0 oy
1,069 göst.
Diğer kategorisinde (39,791 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar. Napiyorsunuz. Çocuklar uyudu mu?

Benimkiler çoktan uyudu. Kendime çay koydum çay çekirdek keyfi yapıyorum tek başıma.

Biraz sohbet edelim dedim.

imagesizin de var mı size lüks gelen hiç sahip olmadığınız şeyler 

27 Cevaplar

+1 oy
(9,762 puan) tarafından

Paten lükstü benim için

-Reklam-
+1 oy
(320 puan) tarafından

Dağılmamış aileler çok lüx dü benim için.

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Mahallede herkesin bisikleti vardı bizim yoktu 15 yaşına gelince babam mavi bı bisiklet aldı ama biraz bindim hevesim kaçtı çünkü büyümüştüm içimde kaldı yinede ikinci sizin dediğiniz tekerli çanta iki kız kardeşte vardı sanki benim de olsa yüküm hafifler havalı da olurum sanırdım şuan anlıyorum ki olmasa da olurmuş çocukluk işte..

0 oy
(31,900 puan) tarafından

O kadar çok şeyi lüks olarak gördüm ki saymak bile zor geliyor ama aklıma beden derslerinde kullanılan eşofman takımı geliyor. Cep teli lisede iken tek tük vardı ve aşırı lükstü hiç okul çantası bile olmayan bir öğrenci olarak okudum maalesef :( takmak hoşuma gittiği için arkadaşımın çantasını taşıdığımı hatırlıyorum 

0 oy
(27,852 puan) tarafından

Cips lüks gelirdi bana sebebini hic bilmiyorum sjsjs. 

0 oy
(4,680 puan) tarafından

Annem ve babam sadece adları vardı kendileri yoktu maddi olarak hiçbirşeyde gözüm kalmamıştı bayagı varlıklıydık ama manevi açlığımız hep vardı 

0 oy
tarafından

Canım bizim zamanımızda 82 yılından bahsediyorum ne cep telefonu vardı ne masa üstü ne leptop nede tablet nede Bluetooth lu kulaklık 

Bize bunların hepsi lüks gelirdi 

Annemiz babamız bize bisiklet bile almadılar 

Akrabalarımın verdiği bisiklete binerdik 

Hey gidi günler simdiki nesil cok rahat fakat hiç birisi mutlu ve huzurlu değil 

Çocukları parka çıkardığımız da oyun oynamayı dahi bilmiyorlar 

Oysaki bizim zamanımızda öyle miydi 

Yakar top istop seksek saklambaç körebe vs hepsini oynardık bi de barbi bebeklerimize eski coraplarla elbise yapardık giydirirdik hatırlıyorum o zamanlarımı.

Beni cok eskiye götürdü🥹🥹

Bizler büyüdük artık ve kirlendi dünya be.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 713 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,300 göst.
21 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zühre 246 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 849 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde CinarlaCaglaninanasi (4,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 483 göst.

Kategoriler

1,514,550 soru

24,698,252 cevap

368,767 kullanıcı

...