Zorda olmasam böyle sorular sormazdim, yani kim ister hasta olmayi artik eminim fiziksel sorunum yok demekki psikolojikmiş ama kaygi ve anksyete olabikirmi acaba yemek yerken surekli aklimda yutabilecekmiyim hic susmuyor beynim ve haliyle yutarken zorlaniyorum dusunmemeyencalisiyorum ama olmuyor korkarak yiyorum bogulacak gibi oluyorum
Sen burdakilerden tam anlamıyla nasıl bi cevap istiyorsun merak ediyorum.bunu soru olarak soruyorum linçlemek için degil
Belki basina gelen vardir bi bilgi bi yonlendirme bise ariyorum iste napim
Bunu psikiyatr da araman daha doğru
bir ara yani 15 yil o cesi falan yengemi kafaya takiodu annemde altli ustlunoturuyifuk sirekli birbirlerini cekemik bi biseyler. annemin dili agzina sigmiodu. oyle fiodu. dilim uyusk kocaman agzimin icine aigmio cikacak gibi sanki diodu. psikolojik. dedi doktor kafaya takmican herseyi dedi. sinra halk egitim kurslari a gtti orasi burasi haftanin bes 6 gunu sabah cikip aksam griofi eve. oyle oyle stres ata ata o sorunu bitti
Evet bendee gecen sene oyle atlattim kursa giderek belki hatyrlarsin yine sorunlarim olmustu ve sonra unuttum ama simdi nasl hidiyim bebekle:(
Sizi üzmek istemiyorum ama her gün buna benzer blog yazıyorsunuz hergün aynı cevabı veriyoruz elimizden başka bişey gelmiyor ki neden ikna olmuyorsunuz
Bilmiyorum:(( belki basina gelenler vardir diye merak ediyorum
Başına gelenler size gerekli cevabı vermişti hepsi psikolojik destek ile atlattı bakın merve hanım siz lohusa bi kadınsınız 3 tane evladınız var siz böyle durdukça onların mental gelişimlerinede zarar veriyorsunuz hiçbir çocuk annesini mutsuz bezgin hasta görmek istemez artık lütfen ertelemeyin ve her gün sorup durmayın cevabımız aynı psikolojik destek almanız gerekli bunu artık 3 evladınızın hatrına ertelemeyin onların size ihtiyacı var
Net olarak psikolojik destek alman lazım. Başka bir çözümün yok. Her gün bu soruyu sorarak çare bulamazsın.
Pıtı pıtı gidersin doktora, o bulur dermanı. Kimse de buradan sana bir uzman gibi psikolojik destek veremez.
Kesin cozum olcaksa giderim vala. Niye gitmiyim
Burada aradığın çözümden daha kesin olur. Kim sana nasıl kesin çözüm bulabilir ki burada. Bugüne kadar gitmemiş olman hata.
Sen bence ruh sağlığına git hiç iyi değilsin valla yoruldum senin postlarina burada doktor yok, psikolog yok olsa da ücretsiz seans mi vermesini istiyorsun seni anlayamiyoruz ki bence psikologa git derdini oraya anlat bide
kaygi ankeiyete yada baska birsey ne farkederki. sonuc olarak fiziksel birsey yok.
Evet de cok sukur ama nasil gececek bilmiyorum yemek yemeyi ozledim ya boyle korkmadan
Yani kaygı bozuklugu var gibi ama hastalık hastası ınsanlarda olur o da olabilir sendeki, kaygı bozuklugunda engel olamazsın cunku
Yani hastalik hastasi degilim ama takinti cik var bende biseyin uzerine asiri gidefim belki bu yuzden oyle oldu
Yani olabilir tabiki. Uzman degiliz ama tam emin olmak icin bi uzmana basvur. Belki caresi vardir
Oyle yapcam artk baska care kalmadi
Daha büyük bir sorunun olduğunda sence gecermi bu durumun?
Öyle bir hissiyat verdi bana. Hani bazen insna kafasını gereksiz şeylere takarsa issizlikten buna takmış deriz.
Evet tam olarak oyle aslinda ,gecen senede basima gelmksti sonra hamike oldugunu ogrendim ve unuttum o hissi
Psikolog Psikolog Psikolog
Gitmen gerek...
Haklisin canim
Ben seni anlıyorum bende bir kere nefes alamıyorum resmen ciğerlerim hasta gibiydim senelere gitaemde çare olmadi en son piskiatriste gittim sonuç iyileşiyorum sende gidip ilaclarni kullanacaksın ve iyileseceksin
O bi ara bendede vardi suan yok ,simdide bu cikti basima yemek yeme korkusu yutma fobisi:(
Önceden cok sıcak çorba cay tuketiyorsaniz tahriş olmus da olabilir aslında
Yok canim iki defa kbb gittim bise yok ,en sin endoskopi bile oldum reflu cikti
Senin postlarını okumaktan artık bende korkarak yiyorum
Gercekten mi:((
Paikiyatra gittin mi
Daha gitmedim
Merve artık ciddi psikolojik destek almayı düşün. Gebelik öncesi sonrası sıkıntılıydın. Bak canım sana özelden sorular sordum cevaplar kaçamaktı. Ailen ile sorunların var bak aile sorunları ciddi travmalar bırakır. Senin sorunun ailen. Aile insan için en önemli bireylerdir. Bu nedenle senin kesinlikle hipnoz ile sorunlarına çözüm aranması gerekiyor. Bu Online ile olmaz yüz yüze seans alman gerekiyor. Yutkunamama sorunun ailen ile ilgili. Lütfen psikolojik destek al.
Bunun gibi psikolojik sorunlar yaşadım hatta daha beterleri ama ifade etmem sana böyle birşey yaşadığın için onuda düşünüp takabilirsin bu geçici bir süreç bunu çoğu kadın yaşıyor öncelikle bunu bil zamanında yaşadığın içinde bastırdığın şeyler lohusa psikolojisiyle aktif hale geliyor ya lohusayken ya da sonrasında meydana çıkabiliyor bunun adı bu geçici süreç bak bende en uzun süre kalan kişiyim 1.5 sene çektim bazılarında 6 ayda bile geçen var içinden silip atmak istiyorsun ama sanki musallat olmuş gibi değil mi düşünmek istemedilçe bile düşünüyorsun benimki geçti çok şükür mesela yutamamayı boğazımda kalıp ölücem demiştim kulak burun boğaza göründüm hiçbirşey yok demişti bana psikolojik ilaç verdiler ben o gün psikolojimin bozuk olduğunun tanısını aldım ve psikiyatrı yerine kendi ailemi özlediğimi fark ettim kalabalıktaydım yani onların yanında dura dura kendimi onlara belli etmemeye çalıştım ve sana birşey sorucam o kadar yemek yedin öldün mü ya da boğuldun mu?
Öncelikle psikolojinin bozuk olduğunu kabulenerek başla . Bunu kabullenmezsen burda milyon tane aynı postu açsanda çözüm bulamazsın. Hafta içi uzman doktora git bunun için
1,494,591 soru
24,417,055 cevap
351,322 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın