0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Malatya nasıl doğu görevi olarak ? Olumlu olumsuz yanları neler? Yazarsanız sevinirim :)

5 Cevaplar

0 oy
önce (707 puan) tarafından

3 sene orada kaldık depremde ayrıldık. Eşim çok rahatti ve çok sevdim orayı keşke diyorum deprem korkumu yeneydimde gelmeseydim oradan diye. 

-Reklam-
0 oy
önce (142 puan) tarafından

Askeriyesini bilmem ama bir malatyalı olarak cevaplayayım sana asker ve polise hanımına ve ailesine korumacıdır malatyalılar sever saygı duyarlar 2021 de evlendim Antalya'ya geldim malatyanın en güzel yanları hep içimde kaldı ekmek fırınlarına her yemeğini güvenerek gönderebilirsin canın yemek yapmak istemese peynirli ya da ısoanaklı bi iç hazırlayıp fırına gönderirsin ve fırında pişirip pide yaptırıp alabilirsin eğer ikinci ordu komutanlığına çıkarsa tayininiz malatyanın tam merkezinde çarşının içinde olursunuz insanları çok misafirperver cana yakın yani eğer gidersen çok memnun kalacaksın 

önce (8 puan) tarafından

Eşim polis memuru merkeze mi düşeriz bilmiyorum. Çevik kuveet nerde orda

önce (142 puan) tarafından

Çevik kuvvet de merkezde canım 

0 oy
önce (2,540 puan) tarafından

Çok güzel bir yer inşallah merkezde olana çıkar da rahat edersin çıkmasa bile İnan malatyayi insanının çok seversin Malatyalım diye demiyorum asla çok sicakdirlar hele dışardan gelene 

0 oy
önce (3,663 puan) tarafından

Bende Malatya'nın ilçesindeyiz buraya gelin geldim , sakin güzel bir yer gezilecek yeride var çarşısı parkı pazarı darendesi çok güzel sonuncu Baba türbesi , Malatya da açık su parkı hayvanat bahçesi piknik mesire alanları çok güzel , eşim malatli olmasına rağmen hiç gitmemiş biz beraber gittik sende az değilsin diyor araştırıp buluyorum , havası sert biraz ama genel olarak güzel ,

önce (8 puan) tarafından

Depremde bişey kalmamış diyorlar eski güzelliği yok diyen var öyle mi

önce (3,663 puan) tarafından

Tabi merkez çok etkilendi biz gezip gördüğümüz için depremden snra sokaklar bile değişti esnaflar in yerleri vs , toparladı yeni binalar yapıldı yavaş yavaş guzellisek 

0 oy
önce (3,664 puan) tarafından

Malatyalıyım ben ve aşırı misafirperverler tabiki bir elin her parmağı eşit değildir ama genelde iyi insanlar depremden sonra hiç gitmedim ablam orda oturuyor eski güzelliği yok diyor maalesef ama insanı aynı insan tabiki 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Masailesi (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
19 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Masailesi (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
21 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beuehegeh (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,149 soru