0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından

Baslık komik oldu ama gunaydınnnn nasılsın gıdıypr diyetler 

2450 gram ile baslamak enerjı verdı 

Nasılsınızzzz 😁🫠

9 Cevaplar

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Benimde bu gün tartı günü sen kaç günde verdin kuzum

(1,444 puan) tarafından

Maşallah kuzum sana ben de ilk başladığımda 4 günde 2 kilo gitmişti şuan haftada 1 gidiyor kırk gün oldu başlayalı

(1,992 puan) tarafından

image

image

ben yapay zekaya gore ilerliyorum😂 kendi zekam  yetmiyor artik bu kilo olayinda  yapay zeka ile ek bir destek lazim  IQ ma😂😂😂
(401 puan) tarafından

Bende bende yapay zekayla knusarak

(1,444 puan) tarafından

Ah bende öyle ama bana bin kaloriden aşağıya düşmemem konusunda uyuraılar veriyor metabolizma yavaşlar diyor

(1,992 puan) tarafından

banada verio uyari😂 biz anlastik onla haftada iki gun sasirtma amacli 1200 civarina cikarsam eger metabolizma yavaslamaz dedi. metablizmamizi sasirtiyoruz arada bi.   saglikli yag ve protein ve  karbonhidratla.😂

-Reklam-
0 oy
(4,903 puan) tarafından

Guno sekerim. Benim 3. Gün daha bir de reglim o yüzden tartilmadim ama iyi gidiyor. Güzel vermişsin maşallah kaç günde gitti bu kilo 

(401 puan) tarafından

19unda başladım 3gun odlu aynı gun basladık

(4,903 puan) tarafından

Çok iyi vermişsin ödem attın heralde tebrikss. Ben regl oldum tartilmiyorum o yüzden 

(401 puan) tarafından

Bugun Benimde reflın son gunu 

Kız odemde bır kılo sonucta😁😁

(4,903 puan) tarafından

Ashdbbddn tabi efenim

0 oy
(1,992 puan) tarafından

dun baya pasta masta yedik 190 gram yedim yani orta boy pastayi 4 e bolduk dort kisi gomduk😂😂😂 benim oglan dogumgunum diye tutturdu gene . babamda kiyamadi pasta alip digum gunu ilan ettiler😂  neyse 300 gram eksilmisim dune ramen . ama herbalife shake kahvaltida ara ogun  4 badem yedim ardindan gün pi.c oldu iste pastayla pasta yedim daha bise yemedim . aksam 3 zeytin 5 badem daha yedim 30 dakikada eliptik yaptim sadece . allhtan almamism kilo . bugun komple dunu temizlemem lazim demek dun baya verecekmis vucut pasta olmasa.

(401 puan) tarafından

Kız seninde masallah İrade sıfır 😆🤣

(1,992 puan) tarafından

ama simdi koskoca pasta gozumun onunde yenio 😂😂yerken hyvan gibi yerim😂 diyet yaparkenda hyvan gibi skarim😂

(401 puan) tarafından

Uffffd cok yoruldum diyetten 

(1,992 puan) tarafından

valla kisir donguden bende . hani bi kere  verip daha almasak ne guzel olur . bunun tek caresi mide ameliyati olmak. yani tupmide olanlar tamam vok guzel verio evet sonradan vok yerse kilo da alabilio. ama normal hali gibi asla yiyemiyorlar. misal bir hamburgeri asla komple bitiremiyorlar. nekadar kilo aldim falan olsada hic yiyemedigi zamanina gore normal insan kadar yedigi icin kilo aliyirlar. yani bogazi kismanin yiyememenin tek caresi istesen bile midenin kabul etmemesi😂

biz mesela 3 orta boy pizza aliyoruz bi bol peynirli ekmek dominostan aldigimizda. esim ve kizim tek orta boy pizzayi ikisi zor bitirio. ben dogerlerini komple gömuyorum:) esimde dio cok merak ediyorum ben erkek halimle bitiremiyorlen sen nasi bukadar yiyebiliosun 😂 yedimmi yiyorum

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Dukan çay ile başladım bende baya salmışım. 75 den 59 a düştüm sabah tartıldım. 63.550 olmuşum. Hedef 55

image

(401 puan) tarafından

Dukan tansıyonumu oynatıyor ya

(1,469 puan) tarafından

Evet tansiyonu olanlara onermiyorlar. Sumak çayını dene bı o da güzel 

(401 puan) tarafından

Bromalaın bırde ananas dırkesı ıcıyorum

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Eksilerin devamı gelsin Esma bol şanslar 

(401 puan) tarafından

Zayıf olanlar ne bilsin dıyetı😁😁

Sagol tatlım sjsjs

(1,948 puan) tarafından

Ahhh ahh keşke diyet yapsam esmaaaaaaaaaa tartıda 39 40 41 arası gidip geliyorum hayatımda bir kere 52 gördüm oda doğum yapmadan 10 dakika önceydi 

0 oy
(251 puan) tarafından

Günaydın 3. Günüm güzel gidiyor çabalıyorum 

(251 puan) tarafından

Tamam senin dediğin gibi yapayım ya ödüm kopuyor 2 öğün yediğimde üstüne eklenir diye psikolojim çöktü kilodan. Neyse dur senin dediğin gibi yapayım neyse kız story ekleniyor artık tabaklarımızı paylaşırız 😂😂 sana zahmet beni takip eder misin bende ediyorum şimdi seni 

(401 puan) tarafından

Takıp ettim 

Bak sabah kalktım 2 bardak su ıctım 

Sonra okula gıttım geldım smdı 1 bardağa ananas sırkesı koyup ıctım 

Birazdan bromalaın ıcıcem 1 bardak suyla 

11 gıbı kahve ıcıcem 12de kahvaltı 

2yada 3 yumurta ister haslama istersen sebzelı yap yanında kıvırcık yarım avokado 1 tane salatalık dilimleyip bıraz Tuz bıraz limonla harmanla 

Yumurtanın ustune ben kasar koyuyorum 

Sen peynir seviyorsan peyniri ye 

Sonra kapat yeme ıslemını  

3 gıbı bır kahve veya ara ogun ama sekerlı degil veya hurma vs olabılır 

Sonra bil su tabı bu surecte borde stres yapma diyet kafasına girme 

Eger bırseyı canın cok istiyorsa o anda seni tatmin. Edıcek kadar ye 

6dan Sonra hıcbırsey yeme 

Salata corba tavuk vs sebze 

Yıne su yatana kadar ama suyu 2 3 litre 

(251 puan) tarafından

Tamam canım dikkate alıcam yazdıklarını teşekkürler 🌸🌸

(401 puan) tarafından

Noluyor bılıyormusun o anda canın cekene seyı yemıyorsun ya beyın tetıklenıyor ve sen diyet kafasına giriyorsun ama bak abartmadan sjsjsj herseyıde degıl bak 2 gundur oglan makarna yapıyorum bıraz kalıyor veya canım cekıyor oglen kahveden lnce yedım ama yemeseydım benı baska hıcbırsey tatmın etmezdı

(251 puan) tarafından

Çok haklısın tamam ben en iyisi 2 öğün ile yürüteyim alışınca tek öğün geçerim 

0 oy
(2,482 puan) tarafından

Hayatında hiç diyet yapmayan ben gidiyorum bu posttan 

Zayıf değilim yanlış anlaşılmasın. 2 çocuklu kadınım 66 kiloyum boyum 160. 🤣🤣

(401 puan) tarafından

Yok be benım cok oldu ama o gelince nasıl alıscam oda var

(2,482 puan) tarafından

Hayirlisiyla gelsin galiba cezaevindeymis yorumlardan gördüm. 

Ne zaman geliyor 

(401 puan) tarafından

Valla bende bilmiyorum 🫠

Ama esimin demesine gore 1bucuk sene falan kapalı 4 sene acık 

He tabı surecte bır duzenleme gelirse daha erken 

Avukata az once bır durum paylasmıs bu aralar bekliyoruz bakalım 

(2,482 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun 😉

(401 puan) tarafından

Amınnn canım 

0 oy
(3,647 puan) tarafından

image

Günooo kahve içiyorum  bol su içmeye çalışıyorum  bugün 1. Aralıklı oruçta  bünye alışana kadar zorluyor ilkten sonra alışıyor aslında bunye alışık ama  yemeğe alışınca şimdi zorlanıyorum  aklımda  neler yemek geçiyor var yaaa oyyy 🤣🤣
(401 puan) tarafından

Offf sorma Benimde Benimde ama yemıyoruzzz

(3,647 puan) tarafından

Valla dikkat etmem şart yine göbek çıkmaya başladı   

0 oy
(7,649 puan) tarafından

Günaydın maşallah iyi vermişsin bende de dün tartıldım 1200 gr gitmiş yarın bakıcam kaç kiloya düşmüşüm 

(401 puan) tarafından

Cokk ıyı abla 

Ayy valla bu sefer kafada bıtırdım yınr ılk diyetteyim kafadayım

(7,649 puan) tarafından

Hiç diyet yapmadım ben hayatımda ilk kez yapıyorum çok zor bir şeymiş instagramda bir çok diyetisyen dinlendim onların hazırladığı menülerle gidiyorum tatlı hamur işi ve gazoz beni zorluyor bir haftadır ama yapacak bir şey yok 

(401 puan) tarafından

Ben 2023 de 70 gordum hatta 69 falan ıdealımde 68dı diyetisyen oyle demıstı 

Velhasıl sonra yedim yedim yedim sıstıö sjsjs

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 272 göst.
5 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (3,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (3,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (182 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,130 soru

24,339,875 cevap

345,989 kullanıcı

...