Kaç kişiyi takip ettiniz kız karşılıklı olanları da mı ettiniz yoksa tanıdıklar mı sadece 😁🤭
Valla beni takibe alanı takibe aldım alıyorum öyle diyim onun dışında sevemedim zaten bu değişimi
Ay evet bu ihtimal de var sonrası hesap silmeye kadar gider ahahsgah😂😂
Valla gider hiç affetmez çünkü bende onda öyle şeyler affetmem kısasa kısas
Ben de sevemedim. Story bakmıyorum hiç. Instagram aktif kullanırdım sevsem 🙄
Aynen bende eşimin instegramini kullanıyorum hiçte hoşuma da gitmiyor çok nadir girer bakarım buna ona benzeyince giresim gelmiyor açıkçası storileri de açıyorum hobi bende 😂 videolar açılmıyor ama hemen geçiyorum sırf kapalı kalmasın diye WhatsApp ta da öyleyim maalesef bu huyum kurusun
Ayyy 😂 Ben sessize alıyorum çook büyük bir kısmını. Laf sokanları, akşama kadar bebesini paylaşanları, yeme içme fotoğraflarını falan direkt sessize 😂
Takip edenleri ettim Bir de göz aşısını aldım olduğu tanıdığım insanları. 😄
Aynen bende öyle yaptım genelde hep gördüğüm kişileri 😄
Bende öle sevdiğim bide sürekli yorumlarda konuştuğum yorumlarını sevdiğim kişileri genelde
Ben genel olarak herkesi seviyorum o yüzden takip edene geri takip ediyorum 😄
takip edenleri ettim, gözden kaçan olmamıştır inşallah ama bu takip nr işe yarıyor onu anlamadım daha çözemedim
Bende anlamadım hesap gizleme de gelsin tam olsun 😂 ama bence gelmesi gereken şey story beğenme butonu olmalı
Ben etmiştim seni 🙂🙂
Sanırım bu takip işi sadece paylaşılan durumları takipçileri özel yaparsan onalr dışındakiler görmez tek yararı o
daha story atmadım ben 😂
Sevdiğim yakın gördüğüm insanları takip ettim ama gördükçe listem kabarıyor hamileliktendir sanırım nickleri unutmuşum
Olabilir bende yorumlarda gördüklerimi takip ettim genelde ya da biri beni takip etmişse geri dönüyorum
Biri takip edince bildirim geliyor mu? Nasıl görüyor sunuz
Yok bildirim gelmiyor ya kontrol edince görünüyor sadece
Göz asinasi olanları takip ettim
Bende öyle ya da takip etmiş olana geri dönüyorum
Senide takip etti.
Aa bende ediyim hemen bak bunun bildirim özelliği de gelmeli bence haberimiz olmuyo🤭
Hem sevdiğim insanları hemde takip edenleri ettim sevmediklerimi engelledim zaten 😅yani her önüme geleni engellemedim tabiki postlarda linç edenleri engelledim dahada olursa engellerim 😅 dahada takibe alacağım kişiler var tabiki
Ben engellemedim kimseyi yaa dursunlar 🤭😂
Bende her gıcık olduğumu değilde kalbimi kıranı engelledim negatif enerji istemiyorum yoksa tabiki karşı görüşe saygım var ☺️😅
Evet haklısın 🫶🏻
❤️❤️
Konuştuğum ve uzun zamandır sempatik bulduğum insanları takibe aldım 😌
En güzeli 🌸
Ben bu story anlamadım denemek için attım üye olmayanlar da görebiliyor galiba misafir kullanıcı diyor çok saçma değil mi en azından üye olanlar görebilmeli bence
Seni takip eden kişilere özel yapabiliyosun story i o açıdan iyi olmuş da bilemedim
Onu anladım ama üye olmayanların da görmesi kötü olmuş
Evet malesef
Ben sadece niklerini tanıdığım arkadaşlarımı takip ediyorum.
Evet yorumlarda gözüme çarpan arkadaşları bende takip ettim
Ben tanıdıklarımı ve yorumlarını beğendiğim kişileri takip ettim ama bana pek geri dönen olmadı artık eskisi gibi aktif olmayışımdan galiba😅
Yok ben diğer Rahime😅 hep karıştırılıyor ikimiz de eski kullanıcı olduğumuzdan🤣 o yüzden iyi ki sormuşum:)
Du bakimm senin nick neydi
İlk kullanıcı ismim buydu uzun süre bunu kullandım sonra bir aralar rahmeliydi galiba. Pek aktif değilim artık bir kaç kez isim değiştirmiştir hatırlayamadım hepsini şimdi.
Yok bu değildi yavrum.
Bıldıgım kısılerı gorunce ıstek atıyom
Bende öyle yaptım gördükçe attım
Kimseyi takip etmiyorum kimsede beni takip etmesin zaten çok gereksiz
Peki cano 🫶🏻🌸
Koca bir sıfır kendimi burda göstermeyi düşünmüyorum uygulama istagrama benzedi ben sevmedim hiç kimseyi tanımadan derdine ortak olmak ya da keyfine muhabbetine sevincine yarenlik etmek daha güzeldi
Ben de hiç sevmedim eski tadı kalmadı artık
ben kimseyi etmiyorum dur edenleri edeyim tam Instagram olmus buras hic sevmedim
Evet biraz oraya benzedi
Sevdiğim insanları aldım takibe iki kisiyide engelledim oh mis 😂
İyi yapmışsın🤭😂
ben bakıyorum beni takip edenleri ediyorum bende 😂😂
Aynı bende öyle 😂
Edeni ettim ama burdaki takip çok önemsiz geldi bana
Sadece attığın hikayeyi takipçilere özel yapabiliyosun ondan dolayı iyi gibi
Açıkcası hikaye atma işini de sevmedim ne gerek var zaten anlık paylaşım vs oluyordu instagram ve facebook a benziyor gitgide uygulama amacından şaşıyor gibi
Evet biraz öyle oldu
Gerek yok bence 😇😇 zaten takip etmesekte hikayeleri gözüküyor.
Evet 🌸
Ben sadece soslu tavuk bayanı takibe aldım bu kadar
Güzel yorumları var gerçekten
Göz aşınasi olduğum kişileri takip ediyorum bir de takip edenleri ama saçma olmuş yani giderek instagrama mi benzetmeye çalışılıyor amacı dışında bir durum olmuş
Evet garip oldu biraz
1,486,996 soru
24,309,177 cevap
344,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın