Malatya nasıl doğu görevi olarak ? Olumlu olumsuz yanları neler? Yazarsanız sevinirim :)
3 sene orada kaldık depremde ayrıldık. Eşim çok rahatti ve çok sevdim orayı keşke diyorum deprem korkumu yeneydimde gelmeseydim oradan diye.
Askeriyesini bilmem ama bir malatyalı olarak cevaplayayım sana asker ve polise hanımına ve ailesine korumacıdır malatyalılar sever saygı duyarlar 2021 de evlendim Antalya'ya geldim malatyanın en güzel yanları hep içimde kaldı ekmek fırınlarına her yemeğini güvenerek gönderebilirsin canın yemek yapmak istemese peynirli ya da ısoanaklı bi iç hazırlayıp fırına gönderirsin ve fırında pişirip pide yaptırıp alabilirsin eğer ikinci ordu komutanlığına çıkarsa tayininiz malatyanın tam merkezinde çarşının içinde olursunuz insanları çok misafirperver cana yakın yani eğer gidersen çok memnun kalacaksın
Eşim polis memuru merkeze mi düşeriz bilmiyorum. Çevik kuveet nerde orda
Çevik kuvvet de merkezde canım
Çok güzel bir yer inşallah merkezde olana çıkar da rahat edersin çıkmasa bile İnan malatyayi insanının çok seversin Malatyalım diye demiyorum asla çok sicakdirlar hele dışardan gelene
Bende Malatya'nın ilçesindeyiz buraya gelin geldim , sakin güzel bir yer gezilecek yeride var çarşısı parkı pazarı darendesi çok güzel sonuncu Baba türbesi , Malatya da açık su parkı hayvanat bahçesi piknik mesire alanları çok güzel , eşim malatli olmasına rağmen hiç gitmemiş biz beraber gittik sende az değilsin diyor araştırıp buluyorum , havası sert biraz ama genel olarak güzel ,
Depremde bişey kalmamış diyorlar eski güzelliği yok diyen var öyle mi
Tabi merkez çok etkilendi biz gezip gördüğümüz için depremden snra sokaklar bile değişti esnaflar in yerleri vs , toparladı yeni binalar yapıldı yavaş yavaş guzellisek
Malatyalıyım ben ve aşırı misafirperverler tabiki bir elin her parmağı eşit değildir ama genelde iyi insanlar depremden sonra hiç gitmedim ablam orda oturuyor eski güzelliği yok diyor maalesef ama insanı aynı insan tabiki
1,487,149 soru
24,311,817 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın