0 oy
785 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,222 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kısaca anlatmaya çalışacam. Bugün oruçluydum bebeğim çok ağlıyordu vücudu u*yuz sürkeli ağlıyor orucumu bile açamadım yani. Neyse çok ağladı bende eşimi aradım eşim şehir dışında çalışıyor. Eşimi aradım dedim çocuk çok ağlıyor bunaldım artık falan. Baktım diyor sen Benim çocuğuma bakmıyorsun İnşallah sabaha çıkmazsın. ( Ö*lürsün) Ben de böyle donakaldım o böyle deyince. Dedi ki işte sabahtan beri açım akşam yemeği yememiştim başım ağrıyor Ben de dedim ki ben de oruçluyum Yaman çok ağladı akşam yemeği bile yiyemedim bana diyor ki sen karnın için g*tünı verirsin ( dun eve toplu bir alışveriş yaptım sehir dışındaydım evde birşey yoktu ) ondan sonra bebeğin hala ağlıyordu O esnada dedi sen çocuğa bakmıyorsun senin anneni s*kerim ö* ldürüm seni falan. Ondan sonra hakaret ede ede telefonu kapattı. Ben resmen dona kaldım. Bir an annemi arayıp her şeyi anlatmak istedim boşanmak istedim. Sana çok zor süreçler bunlar korkuyorum. Oğlum 6 aylık babası oğluma çok düşkün. Sürekli bana hakaret ediyor küfür ediyor Çok canım acıyor artık ne yapmam lazım bilmiyorum

Düzenleme: çok yorum var hepsini okudum tek tek cevap veremiyorum Allah razı olsun yazdıklarınızla güç buldum 

28 Cevaplar

+11 oy
önce (372 puan) tarafından

Kanım dondu ya, 2 kız evladım var büyük konusmak istemiyorum ama anneni skerim diyen adamın yemegıne zehır koyarım ben, boyle uyurken yastıkla boğarım, nasıl bu adamlardan çocuk yapıyorsunuz, nasıl bu hayvanları baba yapabılıyosunuz

önce (1,178 puan) tarafından

Ve muhtemelen bu adam karısını aldatıyor. Suçlu psikolojisi. Demedi deme yakında böyle bir postta açar .

Bir keresinde eşim ve ailesi ailemi böyle ezer gibi olacaktı yıktım ortalığı . Ne çocuklarım ne kocam ne siz, benim önceliğim benim ailem demiştim şimdi ağızlarını açıp laf söz bile edemiyorlar vallahi parçalarım. 

-Reklam-
+4 oy
önce (70 puan) tarafından

Bugün g.tünü verirsin diyen yarın çocuk benden değil der bebeğin küçük ama yolun da yakın iyi bi anne olmak için önce kendini düşünmen lazım 

+3 oy
önce (690 puan) tarafından

Boşanmak zor ama bu adam da çekilmez küfürlere bak kaç kurtar kendini bence ara anneni anlat yanlarına git aklı başına gelsin 

+3 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Ohaa yuhhh o ne biçim kelime ya annene nasıl küfür eder iğrenç yaa 

+3 oy
önce (1,807 puan) tarafından

babasi ogluna duskun olamaz . cocugunu sevem adam annesini el ustunde tutar . kendine pzvnkligi yakistiriyor sana bunlari diyerek

+2 oy
önce (5,399 puan) tarafından

Ben ne okudum ya..

Siz ya yana gelince birbirinize iletişim nasil.sehir siisndayken  boyleyse

+2 oy
önce (84 puan) tarafından

Hala daha neden arıyorsun her aramada sana küfür yağdırıyor Allah böyle leriyle karsilastirmasin sizin için çok zor bir durum. Size boşandınin diyemem siz daha iyi bilirsiniz ama gözünü korkutun birazda onun g.ö.tü tutuşsun geri zekalı adam

+1 oy
önce (523 puan) tarafından

Sırf çocuk Babasına düşkün diye evlilik sürdürülemez. Bğyyimce çocuğun da anne keşke benim için bu adama katlanmasaydın der 

+1 oy
önce (181 puan) tarafından

Mutsuz bir evde mutlu büyüyen bir çocuk beklememek lazım bu durumda demi canım ne demek istediğimi umarım anlamışsındır 

0 oy
önce (5,208 puan) tarafından

Anneni s.ikerim nedir ya terbiyesize bak ben seni deseydin tovbe ya. Hep mi böyleydi yoksa bu hakaret küfürler ne zaman başladı 

0 oy
önce (163,942 puan) tarafından

hep ayni laflar zor surec babasi bebege duskun valla bacim afedersin ama totonuz ayrilmayi yemiyosa napim demeyin surekli kufur eden adamdan iyi baba olurmu

0 oy
önce (1,915 puan) tarafından

O evin içinde ne yaşadığını sen bilirsin hayatı bi kere yaşıyoruz ömrün bu adamla geçermi onu sen daha iyi bilirsin ne desek boş. Ben çocuğun **** olmasınada takıldım benim yeğenimde 2 aydan 1 yaşına kadar **** çekti bizede bulaştırdı ailecek perişan olduk. Tedavi olarak ne yapıyorsunuz? İnanılmaz zor bi süreç kıyamam 

0 oy
önce (361 puan) tarafından

nE . 😟 ne biçim laflar bunlar ya boşan demiyorum ama bir konuş çeki düzen versin kendine ne demek g@tünü verirsin ya namusuna laf ediyor bildiğin

0 oy
önce (974 puan) tarafından

İğrenç bir insan. Bu nasıl bir ilişki nasıl bir seviyesizlik. 

0 oy
önce (284 puan) tarafından

Lütfen ama lütfen oğlum babasina çok düşkün deme kocan da oğluna duskunse her hafta sonu gelir görür nafakasini da verir lütfen medeni ce konusalim yollarimizi ayiralim senin evine yakın ev tutarsın biz Yamanla orada yaşarız sende hafta sonlari gelir ogluni gorurusun diye fikirde bulun ve boşanmaya karar ver hadi herşeyi gectim sen miden için orani verirsin demiş bu cumlesini de asla unutma kavga etmeden yollarinizi ayırın 

0 oy
önce (164 puan) tarafından

O kadar üzüldüm ki yani ben evliliğimde şiddet gördüm hep hemde şiddetin her türlüsünü ama bi kere bile anneme bacıma benim namusuma dil uzatmasına müsade etmedim katlandığım süreç boyunca da kızım daha doğmamıştı baktım olacak gibi değil asıl kızımın iyiliği için boşanmaya karar verdim ve neleri göze aldığımı tahmin bile edemezsin 

0 oy
önce (8,447 puan) tarafından

Çocuğuna düşkün olan insan ananesini s.kmek istemez . Küfrüne alet etmez . Böyle bir adamdan bırak baba olmayi insan olamaz . Midem bulandı 

0 oy
önce (15,752 puan) tarafından

Diyecek bir sey bulamadim dilini bir tarafina sokmalik adam ama sen surec zor diyorsun hadi kendine ettirdin hakaret annene sövmüş adama nasil koca diyebilirsin ben diyemem. 

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Ben hatırladım seni sen hamileyken doğuma az zaman kala da gelmiyordu eve esin. Bosanmalisin. 

0 oy
önce (25,499 puan) tarafından

Anneme bana bunu diyen bir adamın ( adam lafın gelişi ) koynuna tekrar giremeyeceğim için boşanmak daha makul geliyor bana. Oğlunu sevse anasına insan gibi davranır 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,277 göst.
+1 oy
13 cevap 1,188 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,487,145 soru

24,311,687 cevap

344,786 kullanıcı

...