kizlar 147 yi arayip okul
ismi il ilce ismi ve ogrenci ogretmen ismi paylasarak ogretmene tesekkur mesji olusturuyor meb. ogretmene mail ve mebde duzenlenmis belge gidiyormus ogretmenin dosyasinda olumlu etkiliyirmus. cok hosuma gtti demin ikinci aramada dusurdum hatti. cok yogunluk varmis . o yuzden telefonla vatandas temsilcisine ulasmak icin biraz bekletio telefon. sizedebilgi vermk istedim. banada bu metni okudular hazir kalip
metin heralde . ogrenci bilgilerini okul
ogretmen bilgilerini doldurup ogretmene yolluyorlar .
Bak bunu yapin iste sacma sapan hediye almak yerine🩷
seninde ogretmenler gunun kutlu olsun nagisim erken kutlama olsun 🥰
Tesekkur ederim canocum🩷😘
Ben çocuğumun ogretmeni için yaptım dün öğretmene ulaşmış çok sevindimid çok duygulanmış.tesekur etti .
he cabucak ulasiyormi :) iyi bari bende acaba 24 kasima kadar iletilirmi yogunluk falan varsa gibi dusunmustum
Numara yanlış diyor aramıyor. 147 olduğuna emin misin canım.
Yoğunluktan dolayı açmıyordur akşam yada sabahın erken saatlerinde arasanız çabuk açıyor
aa ben direk 147 olarak tusladim aradim
simdi denedim 147 yi tuslayip aradim yani direk milli egitim bakanligi iletisim merkezine hosgeldiniz diye telesekreter cikio sonra vatandas temsilcisine baglii. saab 4 dakika bekleyerek baglandim . ama numara dogru kiz simdi denedim tekrar
Yok valla olmuyor benden. Akşam eşimden deneyelim bari. Öğretmeni seviyoruz. Toplu alinan hediye dışında buda güzel olur.
Sayın CANAN BÜYÜKYIL, 2025-11-22 08:05 tarihinde İletişim Merkezimizle yaptığınız görüşmede 37364 numaralı başvurunuz oluşturulmuştur. Bilgilerinize sunarız. B016 cok enteran ya msj gelio basvuru sonrasi telefona da
Bugün arayabilir miyiz ki hafta sonu ya
24 saatmis ben sabah 7 bucukda aradim. erkenden kolay ulasmak icin
Teşekkür ederim canım aradık bekledik baya baglanamadik budaha denicez bakalim
Bende bende yapmak istiyorum nasıl yapacam hak edene yapılmalı
147 yi aradim direk baglanio zaten vatandas temsilcisine
Aradım yanlış diyo
kiz aha simdi caldirdim 147 yi milli egitim bakanligi iletisim merkezine hosgeldiniz deyip telwaekreter cikio iste. sonra vatandas temsilcisine aktario. o surecte biraz bekliosun bes dk kadar ama numara dogru
Vallahi kaç defa aradım yanlış numara diyo :(
Bende oluşturmak istiyorum da ne dıyecem bilemiyorum nasıl bi teşekkür metni oluşturmalıyım nasıl giriş yapmalıyım bilmiyorum
metin zaten kalip halinde . normal musteri temsilcisiyle konusur gibo konusuyirsun canli kisi yani telefndaki. ogretmene tesekkur mesaji olusturmakmistiyorum diyirsun zaten soruo hanginil ilce falan okul ismi ogretmen ogrenci ismi. canli kisi yani karsindaki normal konusuyorsin. hazir sablon metin sadece sizin bilgileri dolduruyor ordaki.
ama Google’da araştırma yaptigimda mesela değişik şeyler için de öğretmene teşekkür mesajı oluşturulabiliyormuş mesela kadının biri çocuğunun ameliyat olması gerekiyormuş çocuk istemiyormuş ikna edilemiyormuş öğretmen çocukla konuşmuş ikna etmiş çocuk iyileşmiş falan işte veli ameliyat olmak istemeyen çocuğuma güzellikle konuşup ikna ettiği için şu şu öğretmenimize teşekkür ediyorum diye teşekkür kaydi olusturmus.
Yani hangi konuda istiyorsan o konuyla ilgili teşekkür metni oluşturabiliyorsun ama öğretmenler günü için genel kalıp bu şekilde demek ki ekstra bir şey sormadılar çünkü
Tamam canım canım teşekkür ediyorum
İyi fikir. Bende arayacağım.
BBen yapmayı unuttum yarın sabah yapsam olur mu acaba süresi var mı?
surekliymis bu tee 2017 de de varmis o yillarda yani.
Bende yaptım 4 gün önce ulaştı mı bilmiyorum öğretmen de birşey demedi
nizim ogretmen bugun paylasmis bir veli daha yapmis bizim siniftan . bugun basvuru yapmis oyle yaziyor belgede. ama bende bu sabah yaptim basvuru.benimki iletildimi bilmiyorum:) ogretmenden de henuz geri donus almadim
Bizimki de iletilir inşallah 🙂 pazartesi göreceğiz
1,490,135 soru
24,353,793 cevap
346,627 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın