0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından
tarafından kapalı

Zorda olmasam böyle sorular sormazdim, yani kim ister hasta olmayi artik eminim fiziksel sorunum yok demekki psikolojikmiş ama kaygi ve anksyete olabikirmi acaba yemek yerken surekli aklimda yutabilecekmiyim hic susmuyor beynim ve haliyle yutarken zorlaniyorum dusunmemeyencalisiyorum ama olmuyor korkarak yiyorum bogulacak gibi oluyorum 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

+10 oy
(602 puan) tarafından

Sen burdakilerden tam anlamıyla nasıl bi cevap istiyorsun merak ediyorum.bunu soru olarak soruyorum linçlemek için degil 

(972 puan) tarafından

Belki basina gelen vardir bi bilgi bi yonlendirme bise ariyorum iste napim

(602 puan) tarafından

Bunu psikiyatr da araman daha doğru 

(2,230 puan) tarafından

bir ara yani 15 yil o cesi falan yengemi kafaya takiodu annemde altli ustlunoturuyifuk sirekli birbirlerini cekemik bi biseyler. annemin dili agzina sigmiodu. oyle fiodu. dilim uyusk kocaman agzimin icine aigmio cikacak gibi sanki diodu.  psikolojik.  dedi doktor kafaya takmican herseyi dedi. sinra halk egitim kurslari a gtti orasi burasi haftanin bes 6 gunu sabah cikip aksam griofi eve. oyle oyle stres ata ata o sorunu bitti

(972 puan) tarafından

Evet bendee gecen sene oyle atlattim kursa giderek belki hatyrlarsin yine sorunlarim olmustu ve sonra unuttum ama simdi nasl hidiyim bebekle:(

-Reklam-
+2 oy
(2,493 puan) tarafından

Sizi üzmek istemiyorum ama her gün buna benzer blog yazıyorsunuz hergün aynı cevabı veriyoruz elimizden başka bişey gelmiyor ki neden ikna olmuyorsunuz

(972 puan) tarafından

Bilmiyorum:(( belki basina gelenler vardir diye merak ediyorum

(2,493 puan) tarafından

Başına gelenler size gerekli cevabı vermişti hepsi psikolojik destek ile atlattı bakın merve hanım siz lohusa bi kadınsınız 3 tane evladınız var siz böyle durdukça onların mental gelişimlerinede zarar veriyorsunuz hiçbir çocuk annesini mutsuz bezgin hasta görmek istemez artık lütfen ertelemeyin ve her gün sorup durmayın cevabımız aynı psikolojik destek almanız gerekli bunu artık 3 evladınızın hatrına ertelemeyin onların size ihtiyacı var 

+1 oy
(8,151 puan) tarafından

Net olarak psikolojik destek alman lazım. Başka bir çözümün yok. Her gün bu soruyu sorarak çare bulamazsın. 

Pıtı pıtı gidersin doktora, o bulur dermanı. Kimse de buradan sana bir uzman gibi psikolojik destek veremez. 

(972 puan) tarafından

Kesin cozum olcaksa giderim vala. Niye gitmiyim

(8,151 puan) tarafından
+1

Burada aradığın çözümden daha kesin olur. Kim sana nasıl kesin çözüm bulabilir ki burada. Bugüne kadar gitmemiş olman hata. 

+1 oy
(547 puan) tarafından

Sen bence ruh sağlığına git hiç iyi değilsin valla yoruldum senin postlarina  burada doktor yok, psikolog yok olsa da ücretsiz seans mi vermesini istiyorsun seni anlayamiyoruz ki bence psikologa git derdini oraya anlat bide

0 oy
(2,230 puan) tarafından

kaygi ankeiyete yada baska birsey ne farkederki. sonuc olarak fiziksel birsey yok.

(972 puan) tarafından

Evet de cok sukur ama nasil gececek bilmiyorum yemek yemeyi ozledim ya boyle korkmadan

0 oy
(441 puan) tarafından

Yani kaygı bozuklugu var gibi ama hastalık hastası ınsanlarda olur o da olabilir sendeki, kaygı bozuklugunda engel olamazsın cunku

(972 puan) tarafından

Yani hastalik hastasi degilim ama takinti cik var bende biseyin uzerine asiri gidefim belki bu yuzden oyle oldu

0 oy
(1,976 puan) tarafından

Yani olabilir tabiki. Uzman degiliz ama tam emin olmak icin bi uzmana basvur. Belki caresi vardir

(972 puan) tarafından

Oyle yapcam artk baska care kalmadi

0 oy
(249 puan) tarafından

Daha büyük bir sorunun olduğunda sence gecermi bu durumun? 

Öyle bir hissiyat verdi bana. Hani bazen insna kafasını gereksiz şeylere takarsa issizlikten buna takmış deriz. 

(972 puan) tarafından

Evet tam olarak oyle aslinda ,gecen senede basima gelmksti sonra hamike oldugunu ogrendim ve unuttum o hissi

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Psikolog Psikolog Psikolog 

Gitmen gerek...

(972 puan) tarafından

Haklisin canim

0 oy
(6,107 puan) tarafından

Ben seni anlıyorum bende bir kere nefes alamıyorum resmen ciğerlerim hasta gibiydim senelere gitaemde çare olmadi en son piskiatriste gittim sonuç iyileşiyorum sende gidip ilaclarni kullanacaksın ve iyileseceksin

(972 puan) tarafından

O bi ara bendede vardi suan yok ,simdide bu cikti basima yemek yeme korkusu yutma fobisi:(

0 oy
(4,980 puan) tarafından

Önceden cok sıcak çorba cay tuketiyorsaniz tahriş olmus da olabilir aslında 

(972 puan) tarafından

Yok canim iki defa kbb gittim bise yok ,en sin endoskopi bile oldum reflu cikti

0 oy
(169 puan) tarafından

Senin postlarını okumaktan artık bende korkarak yiyorum 

(972 puan) tarafından

Gercekten mi:((

0 oy
(8,475 puan) tarafından

Paikiyatra gittin mi

(972 puan) tarafından

Daha gitmedim

0 oy
(6,628 puan) tarafından

Merve artık ciddi psikolojik destek almayı düşün. Gebelik öncesi sonrası sıkıntılıydın. Bak canım sana özelden sorular sordum cevaplar kaçamaktı. Ailen ile sorunların var bak aile sorunları ciddi travmalar bırakır. Senin sorunun ailen. Aile insan için en önemli bireylerdir. Bu nedenle senin kesinlikle hipnoz ile sorunlarına çözüm aranması gerekiyor. Bu Online ile olmaz yüz yüze seans alman gerekiyor. Yutkunamama sorunun ailen ile ilgili. Lütfen psikolojik destek al. 

0 oy
(1,538 puan) tarafından

Bunun gibi psikolojik sorunlar yaşadım hatta daha beterleri ama ifade etmem sana böyle birşey yaşadığın için onuda düşünüp takabilirsin bu geçici bir süreç bunu çoğu kadın yaşıyor öncelikle bunu bil zamanında yaşadığın içinde bastırdığın şeyler lohusa psikolojisiyle aktif hale geliyor ya lohusayken ya da sonrasında meydana çıkabiliyor bunun adı bu geçici süreç bak bende en uzun süre kalan kişiyim 1.5 sene çektim bazılarında 6 ayda bile geçen var içinden silip atmak istiyorsun ama sanki musallat olmuş gibi değil mi düşünmek istemedilçe bile düşünüyorsun benimki geçti çok şükür mesela yutamamayı boğazımda kalıp ölücem demiştim kulak burun boğaza göründüm hiçbirşey yok demişti bana psikolojik ilaç verdiler ben o gün psikolojimin bozuk olduğunun tanısını aldım ve psikiyatrı yerine kendi ailemi özlediğimi fark ettim kalabalıktaydım yani onların yanında dura dura kendimi onlara belli etmemeye çalıştım ve sana birşey sorucam o kadar yemek yedin öldün mü ya da boğuldun mu? 

0 oy
(6,034 puan) tarafından

Öncelikle psikolojinin bozuk olduğunu kabulenerek başla . Bunu kabullenmezsen burda milyon tane aynı postu açsanda çözüm bulamazsın. Hafta içi uzman doktora git bunun için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 624 göst.
0 oy
18 cevap 1,046 göst.
0 oy
22 cevap 1,122 göst.
28 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,591 soru

24,417,055 cevap

351,322 kullanıcı

...