Kızlar elimin üstünde yaklaşık 10 cm ebatlarında dövme var sildirmek istiyorum silenlerin çok kötü izi kalan gördüm
Silme tekniği nasıl olmalı siz hangi cihaz ismi vs ile yaptırdınız ve acıyor mu 🙄
Aynı şekilde iz kaldığını gördüm bende. Yıldız dövmesi vardı bir tanıdığın sildirince derisinde yıldız şeklinde iz kaldı yine.
Canm dövme boyası gidip izi kalsa da olur benim gördüklerim jilet gibi kabarık izler oyle olur diye korkuyorum çünkü görünür yerde el üstünde ya
Bende de eşimin adı yazılı dövme var silince iz kalıcak muhtemelen üstüne başka dövme yapmak istiyorum
Canm dövme üstüne dövme kötü olcak o isim belli olmicak şekilde desene çevirebilir iyi bi dövmeci bulursan bende öyle yapardım ama dövmem büyük kapansın diye dövmeyi devam edersem bütün elime yayılcak
Benim eşimin de kolunda vardı mülakata girmek için sildirmişti baya kurt gibi bişey vardı izi kalmadı sadece eşim gitti o yanık yarayla oynadı kavlattı suyunu patlattı falan çok hafif onların izi kaldı sildirdikten sonra verilen kremleri sür yarayı da elleme o zaman kalmaz diye düşünüyorum
Tamam canm sağol
1,486,218 soru
24,298,077 cevap
343,901 kullanıcı