0 oy
139 göst.
önce Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından

En deger gostermesi gereken kadina bu nefret neden? Ne yapacagimi sasiriyorum ben sussam olmuyor susmasam olmuyor 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (232 puan) tarafından

İstediği olmayanlar nefret kusar 

-Reklam-
0 oy
önce (7,809 puan) tarafından

vicdan yoksunu, merhametsiz, bencil pislikler oldukları için. 

önce (7,809 puan) tarafından

instagramdan buraya geldim, az önce bu konuya benzer bir içerik görüp eskiye gittim, erkeklere kuruldum ve bu postu gördüm 🤦🏼‍♀️

0 oy
önce (5,541 puan) tarafından

Anneleri öyle alıştırdığı için. Tüm işini kendi yapar ,kendi yetmez kız çocuklarına emrine hizmetçi tutar. O erkek şunu getir o erkek bunu getir. Bir bardak suyunu bile başkasına getirtir. Erkek olduğu için eve isteği satte girip çıkma hakkı vardır, istediğiyle gezer tozar, istediğini yapar,sevgilisi de olur ama evdeki diğer kız çocuklarının böyle bir hakkı yoktur ağzını açamaz bile. Evlenene kadar bu ortamda büyüyen erkek o yaştan sonra değişir mi sence tabiki değişmez. En yakınında ki dişi varlık da sen olduğun için kahır çekme sırası sana geliyor . Bu kutsal görevi sen devralmış oluyorsun.

önce (2,417 puan) tarafından

Pok yesinler abla 😂

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 403 göst.
+1 oy
13 cevap 706 göst.
0 oy
8 cevap 396 göst.
28 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mirayin annesi (2,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kucuk_pasam (657 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,317 soru

24,314,433 cevap

344,941 kullanıcı

...