Selam . Kocam halime dayanamayip oğlanı babaanneye götürdü. Bende kızımla uyku savaşı veriyorum TV de de izleyecek bişey kalmamış Şaban dan devam . Hadi biraz sohbet edelim bu platformda gördüğünüz kahkaha attığınız en saçma post neydi
En saçma blog hiç şüphesiz demet ablamızın temizlik blogları bide kendi fitneliklerine bakmayıp elti görümcesini suçlamaya çalışıp kendi daha beter suçlu olanlar en kahkaha attıgım ise mantar diyen gelmesin bloguydu 😂
Bu platformda en sevdiğim kullanıcılardan biri de sensin @Soslu tavuk tanımıyorum ama yorumlarını çok beğeniyorum
Yenildim şuan 😂😂😂
Birbalannesi çok teşekkür ederim bende sizin yorumlarınızı beğeniyorum
Çok teşekkürler konudan bağımsız ben hepinizi beğeniyorum
Ay bende tam mantar demeyin yazacaktım aklıma o geldi direk 😂😂
Blogdan çok yorumlara kahkaha atmıştım ülkece mizah seviyemiz epey gelişmiş 😂😂
2 sene olmuştur belki biri vardı burda çocuğu pişik olmuştu ama oxufun artık derisi sokulmuştu yardim istiyordu valla sacma plmasada gözümün önünde o resim hala
Bu bez bulamayipta poşet saran kadın muhabbeti mi
Yok o değil belki 3 senede olmuş olabilir eskiler hatırlar bebek 40 günlük yoktu ay neyse aklıma gdi yine
Benim de aklıma geldi geçen gün aynı kişi herhalde yanık gibi olmuştu.
Bende hiç yok o kişi suan
Kız Bebek istiyorum ne yapmam lazım püf noktası varmı die vardı o 🤣 daha çok varda aklıma gelmedi
Onlar başlı başına saçmalık. Bunun bı üst level i de bana oğlun var zaten ikinci kız olsun adetin biter bitmez ilişkiye gir kız olur diyen Gargamel teyze
O kim kız burdan birim i
Yok yok bizim mahalleden
Enişinizle ne kadar sıklıkta birlikte oluyorsunuz ve korunma sorusu
En saçma sorulardan birisi.
Utanmadan sıkılmadan detay verenler var bir de kişi burda mı bilmiyorum biri de eşinin istediği şeyleri detaylı anlatıp anormal değil mi diye sormuştu
Korunma belki bı tık neyse de diğerleri fazla ileri seviye
Saçma olmayan kaç post gördünüz diye sorsan daha kolay cevap bulur
Çok mantıklı geldi suan
gebelik kısmında görmüştüm, bebeğim renkli gözlü olsun diye ne yapmam lazım diyen biri vardı😂
bi de şimdi hamileyim, bebeğin babası 2-3sene önce birlikte olduğum adam olabilir mi sorusu 😂😂
Üç sene içinde tutmuşsa spermi demek ki 😂😂
Ay ikinciye kahkaha attım Allah'ım sen affet bunlar bide anne olacak
ay bi de kafamı ütülemişti, s. lak gibi cevap vermiştim bende 😂😂 kesin yoktur di mi falan diyordu, doktor bile ikna edememiş ben mi edeceğim sanki, sana ne be kızım 😂😂
Her yere de burnumuzu sokmasak olmaz zaten gözümüze uyku girmez
Ay birkaç sene olmuştur bir kadın şeyini çekip atmıştı dikişlerim patlamış mı diye 😃
Kusma garantili post
Biri vardı kaynım odama giriyor kamera falan takicam diyordu
Haklı bı sebep bence
nazarcan nazlinin postlari hacim en sacma dandirigide nazarcan nazlinin banyosunun binanin merduvenlerine cikiyo olmasiydi @ikbal hatirlar
O kim kız bdksjdksb bu binayı yapan müteahhit kör oldu
he kayni alt katta sigara içiyordu daire kapisindan çıkıyordu yan kapi banyoydu😃😃😃
Gün sonu değerlendirmesi kocayla şu sohbet tüm yorgunluğumu alıyor anlığım böyle
En saçma post kendini öldü diye yazan kadındı nasıl bir salaklik ürünüydü hala aklım almıyor daha çok varsa number one bu bende
Ohh en sevdiğim saatler
Kız sen sacmalamaaaa ben nasi denk gelmiyorum bunlara ya
Gerçekten görmedin mi bayadir varsın halbuki
Kadın önce kendini covid oldum yazdı sonra entube edildim vs diye en sonda işte bir post attı bu nickin sahibi arkadaşım vefat etti ben burayı kullandigini falan biliyorum sizden dua istiyorum 2 yaşında çocuğu arkasında kaldı vs diye dualar ettim ben Yasin bile okudum çokta okuyan oldu meğer yalanmış
Ay yok ya koronanin ortasında doğurup bebek büyütmeye çalışıyodum kacirmisim demek
kizim koranadan öldü diyen s alak var birde ne uzulmustum o cocuga
1,510,270 soru
24,640,944 cevap
365,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın