Selamun aleyküm hanımlar çok uzun süredir buradaya post atmıyordum nasılsınız umarım iyisinizdir. Yeni anne olanları canı gönülden kutlar loğusalık dönemlerini çarçabuk kolaylıklıkla atlatmalarını diliyorum. Benim bebiş 2.5 yaşı geçti en zor dönemlerde buradaydım hem annelik hem kişisel bocalamalarımı atlatalı çok oldu… Burada biri ile tanıştım bana kardeş oldu dost oldu tesettür ile ilgili bir postuma yorum yaptı ve elhamdülillah iyiki karşılaştık dediğim biri oldu… ben Tesettüre girdim hatta neredeyse 1 yıl olucak bir çok konuda öğrendiğim çok güzel bilgilerim oldu hayatım, bakış açım çok değişti kendimi buldum… her günüm daha anlamlı geliyor kulluğumun farkına vararak Rabbimi anarak yaşamak tarifsiz bir duygu. Bugünüme çok şükür buranın bana kattığı en güzel şeylerden biride o dostumdur. İyiki onu tanıdım iyiki Rabbim kalplerimizi ısındırdı birbirine Allah ondan razı olsun Allaha emanet olun… ve aleyküme selam ❤️
Aleyküm selam, tekrar hoş geldin, hayatında olumlu gelişmeler olmasına sevindim. Allah hepimizi feraha çıkarsın🌸
Amiiiiiinnnn herkesin zoru kolaylaşsın inşAllah
Aleykümselam maşallah ne güzel bir post bu Rabbim hayatınızı daha da güzelleştirsin inşallah vesile olandanda razı olsun inşallah
Aminnnn çok teşekkür ederim. Rabbime çok şükür 🌸
1,489,201 soru
24,340,982 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın