0 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından

Kızlar koltuklarım su yeşili. Malum 2017 geliniyim. Evimizi tadilat yaptırıyoruz. Yerler gri parke. Duvarlar açık gri Kartonpiyer falan. Mis gibi olacak. Su yeşili koltuğuma Pembe örtü almıştım. Ve artık boğdu gibi hissettim. Gibi değil bence öyle 😅 

Her neyse demem o ki koltuğum bu. Ve bu örtü şuan moda. Bunu alsam. Yada başka hangi renk güzel olur. Yardımcı olur musunuz? Bulabilirsem kırlentlerini de punch olandan almak istiyorum rengini bulabilirsem. 

Şimdiden teşekkürler 🌸.

image

image

image

12 Cevaplar

+1 oy
önce (359 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum en en en en en en üste çıksın 

-Reklam-
+1 oy
önce (181 puan) tarafından

İlk fotoğraf daha şık duruyor.

0 oy
önce (3,799 puan) tarafından

Şimdi kollarıda kapatan örtüler çıkmış.ayakkara kadar kapatıyor.en iyisi onu kullanmak örtü olduğu belli bile değil

0 oy
önce (142 puan) tarafından

1. Kuzum kesinlikle

0 oy
önce (7,245 puan) tarafından

Bu sekil

image olabilir cnm ablam çarşıdan aldı memnun 

önce (365 puan) tarafından

Bunlar kullanışlı mi canım 

önce (80 puan) tarafından

Bundan kayıyor diyo biliyom geçen bende post açtım kayıyor dediler

Evet canım. Annemin komşusu almış. Çekyatı açıp yatınca kayma yapiyormus. Kayınca da sünüyor dedi. Bir de kırçıllı diye hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim. Bizim burada var. 2700₺ dedi. 3+3+3 

önce (7,245 puan) tarafından

Benim ablam kullanıyor şu an memnun zaten süngerleri var içine koyuyorsun hani böyle Beyaz İnci süngerler olur ya yani hiç şikayet etmedi bana ama yine siz bilirsiniz

0 oy
önce (520 puan) tarafından

ilki diyorum link varmı 

Yok canum ya. Google a yazmıştım bende. Yeni çıkan püsküllü baklava desenli koltuk örtüsü diyerekten. Sende yazarsan bulabilirsin

0 oy
önce (441 puan) tarafından

İkinciyi beğendim 

Teşekkür ederim canım. Yorumlarda en çok hangisi denmişse onu alacağım inşallah. Burada pazarda gördüm tanesi 500₺ dedi

0 oy
önce (432 puan) tarafından

Ben de üçü beğendim

0 oy
önce (4,975 puan) tarafından

İlk fotodaki canım 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

İkisi de çok güzel bence ikinciyi daha çok beğendim ben. Hangi siteden bakıyorsun canım

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Ortu modeli guzel ben begendim renk olarak cok bi secenegin yok koltugun kenarlari zaten gorundugu icin canli bi renk kullanirsan yakismaz karisik olur soft renkler kullanirsan daha iyi olur acik gri ya da tas rengi gibi 

0 oy
önce (2,673 puan) tarafından

Bu punch modeller yeni tarz koltuklarda özellikle chester olanlarda güzel duruyor sizin koltuğa gitmez gibi me geldi ama cidden yeşil ile pembe alakasız olmuş  bence aynı renk veya gri tonlarda düz örtüler dağa iyi gider sanki 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,140 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
0 oy
20 cevap 471 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 729 göst.

Kategoriler