da büyütür müyüm dudağı 😂
Dudağına bağlı bazıları.ordek.gibi.geziyor bazilarin belli olmuyor
Canım elasty marka yaptır juverderm evet pahalı ve kaliteli ama daha yaygın kalıyor yapı olarak elasty marka formunu daha çok koruyor daha güzel duruyor ben yaptırdım memnunum Bir de sana tavsiyem uzman estetisyen birine yaptır araştır ben ilkini plastik cerrahi doktoruna yaptırdım gerçekten memnun kalmadım ama ikincisinde uzman estetisyene yaptırdım çok memnun kaldım
Siz nerde yaptırdınız. Ben de istiyorum Antalyadayım
Cumhuriyet meydanı'ndan selektler çarşısına giderken Deniz tarafında iki kardeş estetisyene yaptırdım ben çok da güzel yaptılar çok beğendim Instagram sayfaları var Antalya botox diye
Canim ben ördek gibi kesinlikle istemiyorum çıkıntılı yerine üste doğru daha geniş isterim sanki hiç yaptırılması gibi dursun istiyorum adı ne onun
Ankaradaysanız bi yer önerebilirim
1,489,675 soru
24,347,354 cevap
346,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın