Oğlum 2bucuk yaşında günde 3 kere büyük tuvaletini yapıyor. Kilo ve boy olarak yaşıtlarına göre çok geride. Başına gelen var mı ne yapmalıyım?
Canım bence çok normal bebekler bile günde 2 hatta 3 defa büyük tuvaletini yapıyor bir de bebeğin yemek yiyor bence çok normal tuvaletle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum
Ay bende benimki hergun yapsin istiyorum kabizligimiz var ama 3 kere fazlamidir onu bilemem tabi
Kaç aylık
3.5 yasinda
Bence normal canım çünkü benim bebeğim belki 5 defa yapıyordur zayıf bir bebek 3 yaşında 10 kilo çok düşük kilosu hastaneye falan gittik ettik ama çok şükür bir sağlık sorunu yok kurumu öyle diyor doktor
Size ne dedi doktorlar dostum. Gastroenteroloji ve endokrinoloji doktoruna gittiniz mi . Benim kızım da 10. 1 kg boyu 86 cm di en son. Boyu iyi mi senin çocuğun.
Bagırsaklarında sorun var he4halde probiyotik ver istersen
Gayet normal benim kızımda yapıyor bazen
Valla bence boy ve kilonun onunla alakası çok yok. Benimkilerde öyle günde kaç kere yapıyorlar ama maşallah iyiler
Aaa sanki ben açmışım postu. Kızım da 28 aylık. Boy en son 3 ay önce olculdugunde 86 cm çıkmıştı. Kilosu 10.1 falan . Ve kızım da çok geride yaşıtlarının. Günde en az 3 kez kakasını yapar. Bazen 4 . Zar zor yediririm. Hepsini çıkarır. Öyle olunca kilo da alamıyor seninkinin boy kilo kaç
Yorumu görünce yazmak istedim alakası yok ya benim kızım günde 1 kere zor gider yine kilo alımı az
Benim çocuk gibi değildir ama muhtemelen. Benimki 2.5 yaş olmak üzere. 1.5 yaşındaki çocuklarla aynı boyda malesef.
2 gün önce Osman Gönülal var Instagram da onun strosinde gördüm soru sormuşlar 5 kere büyük tuvalet yapiyor normal mi diye doktor da kilo boy sıkıntısı yoksa yemesi iyise sorun olmadığını sadece metabolizma hızlı çalıştığı için oluyordur yazmış
1,486,347 soru
24,299,931 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın