Kizlar nassiniz. Aranizda terzi varmı. Ben bi elbise aldım üstüme giymeden aldim hic begenmiyorum onu baska birseye donusturmek istiyorum.
evet 😂 baya hol elbise
Ay yakin olsaydik keske bedava verirdim sana gercekten 🥲🌹
teşekkür ederim 🤗
Göğüs kısmınıı kes çıkart belini katlayıp makineden geç içine kalın lastik geçir . Ön tarafına büyük kurdele 🎀 felan yap normal etek olarak giy
Buda cok iyi fikirrr teşekkürler
Kusura bakmayın ama bu bir elbise değil bence bir karış kumaş parçası, bir karış kumaş parçası neye dönüştürülebilir ki? Karışmak asla haddime değil ama hemcinslerimin bu kadar basit şeyler giymesine üzülüyorum
Canim benim ben bunu evde giymek için aldım. Dışarı asla boyle giyinen biri degilim. Kapali giyiniyorum .
E evde giymenin ne sakincasi var esim ve beniz sadece .
dikilmis sey kolay kolay dinusturulmez . komple sökop ic dikisnpaylari buyuk birakilmissa bi nebze. ama atiyorum kol modelini degismek icin bile omuz bel yan kol alti heryer sökulmesi gerekir elbisenin. yeni bastan almak daha ucuza gelir begenmedigini atip yada birine verip yeniden almak. terzi yani yeni dikme parasi alir muhtemelen
Kiz kolu falan yok bunun du foto atiyom asagiya
Ben olsam şimdiye kadar başka birindeydi 😀 hiç uğraşmazdim zaten elbise kısa kumaşı az maliyeti kendisinden fazla cikar
Verebilecek kimsemde yok ya
Bundan etek çıkar en basiti
Teşekkürler
Kızına cok guzel elbıse olurr şuan bende kıza hayalı bırseyler dıkıyorum alt bıttı ustunu yapıcam bırazdan bıtsın atıcamm
Merak ettimmm
Al sana modelll
Ay cok guzel modeller feyzoo
1,486,814 soru
24,306,913 cevap
344,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın