0 oy
206 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (12,547 puan) tarafından

Telefonumun miladı yavaş yavaş doluyor artık :) yenilerine bakıyorum da normalde samsung'cuyum şimdiye kadar hep samsung kullandım. 

Bugün eşimle vatan'a gittik, orda çalışan çocuk oppo a6 pro onerdi. Darbelere ve suya karşı dayanıklıymış. Bayağı bir övdü telefonu, kararsız kaldık. 

Kullanan var mı oppo'yu memnun musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(33,222 puan) tarafından

Ben samsung a55 kullanıyorum güzel telefon ama bence a56 da güzeldir samsung iyi ya başka telefon garip geliyor bana 

(12,547 puan) tarafından
+1

Aynısını bende düşünüyorum 😅 başka telefon almak istediğim zaman samsunga ihanet ediyormuşum gibi geliyor 😂😂 ama içerik olarak oppo da samsunga benziyor baktım da bugün. 

Senin telin kamerası fln iyi mi canım?

(33,222 puan) tarafından

Evet kamerası özellikleri falan güzel bundan önce samsung j7 kullandım 6 yıl kadar falan sonra buna geçtim çok iyi bu 

(12,547 puan) tarafından
+1

Sağol canım teşekkür ederim🌸

-Reklam-
0 oy
(12,547 puan) tarafından

Kimse yok mu başkaa 😅

0 oy
(10,807 puan) tarafından

Kuzum bütçen ne kadar bilmiyorum ama Xiaomi 15 t pro baya iyi oppo kullandım daha önce çok kasma yapan bir telefon 

(12,547 puan) tarafından

Xiaomi'ye de ısınamadım bi türlü😂 daha doğrusu samsung harici başka telefon kullanırsam alışamayacakmışım gibi geliyor. 

Ama oppo'yu çok övdü çalışan, dedim bunun satışını yaparsa prim fln mı alacak acaba 😂

(10,807 puan) tarafından

Bende Samsung sevmiyorum ya alışkanlık demekki oppo kullandım illallah etmiştim sonra xiomiye başladım işte 12 pro vardı yeni 15 e geçtim çok memnunum şuan 

(12,547 puan) tarafından

Anladım canım çok tesekkür ederimm🥰 güle gule kullan bu arada 🌸

0 oy
(753 puan) tarafından

Bende oppo reno 5 lite kullanıyorum 6 sene oldu galiba maşallah şarji bile çok güzel gidiyor 

(12,547 puan) tarafından

Sağlam mı canım? Bu a6 pro ile ceviz bile kırıyorlarmış ekranıyla 😅 videoda gördüm. Gerçi bende elimdeki samsungu 5 senedir kullanıyorum ama sağlamlık önemli benim için.

(753 puan) tarafından
+1

Valla iki defa ekranı kırıldı yaptırdım yine ilk günkü gibi çalışıyor maşallah 🤣🤣

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 718 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melo0991 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 467 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.

Kategoriler

1,490,135 soru

24,353,781 cevap

346,621 kullanıcı