Baslık komik oldu ama gunaydınnnn nasılsın gıdıypr diyetler
2450 gram ile baslamak enerjı verdı
Nasılsınızzzz 😁🫠
Benimde bu gün tartı günü sen kaç günde verdin kuzum
Maşallah kuzum sana ben de ilk başladığımda 4 günde 2 kilo gitmişti şuan haftada 1 gidiyor kırk gün oldu başlayalı
Bende bende yapay zekayla knusarak
Ah bende öyle ama bana bin kaloriden aşağıya düşmemem konusunda uyuraılar veriyor metabolizma yavaşlar diyor
banada verio uyari😂 biz anlastik onla haftada iki gun sasirtma amacli 1200 civarina cikarsam eger metabolizma yavaslamaz dedi. metablizmamizi sasirtiyoruz arada bi. saglikli yag ve protein ve karbonhidratla.😂
Guno sekerim. Benim 3. Gün daha bir de reglim o yüzden tartilmadim ama iyi gidiyor. Güzel vermişsin maşallah kaç günde gitti bu kilo
19unda başladım 3gun odlu aynı gun basladık
Çok iyi vermişsin ödem attın heralde tebrikss. Ben regl oldum tartilmiyorum o yüzden
Bugun Benimde reflın son gunu
Kız odemde bır kılo sonucta😁😁
Ashdbbddn tabi efenim
dun baya pasta masta yedik 190 gram yedim yani orta boy pastayi 4 e bolduk dort kisi gomduk😂😂😂 benim oglan dogumgunum diye tutturdu gene . babamda kiyamadi pasta alip digum gunu ilan ettiler😂 neyse 300 gram eksilmisim dune ramen . ama herbalife shake kahvaltida ara ogun 4 badem yedim ardindan gün pi.c oldu iste pastayla pasta yedim daha bise yemedim . aksam 3 zeytin 5 badem daha yedim 30 dakikada eliptik yaptim sadece . allhtan almamism kilo . bugun komple dunu temizlemem lazim demek dun baya verecekmis vucut pasta olmasa.
Kız seninde masallah İrade sıfır 😆🤣
ama simdi koskoca pasta gozumun onunde yenio 😂😂yerken hyvan gibi yerim😂 diyet yaparkenda hyvan gibi skarim😂
Uffffd cok yoruldum diyetten
valla kisir donguden bende . hani bi kere verip daha almasak ne guzel olur . bunun tek caresi mide ameliyati olmak. yani tupmide olanlar tamam vok guzel verio evet sonradan vok yerse kilo da alabilio. ama normal hali gibi asla yiyemiyorlar. misal bir hamburgeri asla komple bitiremiyorlar. nekadar kilo aldim falan olsada hic yiyemedigi zamanina gore normal insan kadar yedigi icin kilo aliyirlar. yani bogazi kismanin yiyememenin tek caresi istesen bile midenin kabul etmemesi😂
biz mesela 3 orta boy pizza aliyoruz bi bol peynirli ekmek dominostan aldigimizda. esim ve kizim tek orta boy pizzayi ikisi zor bitirio. ben dogerlerini komple gömuyorum:) esimde dio cok merak ediyorum ben erkek halimle bitiremiyorlen sen nasi bukadar yiyebiliosun 😂 yedimmi yiyorum
Dukan çay ile başladım bende baya salmışım. 75 den 59 a düştüm sabah tartıldım. 63.550 olmuşum. Hedef 55
Dukan tansıyonumu oynatıyor ya
Evet tansiyonu olanlara onermiyorlar. Sumak çayını dene bı o da güzel
Bromalaın bırde ananas dırkesı ıcıyorum
Eksilerin devamı gelsin Esma bol şanslar
Zayıf olanlar ne bilsin dıyetı😁😁
Sagol tatlım sjsjs
Ahhh ahh keşke diyet yapsam esmaaaaaaaaaa tartıda 39 40 41 arası gidip geliyorum hayatımda bir kere 52 gördüm oda doğum yapmadan 10 dakika önceydi
Günaydın 3. Günüm güzel gidiyor çabalıyorum
Tamam senin dediğin gibi yapayım ya ödüm kopuyor 2 öğün yediğimde üstüne eklenir diye psikolojim çöktü kilodan. Neyse dur senin dediğin gibi yapayım neyse kız story ekleniyor artık tabaklarımızı paylaşırız 😂😂 sana zahmet beni takip eder misin bende ediyorum şimdi seni
Takıp ettim
Bak sabah kalktım 2 bardak su ıctım
Sonra okula gıttım geldım smdı 1 bardağa ananas sırkesı koyup ıctım
Birazdan bromalaın ıcıcem 1 bardak suyla
11 gıbı kahve ıcıcem 12de kahvaltı
2yada 3 yumurta ister haslama istersen sebzelı yap yanında kıvırcık yarım avokado 1 tane salatalık dilimleyip bıraz Tuz bıraz limonla harmanla
Yumurtanın ustune ben kasar koyuyorum
Sen peynir seviyorsan peyniri ye
Sonra kapat yeme ıslemını
3 gıbı bır kahve veya ara ogun ama sekerlı degil veya hurma vs olabılır
Sonra bil su tabı bu surecte borde stres yapma diyet kafasına girme
Eger bırseyı canın cok istiyorsa o anda seni tatmin. Edıcek kadar ye
6dan Sonra hıcbırsey yeme
Salata corba tavuk vs sebze
Yıne su yatana kadar ama suyu 2 3 litre
Tamam canım dikkate alıcam yazdıklarını teşekkürler 🌸🌸
Noluyor bılıyormusun o anda canın cekene seyı yemıyorsun ya beyın tetıklenıyor ve sen diyet kafasına giriyorsun ama bak abartmadan sjsjsj herseyıde degıl bak 2 gundur oglan makarna yapıyorum bıraz kalıyor veya canım cekıyor oglen kahveden lnce yedım ama yemeseydım benı baska hıcbırsey tatmın etmezdı
Çok haklısın tamam ben en iyisi 2 öğün ile yürüteyim alışınca tek öğün geçerim
Hayatında hiç diyet yapmayan ben gidiyorum bu posttan
Zayıf değilim yanlış anlaşılmasın. 2 çocuklu kadınım 66 kiloyum boyum 160. 🤣🤣
Yok be benım cok oldu ama o gelince nasıl alıscam oda var
Hayirlisiyla gelsin galiba cezaevindeymis yorumlardan gördüm.
Ne zaman geliyor
Valla bende bilmiyorum 🫠
Ama esimin demesine gore 1bucuk sene falan kapalı 4 sene acık
He tabı surecte bır duzenleme gelirse daha erken
Avukata az once bır durum paylasmıs bu aralar bekliyoruz bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun 😉
Amınnn canım
Offf sorma Benimde Benimde ama yemıyoruzzz
Valla dikkat etmem şart yine göbek çıkmaya başladı
Günaydın maşallah iyi vermişsin bende de dün tartıldım 1200 gr gitmiş yarın bakıcam kaç kiloya düşmüşüm
Cokk ıyı abla
Ayy valla bu sefer kafada bıtırdım yınr ılk diyetteyim kafadayım
Hiç diyet yapmadım ben hayatımda ilk kez yapıyorum çok zor bir şeymiş instagramda bir çok diyetisyen dinlendim onların hazırladığı menülerle gidiyorum tatlı hamur işi ve gazoz beni zorluyor bir haftadır ama yapacak bir şey yok
Ben 2023 de 70 gordum hatta 69 falan ıdealımde 68dı diyetisyen oyle demıstı
Velhasıl sonra yedim yedim yedim sıstıö sjsjs
1,489,130 soru
24,339,875 cevap
345,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın