Kızlar 18 haftalık hamileyim duygularım zaten aşırı inişli çıkışlı. Dün yemekte oturuyoruz eşim tek tek birilerini söylüyor tanıdık el lezzeti var yok bilmem ne diye. Bana döndü dedi ki sen de marifetli değilsin kabul et. Ki kendi evinde yediği tek yemek her Allahın günü sulu et pilav. Yengesi başka yemek bilmiyor. Sen bazen çok iyi yapıyorsun bazen idare eder dedi. Anası ise yıllardır gelin yaptığı için bişey doğramayı bile bilmiyor. Herkes yaptığım yemekleri çok beğenir. Bir misafirimi de kötü bir sofraya asla oturtmadım. Çok üzüldüm. Hele ki hala koku hassasiyetim devam ediyor zaten yemek yapacak halde bile değilken. Öyle bile olsa şu an sırası mı bunu demenin? Ben de canım istemeden yemek yapmışımdır hiçbir şeyi zorla yapmam içimden gelmezse yapmam bile dedim. Şurama kadar geldi sen ananın el lezzetine alışıksın ya doğrudur diyecektim sustum zaten görüşmüyorum. Sonra akşam oldu bi köy sevdası başlıyor bunda. Köye yerleşcem ben diyip duruyor. Ben de hayatımda hiç köyde oturmamışım topraktan anlamam hayvanlara da dokunamam hiç. Ben de metropolde oturmak istiyorum dedim. Küçük yerler çaresizlik gibi geliyor dedim ki şu an da meslekten ötürü küçük bir ilçedeyiz doktora 1 saat yok gidiyoruz en basitinden. Kızıma döndü diyor biz senle köye yerleşelim kızım. Çok sinir oldum yüzüne bile bakmadım gittim yattım. Uyumadım ama. Dün arkadaşım aradı sevgilisi öğretmenler günü diye iPhone 15 almış. Sürekli kızın üstüne titriyor maşallah. Ben bugüne kadar hiç öyle hediyeler falan bile görmedim istemedim de ama yine de yaranamıyorum. Bilerek söyledim arkadaşıma sevgilisi telefon almış diye diyor ikinci el mi almış boyuna dalgaya alıyor.
Ona o tavra sahip olmayı sen vermissin canım iki gün önüne kahvaltılık koy laf ederse de yaptığımı begenmiyorsun de aç kalsinda bak nasıl anlar degerini
Aşkım al yemek tenceresini kafasından aşağı dök bir daha da yemek yapma . Git yengenin yemeklerini ye diyeceksin . Kavga çıkarsa çıksın. Seni o kadar çok manipüle etmiş ki herşeyden çekinir olmuşsun. Vallahi de billahi de yapmazdım ben zıkkımın kökünü yesin
o haddi sen vermissin . ogretmendin heralde dimi. calisiyorsunda. Madem el lezzeti iyi değil madem yemeklerin beğenilmiyor o zaman bir yardımcı alalım günlük sabah sekizde gelsin akşam altıda gitsin yemeğimizi yapar temizliğimizi yapar her işimizi yapar benim de canıma minnet benim zaten canım çıkıyor bütün gün boğaz patlatıyorum çocuklara laf anlatmak için beynim oluyor kazan gibi madem o kadar memnun değilsin o zaman bir yardımcı tut her gün gelsin hafta sonu da dahil öyle haftada bir temizlikçi alayım ayda bir evini temizleteyim gibi bir durum değil düzenli günlük zengin insanlar gibi yardımcım olsun derdim ben olsam.
köyde yerleşmek istiyorsa köy kızı bulup alsaydı evleneydi tarla tapan çalıştırsaydı kendi de tarla taban çalışsaydı madem köyde yasamayi cok sevio kadar çok seviyor
Kiz sen ogretmensin kendini mi boyle uzduruyorsun dellenme be. Eve gelip yemek yaptigima sukur esine bunu soyle cizgiyi asmasin
Eşiniz ne iş yapıyor?
Hamileliğim nerdeyse tamamında eşim yemeğimizi yapmış. Adama bak neler diyor. Ben olsam onun tabağını ekstra tuzlu yaparım. Yada aci . Madem öyle o yapsın
başkalarının ilişkileriyle asla kendi ilişkini kıyaslama. içerideki dinamiği bilemezsin. pahalı hediyeler alınıp, evde ağzına sçılıyor olabilir. ha olmayabilir ama dediğim gibi asla kıyaslama
ha eşine gelince hamilelikte evet biraz daha hassasız, onun da buna dikkat etmesi gerekir. yemekleri lezzetsiz buluyorsa yapma, kendin beslen ama ona özel bir şey yapma bir süre.
insan her yemeği güzel yapamaybilr, o gün istememiş olabilir veya çok güzel yapsa bile o gün yapamamış olabilir.
mantık basit beğenmiyorsa yemesin.
Benim eşimde ilk zamanlar böyleydi hatta begenmez hep dışarıda yer laf ta söyler di bana işte yengem gibi degilsin annem gibi degilsin falan der di bir ara madem öyle artık yemek yapmıyorum dedim kendi kendime eşime de hep disaridan al yiyelim yapamıyorum ya der dim o evde olmadığı zaman da çeşit çeşit yemek yapar çocuğuma yedirir dim bir ara yemegimi yedi senmi yaptın bunu dedi şaşkınlikla onemseme sana yazık olur hamilesin neden kalkip yemek yapıyorsun naz yap yemek yapamadim de evde olmadigi zaman da çeşit çeşit yemek yap kızınla beraber ye hiç umursama ne derse desin o köy meselesi de senin inadina yapıyor bence benim kocam da hep öyle inadima girer oğlum babaannenle köyde yaşayalım der bende derim gidersen kendin git oğlum yanimda kalacak der Güler geçerim çok ta anlam yükleme birde artık boşver hediye için beklentiye de girme senin kendin paran varsa kendine sen hediye al gir çiçek seoetine en güzel ciceklerden sipariş ver
Begenmeyen bk yesin, arkadaşında senin üzülecegını bılerek nıspet yapıyor o ayrı bk yesin, garibim sende üzülüyosun
Valla benim eşim de kusur bulmaz herşeyi yer ama yemek güzel olursa çok sakin Melek gibi oluyor ama sen hamilesin bu durumda onun sana hizmet etmesi lazım bence dedikleri gibi sen birkaç gün sadece kahvaltılık hazırla sorarsa bulantılarım var dersin biraz hastalıklı görün erkeklere bazen bu gerekiyor
1,487,025 soru
24,309,654 cevap
344,664 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın