0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Hayırlı geceleri hanımlar... Ailevi sorunlarım var bu konuda ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz. Eşim işten çıkacak yapamadığı için günün dolmasını bekliyor. Eşimin ailesi sürekli sorun çıkarıyor eşim işi bırakacağı için kayın babam kaynanam eşim olmadığı zmn biz onlarla görüştügumuzde bana eşime çok hakaret ediyorlar. Kayın babam bana dedi oğluma söyle işi bırakırsan ben de babamın evine giderim tehtit et ki oğlum işine gitsin bende elaleme  rezil olmayayım. Kaynanamda sürekli ağıt yakıyor sanki ne olmuş gibi. Evimde ne huzur kaldı ne birşey yaşlandım resmen. Kayın babamın mal varlığı çok ama minnet etmedik bu zamana kadar çok şükür. Eşimin akrabaları ailesi sürekli bana laf söylüyorlar eşimin teyzesi bana diyor yegenim işi bırakırsa senin yakamdan tutarımm. Ben bıktım artık. Eşim cevaplarıni veiyorlar ama adamlar bana sarmış resmen bana diyorlar sen diyorsun işten çik. Kayın babam ikide bir babamı arayıp beni şikayet ediyor kızına söyle oğlumu işe yollasın babamda kanser hastası bu arada bende muhatap olmuyorum görüşüyorum telefonumu kapattım bugün yine babamı aramış adam benimle bozmuş kendi oğlunu aramıyor diyor gelinim oğlumu yüz üstü bıraksın oğlum acı çeksin sürünsün bir sürü birşey. Ne yapayım kızlar nasıl bu işin içinden cikacam eşime işe git diyorum bu sefer onunla tartışıyoruz . Bugün çok ağladım dedim daha yeter bu şehri terk etmek istiyorum.

11 Cevaplar

+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Hatalı olan sizsiniz sanane be deyip biraz çemkirip üzerlerine yürürseniz babanızı aradıklarında babanızda ağzının payını verirse size ilişemezler siz sessiz pasif kaldığınız için sizin üstünüze geliyorlar diş gösterip sesinizi çıkarın bakın ne oluyor

-Reklam-
0 oy
(1,880 puan) tarafından

esinin isi ne ki . sanki cumhirbaskani da koltugu devrediyormus muamelesi yapmasinlar . istemedigi yerde calisamaz insan. isi birakiyor diye olene kadar malak gibi yatacak degilya bi is bulup sonucta gene calisacak heralde

0 oy
(4,847 puan) tarafından

Sizene diyeceksin olayı kapaticaksin yani. Sen onları terslemedigin sürece daha çok şey söylerler 

0 oy
(395 puan) tarafından

Hayatın normal akışı bu işten çıkarız başka işe gireriz sanki kocan be bi daha çalışmıcam mı diyor . Kayınbaban da herhalde masraflar ona kalıcak diye korkuyor . Asıl önemli olan eşin ne diyor başka işe girmicek mi 

(25 puan) tarafından

Söylediğin şey tamda bu canım kayın babam aşırı cimri biz evlendik bir gram birşey yardım etmedi çok şükür birikimimiz var eşim diyor bu işi birayim bir iki ay iş bulana kadar hallederiz. Kayın babamın tek amacı bunlar aç kalır üzerimize gelir birde elalem demesin oğlu işten çıkmış 

0 oy
(8,378 puan) tarafından

Bu yaptıklarını eşine söylemiyor musun

0 oy
(5,550 puan) tarafından

Eşin niye işten çıkıyor ki ve sürekli iş değişikliği mi yapıyor?

0 oy
(13 puan) tarafından

Yuh ya edepsizlik hat safhada ne münasebet babanı arması sen bunlara en başından çok yp verdin herhalde tepene binmişler iyice 

0 oy
(3,467 puan) tarafından

Eğer siz cevaplarını vermezseniz daha çok üzerinize gelirler. Benim karnım burnumdaydı eşimin işi yoktu. Kaynanam oğluna demediğini bana derdi bende siz sanıyorsunuz ki eşim evde oturmaktan memnun başvurmadığı yer kalmadı ama iş yok diyip eşimi savunuyordum. Beni o halimle o kadar üzdüler ki o kadar ağladım ki.simdi çok şükür işi de var arabası da var eşimin. Korkuyorlar işsiz kalırda bizim malımızı mülkümüzü yer bitirir diye. Kayınbabam emekli kim bilir ne kadar maaşı var kenara bir dünya para koyar yemez. Eşim o kadar işsiz durdu 2 kira alıyor bir ay da demedi ki oğlum al bu da sizin olsun karın hamile çocuk var ne yiyip ne içiyorsunuz. Benim yanımda yalandan paranız yoksa kalsın haa derdi lan verecek olan adam arar oğlunu oğlum getirme bu ay kirayı der dimi ağız ucuyla kalsın derdi. Hala duâ'mdır Rabbim bizi onların bir kuruşuna muhtaç etmesin. 

(5,550 puan) tarafından

Sizden kira mı alıyor?

(3,467 puan) tarafından

Yok bizden değil alt katimizda 2 tane kiracı var onlardan

(25 puan) tarafından

Tamda senin yaşadıklarıni ben yaşıyorum canım . Çok şükür bu zamana kadar onlara muhtaç olmadık olmayız da benim kayın babamda aynı seninki gibi evleri kirada  yazliklari arabalari çarşıda evleri var ama asla minnet etmedik inşallah rabbimde nasip etmesin. Biraz birikimim var eşim dedi iş bulana kadar idare ederiz. İş bulur sonra düzene koyarız.rabbim sizi genişe çıkarmış inşallah bizde öyle oluruz. Ama gerçekten insanlık kalmamış 

0 oy
(25,608 puan) tarafından

Hepsini her yerden engellerdim sanirim ben. Özellikle babamın telefonundan hasta adamı neden bu kadar yorum üzsünler ki 

0 oy
(150 puan) tarafından

Eşiniz çalışmayı sevmeyen bir insan mı sürekli evdemi yatıyor böyleyse tamam söylemekte haklılar ama yine sana değil kendi oğullarına söyleyecekler.sende hiç cvp vermiyormusun sana yükleniyorlar herkesin doğurduğunu senmi buyuteceksin.eger çalışmayı sevmeyen biriyse sen oturduğun idare ettiğin için seni el üstünde tutmaları lazım yok eğer işinde gücünde adamsada demekki bu iş olmamış yanında ve saygı duyman lazım gaza gelipde tartismaman lazim

(25 puan) tarafından

Canım eşim işi bırakıp sonra hemen iş arayışın da bulunacak. Bu zamana kadar eşim hastalık dışında hiç evde yatmadı Allah var. Kaynanam gilin korkusu ya üzerimize kalırlarsa ve aşırı cimriler. Ben eşimi her konuda kabul ederim sonuçta hayat arkadaşı evim yuvam çocuğum. Kayın babam diyor evi bırak terk et oğluma korku ver işi bırakmasın oğluma de işsiz bı koca istemiuorum. Ama eşim iş bulacak ki biraz Birikimle idare edecez kiramizi veririz sonra iş bulur. Bunlarin davaları çok başka .

(150 puan) tarafından

Tamam o zmn herkesi neden laf sahibi yapirsun kestir at kendinide sıkıntıya sokma herkesin lafiyla

0 oy
(5,457 puan) tarafından

Pardon şeyi anlayamadam bu adam ne iş yapıyor ve neden birakacak..

Hadi bıraktı diyelim sizin rahatliginizada ne demeli...

Ailesinden once afedersin keyfi keder işe gitmemek istiyorsa zaten ben ortalığı 56 ya çeviririm..

Ne yiyip içeceksin babasının durumu iyi diye sizinki besliyecek..

Tabiki bir eş olarak calismasina tesvike tek zorundasın ki bu devirde çalışmayanlar zaten aç yani..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 438 göst.
28 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,099 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 549 göst.
0 oy
4 cevap 457 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,907 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,911 soru

24,322,650 cevap

345,371 kullanıcı

...