Kızlar bugün acile gidemeyecegim yarın gidecegim ama söylemek istedim ben çok kötüyüm ya bagirsaklarim bobreklerim ağrıyor dünden beridir bugün de sabah 7 den başlayan ve bitmeyen aşırı mide bulantım fazlasiyla üşümem ve ozellikle bacak kemigim ağrıyor dokunamiyorum bacağima böyle olan oldu mu merakimi yenemedim yapay zekaya sordum hemen acile gitmemi evde durmamami enfeksiyon olmuş olasılığını söyledi 😀 bu belirtiler yaygin olabilir mi
Apandisit geldi aklıma olabilir mi acaba
Ayy bilmiyorum apandisit olursa affedersin yapabiliyormuyuz çok affedersin cişi
Midem o kadar bulanıyor ki sabah annemlere gittim herhalde araba tuttu dedim ama bir türlü bulantım geçmedi şu saate kadar bulanıyor affedersin kusamiyorumda fobim ve travmam var boğazıma kadar geliyor geri gönderiyorum 😟
Evet apandis kusma yapar benim şahit olduğum sizin gibi bulantı değil kusmaktan nefes alamayacak gibiydi . Öyle kendini tutmana imkan yok
Anladım çok sağolun 🪷
İnfuenza da olabilir bacak eklem ağrısı destekliyor git istersen kötü bişey çıkmaz inşallah ilaç verirler
Teşekkürler yarına kadar duramazsam geceye giderim diye düşünüyorum çok sağol 🪷
Gittin mi neyin varmış
Gidemedim 🙂 ama hem midem bulanıyor hemde sağ bacağım dün geceden beri tek bi noktası ağrıyor yanıyor anlamadım şu an da ağrıdan yatamıyorum yarın gidecegim inşallah teşekkürler
1,487,476 soru
24,316,543 cevap
345,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın