Vallahi meraktan 😄 ahaha ben o zevki tadamadim engelleyecek birini bulamadım daha var mı özellik gelir gelmez engel basan
Hahah 1 kişiyi engelledim
Herkes engellemiş bir kişi 😄
Evet geçen birine aşırı sinor oldum engeli bastım 🤣🤣
Ahaha iyi oldu desene 😄
Kesinlikle 🤣🤣
İki parazit vardı koydum tekmeyi rahatım 🤣
Kız nesine şaşırdın gelene gidene saçma sapan yorumlar yapıyordu.
Allah Allah ben bayağıdır çok aktif girmiyorum yani arada girip öyle bazı postlara yazıyorum da eskisi gibi girip de burada çok vakit geçirmiyorum dikkatlice yorumları da okumuyorum açıkçası denk gelmedim bilmiyorum Canan genelde öyle durduk yere kimseye salça olmaz ama görmediğim için bir şey diyemiyorum
Çok yanlış tanımışsın neyse 😂
Aaa canana ana avrat sövsen gene olumlu yorum yapar hayret 😂
Yok yok anladı o da ne halt olduğunu. hak verdi
Rahat 5 6 ksi gormeye dahi tahammulum yokdu iyi oldu...
Sevgi bir iki haftadır çok girmiyorum. Dün en son akşam eğlenceli bir yenilik olacak diye post açıldı. Ne oldu ben anlamadım değişmiş buralar. Engellemek istediğim bir kaç kişi var. İleriki zamanlarda bakıcaz
Evet seni görmüyorum gerçi ben de çok girmiyorum hikaye atma engelleme ve takip etme özelliği gelmiş
İyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim
Hiç kimseyi 😎
Kız dur Seni de takip edeyim ben tek tek kullanıcı bulup etmiyorum gördükçe ediyorum 😄
Bazen sapik kişiler yeni hesap açıp direk cinsel konular açıyor onlar için harika direk at engeli gitsin :) ş
Evet bak böyle konular için iyi hatta konu içeriği engelleme olsa cinsel postları ben de engellerim
Kimseyi engellemedim daha dgrusu kimseyi o kadar bilmiyorum bile geçenlerde 2 kişinin yorumunu düşünce yapısını begenmiştim aklımda kalsın iyiler dedim onları bile unutmuşum :D
Başı var sonu yok oyle guzel engel listesi oldu 🤣🤣🤣
Çüş çüş Feyza ne yaptın 😄
İroni be🤣🤣🤣 aktif değildim kavgalı degılım🤣🤣
Ben malum kişiyi engelledim renkli hatuncayo
Benide biri engellemiş hahahhaa 😅 cevap yazdığım posta baktım bu posta giremiyorsunuz dio gigibella mıydı neydi . Zaten tuhaftı postları
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın