0 oy
78 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,719 puan) tarafından

Kızlar merhaba doguma 1 ay kaldı ve Bn İlk dogum da ped kullnmştm depend daha ıyi mi yoksa hasta bezı mi ikisini diyen de var Bn bıyere gecmesınden cok korkuyorum acıkcası;( 

imageBu resim de kı sizce nsl kızlar 

12 Cevaplar

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

depend mukemmel rahat benim kanamam 7 gun oldu o da gunluk ped bile yeterdi. bi paket depend kullandim bi paket daha aldim ic camasiri niyetine giydim . dikislere cok iyi cokta rahat.  doktorum maddinoalrak zorlamassa seni rahat tabi ben 45 gun giydim dedi komple kanamasi bitene kadar onu kullanmis yani. 

önce (2,719 puan) tarafından

Cnm pekı sadce depend gıyılıyor demi Baska ekstra gerek yok bide bı gorsel de kı olurmu

önce (5,474 puan) tarafından

Ben 1 yıl kullandım. Doğumdan 2 ay sonra adet oldum ve o kadar yoğun oluyordum ki depend çok rahat oluyordu gerçekten. Külot gibi giyiyorsun çıkartırken de yanlardan yırtıp çıkartıyorsun.  Sezeryan oldum bu arada ben. 

Tesekkır edrm cnm bnde ozmn bundan alayım 

-Reklam-
0 oy
önce (675 puan) tarafından

Depend al daha rahat 

Cnm bu gorsel de kı msl pekı ekstra bisey giymeye gerek var mi

önce (675 puan) tarafından

Bu canım bedenine göre al xl almıştım ben kilot gibi giyiyorsun bu kadar

0 oy
önce (7,674 puan) tarafından

ben hasta bezi almıştım, tabi sezaryen olacağımı bilmiyordum. 

bu hasta bezini giyemezmişim ben, sezaryendan sonra iyi ki hasta bezi aldım dedim. çünkü gerçekten 2-3 gün aşırı zor hareket ettim, dependi eğilip giyemezdim. ama hasta bezini kendi kendime çok rahat bağlamıştım 

Norml dogum gozukuyır cnm su anda ama depend olurmu acaba gorsel de kı

önce (7,674 puan) tarafından

bana da bunu önermişlerdi ama niyeyse hasta bezi bana daha cazip geldi. bir de ben çok şiştim, kilo değil ödemim çoktu, dependi alsam bile giyemezdim ben. 

hatta hasta bezini de m almıştım, doğum sonrası daha da şiştim L beden aldırdım eşime.

normal doğum olursa eğil kalk daha kolay olur senin için 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (5,338 puan) tarafından

Kesinlikle depend kullandım 

Tesekkır edrm bnde bundan alayım

0 oy
önce (153 puan) tarafından

Canım depent daha iyi gibi.

0 oy
önce (3,422 puan) tarafından

Valla şimdiki aklım olsaydı külot olandan alırdım öbür türlü cırtlı aldım 2 tane sonra da eczaneden aldılar doğumdan sonra ama takması çok zor oldu. Külot olsun da markası çok önemli değil bence. Bu arada ben normal doğum yaptım. Sezeryan olacaksan külot dikislerini acıtabilir bilemiyorum. 

0 oy
önce (5,263 puan) tarafından

Depend almistim sezeryan olunca doktor yirttirip oyle kullandirmisti dikise gelmesin diye. Ikinci sezeryan icin cocuk bezi seklinde olan bantlilardan aldim

0 oy
önce (1,816 puan) tarafından

İkisinin yeri de ayrı. Depend dogumdan sonra iyi oluyor. Doğum sırasında beş daha iyi oluyor. Çünkü açıp açıp bakıyorlar. Altına da ondan seriyorlar 

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Kesinlikle depend👌🏻 Normal doğum istyodum depend aldım sezaryen dikisleriyle bu olmaz diye düşündüm ama acil sezaryene alındım bunu kullandım aşırı rahat ve dikişlere zarar vermiyo. Doktorumda depend tavsiye ediyoruz ama sadece ilk 2-3 gün sonra çıkartılması  daha iyi dikişlerin hava alabilmesi için demişti. 

0 oy
önce (477 puan) tarafından

Ben bundan kullandım aşırı iyiydi 

0 oy
önce (1,825 puan) tarafından

Deepend en rahatı 

0 oy
önce (3,858 puan) tarafından

Depend aldım bende sezeryan oldum aşırı işime yaradı yogun kanamada hiç sızıntı yapmadı dikişlerimi çok guzel korudu kıyafete degdıkce acıyordu ama dependı gıyınce hiç acımadı 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
16 cevap 280 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,486,627 soru

24,303,496 cevap

344,202 kullanıcı