Kızlar iki bacağımda da varisler ilerlemiş doktor dedi gel iğne tedavisi yapicaz. Eşimde bilmiyor pek iyi olur mu olmaz mı tutturmuş sülük tedavisi yaptıralım. Siz hangisini yaptınız hangisi daha iyi sonuç verir bilginiz var mı acaba
Hiçbirini yaptirmadim ama çevremde yaptıranlar var ikisiyle de cok iyi sonuç aldılar ama vücudunuz varise yatkinsa tekrarlıyor bundan sonra ona uygun yaşamanız gerekiyor eğer varise uygun yaşamazsaniz tekrarlar.
Başka bir sebeple iğneler ise yaramayinca suluk tedavisi uygulatip mükemmel sonuç almistim bu arada suluk tedavisini kucumsemeyin sadece temiz güvenilir birine yaptirin
Küçümsemekten değil mesela migrenim için hacamat düşünüyorum. Sadece o sülüklerin üzerimde gidip gelmesinin hayali bile bana yeter ayy çok kötü oluyorum huylaniyorum. Bide araştırdım benimki baya ilerlediği için sülük kısa süreli çare olurmuş damar 6mm boyutuna gelmiş benim o yüzden mecbur iğne yapicam. İğne de ilaç sıkılıyormus o ilaç o varışlı damarı önce çürütüyor vucutsa bir süre sonra onu yok ediyormuş
Sülük vucudunuzda gezmiyor aslinda hacamat kupasiyla problemli yere koyup tutması bekleniyor bir sure sonra da suluk birakiyor kupayla birlikte çıkartılıyor eskidenmiş oyle suluk gezsin bulsun olayi.
Post yukariii
1,514,683 soru
24,700,166 cevap
368,867 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın