Vallahi meraktan 😄 ahaha ben o zevki tadamadim engelleyecek birini bulamadım daha var mı özellik gelir gelmez engel basan
Sıfır çok şükür elhamdülillah😂
Fatma çıkar elbet biri be engellersin
Yok kız girmiyorum pek ondan engelemem
Fatma Fatma bizi kim engellesin bizim çocuktan millete sataşacak halimiz bu kalmış bacım 😄
Valla ya :D bazen burayı bile unutuyorum çocuklarla uğraşmaktan 😂
beni engellemis biri totomla güldüm 😃😃😃
@Esma& bu bacı da sizi engelledi de görmüyor mu acaba
Yok yok engellememıs sjjs
😀 eskiden kaosu admin engellerdi simdi kaos ciksin diye engelleme ozelligi getirdi 😀
Ahahahaha sorma sjsjs
Yok be biri idilt digeri atlasın anası
Şu an henüz kimseyi engellemedim ama abuk sabuk post açan veya saçma sapan yorum yazan birilerini gördüğümde hiç affetmem ben bu özelliği en çok isteyenlerdendim ama kapatılması gereken postlara kullanılmasından yanayım ha bir de mümkünse post hortlatanları engellemek istiyorum veya o postları akışkan kaldırabilmek
Evet bak bu mantıklı gerçekten 5 sene önceki postlara yazıyorlar
Karşılıklı engel ? :d
😄 kız zaten birinizin engellemesi yetiyor
Ashshdjdjd karşılıklı zevkli olur böyle ne anlamı var absbsnsn
Yok henuz o guzel listeye giren yok :)
Henüz bende de yok o şanslı kişi 😄
Kimseyi engellemedim onur şeref haysiyet kavramlarıma dokunmadıgı sürece kimseyi engellemeyi düşünmüyorum
Ben de aynı fikirdeyim sonuçta farklı görüşlere kapalı birinin sosyal ortamlarda da çok rahat ettiğini düşünmüyorum yani ben her görüşü açığım dediğin gibi küfür hakaret olmadığı sürece kolay kolay kimse engellemem
En doğrusu
bende daha kimseyi engellemedim :))
1 kişiyi engelledim. kavga falan ettiğim biri değil. tavrını beğenmiyorum. kavga bile edilmiyor 😂
Ay bu herkesin dediği kişi bence 😄
Olabilir 😂
Şimdilik herkesle aram iyi kimseyi engellemedim beni engelleyen de var mı bilmiyorum
Ben de bilmiyorum beni engelleyen varsa ses versin 😄
Kız nasıl ses versin😂 engellemişse de seni göremez ki
Kız dalga geçiyorum ya 😄 beni birinin engellediğini düşünmüyorum
Dimi 😂 seni kim neden engellesin ki zaten
Kaç senedir engelleme özelliği istiyorlardı isteyen kişiler için iyi oldu ☺️
İsteyen kişiler de kimseyi engellememiski 😂
Laf ola beri gele 😂
Kimseyi engellemedim😊
Ben de kolay kolay da birini engelleyeceğimi sanmıyorum :)
Aynen öyle canım:)
Büyük küfür hakaret olmadıkça engellemem eleştiri ve fikirlere açığım saygı çerçevesinden bügüne kadarda saygımı bozmadım saygısını bozanda olmadı şükür :)
Ben de aynı fikirdeyim :)
Anaammm ben Pakizeyi engelleyecektim
Unuttum ya😂😂
İyi aklıma geldi
Eee ama şimdi onun postlarını göremezsem sıklırım
Abovv 💃🏻💃🏻😂💞
Tühh ya ironi imiş benim kafa basmadı 🤭🤭🤭 çok teşekkür ederim bende alayım sanırım adet oldu followlaşmak 😂😂😂
Estağfurullah canım benim ❤️
Çok güzel ve mantıklı yorumların var 💞❤️💞❤️💞❤️💞
Teşekkür ederim 💕💕💕🥰🥰🥰❤❤❤
@Soslu tavuk arkadaşların canı çok sıkılıyor benimle uğraşıyorlar. Uğraşacak başka meşgaleleri yok çünkü o kadar boşlar🤣🤣🤣
Ne istiyorsunuz bu pakize'den 😄 herhalde ben daha kimseyi engelleyemem
Bende engellemedim kimseyiii😜🤭Çok umursamıyorum demekkii
Ben de öyle yarın nickni unuturum 😄
Ee kimse engellememis benim.icinmi yapıldı yoksa bu engel 3 kişi engelledim😂😂 biri ikbal biride Esma biri daha var tam nicko göreyim onuda englleyecegim 😅
Aa şaşırdım ikbali niye engelledin ki merak ettim yıllardır burdayım kimseye bir söz söylediğini daha görmedim ondan merakımı mazur gör😊
Aramız iyi değil birbirimizin tarzi değiliz 😃 o yüzden beni görmesine gerek yok benimde onu görmeme
İkbal ablanın engel yiyeceği aklımın ucundan geçmezdi 😂
Anladım🙂
Engelledim gitti 😆
Ne birini takip ettim nede engelledim
Ben takip edenleri geri takip ettim tanıdığım kişilere ederim ya ama kimse engelleyeceğimi sanmıyorum
Ben hiç engellemedim merak edip okuyorum herkesin postunu 😂😂😂
Ben de ya engelleyeceğimi sanmıyorum 😄
Aslında bir aralar buralarda çok böyle tartışma oluyordu kavga oluyordu ve herkes birbirine engellemek istiyordu sonra bir şey oldu birileri gitti birileri kayboldu birileri isim değiştirdi aslında birçok kişi birçok kişiyi sevmiyor ama gizli gizli takip ediyorlar varsa engellemesinler 🤭😂
Kimseyle kavgam olmadı. Engellemedim.
Benim de olmadı burada sinir olduğum kimse yok şahsi olarak
Yorumuma maydanoz olup seni engellicem diyen iki kişiyi engelledim😀varsa engele acigim buyrun engelleşelim🤣
Yok bu değildi ama bu da benden engeli yicek🤣biri babyboy diğeri honey september dı
Heee o zaman tamam 🤣 benim kimseyle derdim yok, bir tek renkli yılandan nefret ediyorum ama onuda engellemem. Engel yiyene kadar ensesindeyim onun
Ne istoyon kız ondan bi alıp veremediğin var galiba 🤣
Yorumlarını hiç görmedin mi ? Gerçi kötü yorumlarının hepsini admin sildi. Çok kötü bir insan . Gerçekten olumlu tek bir yorumu yoktu resmen insanlara kin kusuyordu
😄 az önce yorumunu gördüm beni takip et beni diye zaten kimse etmemiş
1996 Anne var aklımda ama henüz engellemedim 😂
Hafsa düşünsene 2 sene önceki uygulama olsa engeller havada uçuşurdu kimse kimsenin postunu görmezdi 😄
😂😂Ooo o zaman olsa süper olurdu ama o zaman da sahte hesaplardan yine saldırıya geçilirdi
Burası Savaş alanına dönerdi iki kötü yorum görünce burayı kaos zannediyorlar yeniler 😄 eskiyi görselerdi
Bende ona çok gülüyorum biliyor musun. Ufacık bir eleştiride linç yedik diyorlar. Kaos sanıyorlar 😂😂 eskiden ne koalisyonlar ne linçler dönerdi
1,486,871 soru
24,307,670 cevap
344,548 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın