0 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından

Kızlar elimin üstünde yaklaşık 10 cm ebatlarında dövme var sildirmek istiyorum silenlerin çok kötü izi kalan gördüm  

Silme tekniği nasıl olmalı siz hangi cihaz ismi vs ile yaptırdınız ve acıyor mu 🙄

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,411 puan) tarafından

Aynı şekilde iz kaldığını gördüm bende. Yıldız dövmesi vardı bir tanıdığın sildirince derisinde yıldız şeklinde iz kaldı yine. 

önce (99 puan) tarafından

Canm dövme boyası gidip izi kalsa da olur benim gördüklerim jilet gibi kabarık izler oyle olur diye korkuyorum çünkü görünür yerde el üstünde ya

-Reklam-
0 oy
önce (139 puan) tarafından

Bende de eşimin adı yazılı dövme var silince iz kalıcak muhtemelen üstüne başka dövme yapmak istiyorum 

Canm dövme üstüne dövme kötü olcak o isim belli olmicak şekilde desene çevirebilir iyi bi dövmeci bulursan bende öyle yapardım ama dövmem büyük kapansın diye dövmeyi devam edersem bütün elime yayılcak

0 oy
önce (429 puan) tarafından

Benim eşimin de kolunda vardı mülakata girmek için sildirmişti baya kurt gibi bişey vardı izi kalmadı sadece eşim gitti o yanık yarayla oynadı kavlattı suyunu patlattı falan çok hafif onların izi kaldı sildirdikten sonra verilen kremleri sür yarayı da elleme o zaman kalmaz diye düşünüyorum 

Tamam canm sağol 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 388 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pervinnntyln (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 915 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Damlaakts (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 587 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,218 soru

24,298,077 cevap

343,901 kullanıcı

...