0 oy
126 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından

Oğlum 2bucuk yaşında günde 3 kere büyük tuvaletini yapıyor. Kilo ve boy olarak yaşıtlarına göre çok geride. Başına gelen var mı ne yapmalıyım?

8 Cevaplar

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Canım bence çok normal bebekler bile günde 2 hatta 3 defa büyük tuvaletini yapıyor bir de bebeğin yemek yiyor bence çok normal tuvaletle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum

-Reklam-
0 oy
önce (56 puan) tarafından

Ay bende benimki hergun yapsin istiyorum kabizligimiz var ama 3 kere fazlamidir onu bilemem tabi

önce (446 puan) tarafından

Kaç aylık 

önce (56 puan) tarafından

3.5 yasinda

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Bence normal canım çünkü benim bebeğim belki 5 defa yapıyordur zayıf bir bebek 3 yaşında 10 kilo çok düşük kilosu hastaneye falan gittik ettik ama çok şükür bir sağlık sorunu yok kurumu öyle diyor doktor 

önce (24,058 puan) tarafından

Size ne dedi doktorlar dostum. Gastroenteroloji ve endokrinoloji doktoruna gittiniz mi . Benim kızım da 10. 1 kg boyu 86 cm di en son. Boyu iyi mi senin çocuğun. 

0 oy
önce (118 puan) tarafından

Bagırsaklarında sorun var he4halde probiyotik ver istersen

0 oy
önce (118 puan) tarafından

Gayet normal benim kızımda yapıyor bazen

0 oy
önce (13,607 puan) tarafından

Valla bence boy ve kilonun onunla alakası çok yok. Benimkilerde öyle günde kaç kere yapıyorlar ama maşallah iyiler

0 oy

Aaa sanki ben açmışım postu. Kızım da 28 aylık. Boy en son 3 ay önce olculdugunde 86 cm çıkmıştı. Kilosu 10.1 falan . Ve kızım da çok geride yaşıtlarının. Günde en az 3 kez kakasını yapar. Bazen 4 . Zar zor yediririm. Hepsini çıkarır. Öyle olunca kilo da alamıyor seninkinin boy kilo kaç 

önce (1,917 puan) tarafından

Yorumu görünce yazmak istedim alakası yok ya benim kızım günde 1 kere zor gider yine kilo alımı az 

Benim çocuk gibi değildir ama muhtemelen. Benimki 2.5 yaş olmak üzere. 1.5 yaşındaki çocuklarla aynı boyda malesef. 

0 oy
önce (1,917 puan) tarafından

2 gün önce Osman Gönülal var Instagram da onun strosinde gördüm soru sormuşlar 5 kere büyük tuvalet yapiyor normal mi diye doktor da kilo boy sıkıntısı yoksa yemesi iyise sorun olmadığını sadece metabolizma hızlı çalıştığı için oluyordur yazmış 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 221 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 100 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 310 göst.