Arkadaşlar birkaç gecedir platformda online olarak geziyorum fark ettiğim şey şu ki geceleri Yeni açılmış birkaç tane hesap cinsel konularda soru sorup daha sonra sorularını gizleyerek çıkıyorlar 1 2 tanesinin erkek olduğundan şüpheleniyorum bir tanesi çok net belliydi ama diğerinden emin değilim ne yapılması gerekiyor bu konuda
Erkekten ziyade aslında burda bilinen hesaplar kendi hesaplarından söyleyemedikleri için baska hesap açıp yazıyorlar :D eskiler bilir bu kandırmacaları :D
Neee🫢
Aaaa eskileeeer bi ses çıkarsınlar :D bir de böyle yapıp yakalananlarda vardı galiba :D yani kendı adını vermemek için yapıyorlar, kız bazen baska hesaptan girip hakaret ederlerdi ama kendi hesaplarında ses etmezlerdi :D
Ne kaoslar dönmüş buralarda 😂 Allah uzak etsin
Onlar soru sorup gizlemiyor biz gizliyor ve engelliyoruz müstehcen içerikli olanları. Ve bu tarz kişileri özelden bana yazın yada editör arkadaşlara ilgileniriz 💃
Admine yazabilirsin hesabın adını da yaz . Onlar müdahale ediyor hemen. Ama böyle bir şüphen varsa karşıdakiyle hiç muhatap olma
Kimsenin günahını da almak istemiyorum ama bazen çok şüpheli davranıyorlar
Kaç yıldır bu platformdayim maalesef çaresi yok gibi
Hadi ya… yani şu erkeleri de anlamıyorum kadınlar la burda cinsel konuları konuşunca ellerine ne geçiyor
Yeni hesapları hepsi erkek bence okadar açık açık yaziyolarki bazilari yuh diyorum okurken
şüpheli bulduğum posta uyarı veriyorum. Toplam 5 tane olunca otomatik kapanıyor.
Ben uyarı veremiyorum 😂
Aa evet, belli bir puan olması lazım.
ekran görüntüsünü al admine yaz
Attım
Buraya gece girilmez bacım
Erkektir muhtemelen geçenler de birisi zaten evet erkeğim suç mu diyordu yüzsüz ya
Görmezden geliyorum bunun takibini kimse yapamaz bir hesabi kapatıp öbürünü açar. Ama kimse sordugu soruya cevap vermezse eğlenemez bir daha da eskisi gibi uğraşmaz diye dusunuyorum
Ne yapabilirsiniz ki herkese acik bir platform burada 7/24 muhafiz gibi kontrol edip beklemek yerine daha verimli seylerle vakit gecirip uyuyun mesela buraya bu kadar anlam yuklenmez. He vakit gecirip takilmak istiyorsaniz o tur postlara hic girmeyin her soruya cevap verme zorunlulugumuz yok.
7/24 muhafız gibi mi 😂 böyle bir görev üstlenmedim ama dikkatimi çekince bişey yapmak istedim . Çünkü erkek olduğunu anlamayıp iyi niyetle bu insanlara cevap veren kadınlar olabilir . Böyle tuzaklara düşmelerini istemem . Denk gelince sormak istedim .zaten de olması gereken böyle insanlara denk gelince admini bilgilendirmek miş .
Genelde biz kapatiyoruz onlar degil kafalari bozuk bazi arkadaslarin
Ay iyi yapıyorsunuz bende istediklerini alamayınca yada anlaşılınca kaçıyorlar sanıyordum
Kacmazlae iyice dozuturlar
Dimi ya bende farkettim gerçekten bu kaç gündür kaç kez gördüm
Bende hep mi böyle bu aralar mı çoğalmış anlamadım . Geçen biri eşinin swinger hesaplarını takip ettiğini söyleyip ay burası çok güzel diyordu 😂
🤭😅😅ahh ahh daha neler görürüz kim bilir.Cok beğenmiş demekki burayı
1,487,155 soru
24,311,960 cevap
344,798 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın