kotu duruyo dugmelide kotu dugmesizde kotu bilemedim
Bi iğne alıp dikebilirsiniz ya düğmesiz çok yayılır
Sağlam bi iple dikin, annemin de bu tarz yıkamak için söktük geri diktik örgü ipiyle ikidebir koptu
naylonumsu bir ip çıktı içinden kalın yorgan ipi almam gerekir herhalde
Evet naylon gibi bi iple dikmişler , ipçiye sormak lazım aynısı bulunur belki
Dikmesi zordu baya 2 kişi zor diktik 😄
tahmin edebiliyorum zorluğu 😅
Dugmesız bır zaman sonra yastığın sekli degısıyor smdı kalsın buyuk yorgan ıgnesı alıp dıkersın
Gözde bende senin gibiydim. Kopanı biriktiriyordum bide. En son 2 tane kaldı,söktüm hepsini yıkayıp geçirdim. Tesbih ipi diye satılıyor. Böyle hac malzemesi satan yerden temin edebilirsin. Çeyizci yada yorgancıdan da yorgan yada çuvaldız iğnesi al. 15 cm aldım iğneyi ben. Biraz zorlandım ama oldu🤗
tesbih ipi iyi oldu desiğin, diğer arkadaşın annesi örgü ipiyle falan yapmış da onlar da kopmuş.
Bizde bır ip var ama kaynanam onu ıkı uc kere katlıyıp kullanıyor
benim de kaynanada olur öyle şeyler, bir sorayım.
Kopanda fark ettiyseniz tesbih ipi. Kimde gördüysem öyle. Kolay gelsin
Kız yorgan iğnesi ve iğne oyası ipliği ıle dik ben öyle dıktım
iğne oyası ipi ince değil mi ya
Baska hangi iple dikeceksin en sağlam iğne oyası ıpı
Aman benim eski koltukta böyle dugmeliydi her seferinde önce söküp sonra tekrar dikiyordum işkence gibi viseydi
onu yapmak istemediğimden yıkamacıya veriyorum 😂😂
Benimkide kopmuştu kumaşının üstünden diktim.yoksada çuvaldızla dikilir.kötü duruyor yoksa
üstten diksem süs gibi durur v büyük ihtimalle yastık bozulur 🤦🏼♀️mecbur dikecem😅
Canım kötü durmasını geçtim acayip topaklaniyor çuval dibi gibi yigiliyor içindekiler birtarafa
işte ben de onu düşündüm vazgeçtim mecbur dikecem 😅
Benimkiler de düğmeli malesef kaplama yaptıracağım adama küçüklerden yaptırma niyetim var iki büyük olacağına 4 küçük olsun diyorum tabi olursa
bende yeni kaplattimnhemen atti adam getirin takayim dedi daha gidicez eskilerinihiki yandan kendim yapiyordum igneye camasir ipi gecirip yapiyodum
o da kopuyormuş herhalde
Ay benim koltuklar da böyle ama farklı renk nefret ederim sürekli sök yıka tak berbat ben yorgan iğnesi ile yapıyorum
böyle ayrı yastıklı aldığıma ben de pişman oldum😂
Ben kendim almadım maalesef evlendiğinde kayinpederlerim almıştı ben asla böyle almazdım uzaktaydim kendimbegenme imkanım olmadı o zaman degistirecem inşallah zamanı geldiğinde
Kullanımı zor degilmi allah korusun bak kopmuş görmesen ağzına atsalar ben böyle şeylerden korkuyorum..
Dilindedir oyle icine cokermi becerebilcekmisin dikmezswn iz kalmis kötü duruyor..
Değişme zamanı gelmiş sanki 😊
5 sene oldu kız 😅 sadece bu yastıkların ayrı olmasından şikayetçiyim yoksa memnunum 😂
valla ilk defa koptu inşallah diğerleri de kopmaz ama kurt düşürdün içime 😂 hepsini elden geçirmem lazım şimdi
Cocuklara belli olmuyorda ondan dedim benimkilerden 5 senelik bakalim ne zaman degisim olcak üstünden kalkmiyoruz resmen😁
Ben öleyim ozaman 6 yıl bitti mobilyalara
Ha 5 yıl ha 6 yıl sanki arada 10 sene var 😁😄
Benimkiler de böyle salondakiler 4 tane var bundan yüzünü çıkarıp da yıkayamıyorum anca silebiliyorum
Aynen bozulur şekli ben de işte ilk zaman bunu düşünerek almamışım 😂 yıkanacak şekilde alsana demi hep sonradan geliyor aklımız 🤦🏻♀️
kullanmadan anlamıyor insan işte😂 gör bak değiştirme zamanı gelince de yine işe yaramaz bir şey alırız 😅
Doğru diyorsun kesin öyle olcak😂 ben çok şeyi saçma almışım ama yaa salon takımım pembe fon perdeler falan pembe boğulması yaşanıyor salonda 🤣 mutfağa hangi akılla fon aldıysam mor fon almışım çıkardım geçenler de bu ne ya dedim karanlık duruyormuş meğer boğuyomuş mutfağı 😂
bende takım takım aldığıma pişmanım. salonum küçük bu yüzden zorlanıyorum. daha modüler, açılıp kapanan şeyler alsaymışım baya iyi olurmuş 😂 veya yaptırsam daha iyi olurdu
ben sadece salona fon yaptırmıştım, onu da çıkarttım kalabalık diye😅
Fon gereksiz duruyor gerçekten yaa işte yeni gelin hevesi mi diyim o yaşın azizliği mi diyim bilemedim 🤣
Yapıştırıcı ile yapıştırın bence parlamaz en azindan
iki taraflı dğme tutuyordu, yapıştırsam sanırım yastık çöker, mecbur dikecem. düğme sağlam Allahtan
Ben bunları aldım kökten kurtuldum çocuklar oynuyor yastık siz kullanıyorum gelende rahat ediyor hem
Düğmesiz olmaz içindekiler zamanla toplanır çöker minder. Ben sürekli düğmeleri çıkarıp yıkarım kılıfları hiç çıkarmadın mı daha önce. Yorgan iğnesiyle dikiyorum geri naylon iplikle.
Ben de çıkardım dugmeleri çok pişman oldum şu an yastiksiz kullaniyorum koltuklarimi çok çirkin duruyor ve resmen kocaman oluyorlar
Benimkide ayni boyleydi koptu bende cuvaldizla diktim heri cirkin duruyor degilse
1,486,757 soru
24,306,026 cevap
344,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın