0 oy
422 göst.
önce Diğer kategorisinde (367 puan) tarafından

Arkadaşlar birkaç gecedir platformda online olarak geziyorum fark ettiğim şey şu ki geceleri Yeni açılmış birkaç tane hesap cinsel konularda soru sorup daha sonra sorularını gizleyerek çıkıyorlar 1 2 tanesinin erkek olduğundan şüpheleniyorum bir tanesi çok net belliydi ama diğerinden emin değilim ne yapılması gerekiyor bu konuda

13 Cevaplar

+3 oy
önce (373 puan) tarafından

Erkekten ziyade aslında burda bilinen hesaplar kendi hesaplarından söyleyemedikleri için baska hesap açıp yazıyorlar :D eskiler bilir bu kandırmacaları :D

önce (367 puan) tarafından

Neee🫢

önce (373 puan) tarafından
+1

Aaaa eskileeeer bi ses çıkarsınlar :D bir de böyle yapıp yakalananlarda vardı galiba :D yani kendı adını vermemek için yapıyorlar, kız bazen baska hesaptan girip hakaret ederlerdi ama kendi hesaplarında ses etmezlerdi :D 

Ne kaoslar dönmüş buralarda 😂 Allah uzak etsin 

-Reklam-
+1 oy
önce (16,812 puan) tarafından

Onlar soru sorup gizlemiyor biz gizliyor ve engelliyoruz müstehcen içerikli olanları. Ve bu tarz kişileri özelden bana yazın yada editör arkadaşlara ilgileniriz 💃

0 oy
önce (5,527 puan) tarafından

Admine yazabilirsin hesabın adını da yaz . Onlar müdahale ediyor hemen. Ama böyle bir şüphen varsa karşıdakiyle hiç muhatap olma

Kimsenin günahını da almak istemiyorum ama bazen çok şüpheli davranıyorlar 

0 oy
önce (801 puan) tarafından

Kaç yıldır bu platformdayim maalesef çaresi yok gibi 

Hadi ya… yani şu erkeleri de anlamıyorum kadınlar la burda cinsel konuları konuşunca ellerine ne geçiyor 

0 oy
önce (1,025 puan) tarafından

Yeni hesapları hepsi erkek bence okadar açık açık yaziyolarki bazilari yuh diyorum okurken 

0 oy
önce (4,104 puan) tarafından

şüpheli bulduğum posta uyarı veriyorum. Toplam 5 tane olunca otomatik kapanıyor. 

Ben uyarı veremiyorum 😂

önce (4,104 puan) tarafından

Aa evet, belli bir puan olması lazım. 

0 oy
önce (7,776 puan) tarafından

ekran görüntüsünü al admine yaz

Attım 

0 oy
önce (2,570 puan) tarafından

Buraya gece girilmez bacım 

0 oy
önce (32,898 puan) tarafından

Erkektir muhtemelen geçenler de birisi zaten evet erkeğim suç mu diyordu yüzsüz ya 

0 oy
önce (4,812 puan) tarafından

Görmezden geliyorum bunun takibini kimse yapamaz bir hesabi kapatıp öbürünü açar. Ama kimse sordugu soruya cevap vermezse eğlenemez bir daha da eskisi gibi uğraşmaz diye dusunuyorum 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Ne yapabilirsiniz ki herkese acik bir platform burada 7/24 muhafiz gibi kontrol edip beklemek yerine daha verimli seylerle vakit gecirip uyuyun mesela buraya bu kadar anlam yuklenmez. He vakit gecirip takilmak istiyorsaniz o tur postlara hic girmeyin her soruya cevap verme zorunlulugumuz yok.

7/24 muhafız gibi mi 😂 böyle bir görev üstlenmedim ama dikkatimi çekince bişey yapmak istedim . Çünkü erkek olduğunu anlamayıp iyi niyetle bu insanlara cevap veren kadınlar olabilir . Böyle tuzaklara düşmelerini istemem . Denk gelince sormak istedim .zaten de olması gereken böyle insanlara denk gelince admini bilgilendirmek miş . 

0 oy
önce (30,352 puan) tarafından

Genelde biz kapatiyoruz onlar degil kafalari bozuk bazi arkadaslarin

Ay iyi yapıyorsunuz bende istediklerini alamayınca yada anlaşılınca kaçıyorlar sanıyordum 

önce (30,352 puan) tarafından

Kacmazlae iyice dozuturlar

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Dimi ya bende farkettim gerçekten bu kaç gündür kaç kez gördüm 

Bende hep mi böyle bu aralar mı çoğalmış anlamadım . Geçen biri eşinin swinger hesaplarını takip ettiğini söyleyip ay burası çok güzel diyordu 😂

önce (98 puan) tarafından
+1

🤭😅😅ahh ahh daha neler görürüz kim bilir.Cok beğenmiş demekki burayı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 341 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 813 göst.
5 Kasım 2025 Diğer kategorisinde indigo (7,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,155 soru

24,311,960 cevap

344,798 kullanıcı

...